RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prije sam pisao o iskoraku koji se po meni jos nije desio. Evo sada smo opet na ispitu smijelosti i zrelosti. Imamo odlicnu priliku uz pobjedu kuci i na strani (Leotar) da zakuhamo sve i da cak skocimo u sami vrh.
Mi konacno trebamo da dobijamo ekipe iz vrha. Sarajevo, Olimpic, Siroki, Zeljo sve su to ekipe koje vec duze vremena nikako da pobjedimo kod kuce i konacno se oslobodimo tog nekog pritiska i nerijesenih rezultata.
Siroki je odlicna prilika da se konacno pobjedi i malo bolja ekipa i ekipa koja nam je direktni konkurent za neku od prvih pozicija. Kada malo bolje pogledam nas najveci kiks je utakmica protiv Zvijezde kuci gdje smo bezveze izgubili 2 boda. Sa samo tom pobjedom ima li bi 27 a da ne govorim za podove protiv Olimpica i Sarajeva kuci. Tako blizu a tako daleko.
Smatram da se moze igrati protiv Sirokog i da nisu nikakav bauk i da je sve do igraca i kako sloze stvari u glavama. Nista drugo. Liga nam je dosta izjednacena i uz malo hrabrosti i dozu srece do kraja se moze desiti svasta.
Mi konacno trebamo da dobijamo ekipe iz vrha. Sarajevo, Olimpic, Siroki, Zeljo sve su to ekipe koje vec duze vremena nikako da pobjedimo kod kuce i konacno se oslobodimo tog nekog pritiska i nerijesenih rezultata.
Siroki je odlicna prilika da se konacno pobjedi i malo bolja ekipa i ekipa koja nam je direktni konkurent za neku od prvih pozicija. Kada malo bolje pogledam nas najveci kiks je utakmica protiv Zvijezde kuci gdje smo bezveze izgubili 2 boda. Sa samo tom pobjedom ima li bi 27 a da ne govorim za podove protiv Olimpica i Sarajeva kuci. Tako blizu a tako daleko.
Smatram da se moze igrati protiv Sirokog i da nisu nikakav bauk i da je sve do igraca i kako sloze stvari u glavama. Nista drugo. Liga nam je dosta izjednacena i uz malo hrabrosti i dozu srece do kraja se moze desiti svasta.
Raša je naš Muller. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
UKLJUCIMO SE U AKCIJU POMOCI OMLADINSKOM POGONU NASEG KLUBA FK VELEZ MOSTAR
ZA SVE RODJENE ... na kojoj god tribini svijeta sjedili
U toku je akcija prikupljanja sredstava Omladinskom pogonu naseg Kluba. Zelimo da ih obucemo da nase nade izgledaju isto bilo kuci bilo na gostovanjima. Do sada je odaziv zadovoljavajuci ipak fali nam onaj zadnji korak. Ovim putem vas pozivamo da se ukljucite u akciju. Koliko ko moze.
Ekipa koja organizuje i sprovodi akcije zadnjih godina je tu. Mozemo vam obecati da pare ne idu za Mostar, mozemo vam obecati da cemo sami kupiti opremu i odnijeti za Mostar.
Vama jos jednom velika molba da nam pomognete da i ovu akciju zavrsimo uspjesno. Svi oni koji su zainteresovani neka se jave u pp.
ZA SVE RODJENE ... na kojoj god tribini svijeta sjedili
U toku je akcija prikupljanja sredstava Omladinskom pogonu naseg Kluba. Zelimo da ih obucemo da nase nade izgledaju isto bilo kuci bilo na gostovanjima. Do sada je odaziv zadovoljavajuci ipak fali nam onaj zadnji korak. Ovim putem vas pozivamo da se ukljucite u akciju. Koliko ko moze.
Ekipa koja organizuje i sprovodi akcije zadnjih godina je tu. Mozemo vam obecati da pare ne idu za Mostar, mozemo vam obecati da cemo sami kupiti opremu i odnijeti za Mostar.
Vama jos jednom velika molba da nam pomognete da i ovu akciju zavrsimo uspjesno. Svi oni koji su zainteresovani neka se jave u pp.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- Crveni_1922
Ima li igdje snimak golova Velez-Sloboda (MG) 4:2 KUP nigdje nemogu da nadjem. Hvala
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Rasa je car. Bori se momak koda je u donjoj mahali rodjen. Kapa do poda majstore
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Da Rama hoće podići svoju fizičku spremu i disciplinu na veći nivo, bio bi igrač za velike domete. U dosta utakmica ove sezone koje sam ga gledao pokaziva nedvojben talent i potencijal, međutim, snaga i fizička spremnost su mu velika mana.
U pravu si Zizu11991zizu1991 je napisao/la:Da Rama hoće podići svoju fizičku spremu i disciplinu na veći nivo, bio bi igrač za velike domete. U dosta utakmica ove sezone koje sam ga gledao pokaziva nedvojben talent i potencijal, međutim, snaga i fizička spremnost su mu velika mana.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Moguće da je brzopletost, i želja, al je jedan od naših rijetkih igrača koji mogu sami sebi stvoriti priliku, i takve igrače treba podržati, i poštovati.
- invincible1921
- Kontakt:
trenutak istine za vas ove dvije utakmice uzme te li 6 bodova s pravom mozete se nadati ako nista tijesnoj borbi za evorpu
=\_1921_/=
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kad smo kod toga zizu steta onih utakmica protiv Celika i Zrinjskog kad je sam sebi stvorio zicere. Sad bi imali 29 bodovazizu1991 je napisao/la:Moguće da je brzopletost, i želja, al je jedan od naših rijetkih igrača koji mogu sami sebi stvoriti priliku, i takve igrače treba podržati, i poštovati.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Rama je strasan potencijal, i to upravo na poziciji koja nam je najpotrebnija, playmaker. Samo da se pravilno radi sa njim i da on sam radi na popravljanju nekih stvari, i imacemo igraca koji moze daleko dogurati.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Imao je i jedan zicer protiv Sarajeva.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kad smo kod toga zizu steta onih utakmica protiv Celika i Zrinjskog kad je sam sebi stvorio zicere. Sad bi imali 29 bodovazizu1991 je napisao/la:Moguće da je brzopletost, i želja, al je jedan od naših rijetkih igrača koji mogu sami sebi stvoriti priliku, i takve igrače treba podržati, i poštovati.ali yebaji ga treba Raulu Ramonu ljubavniku iz meksickih sapunica dat podrsku

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Upravu si, mada je to sada sve, šbb - kbb. Šteta jeste, ali et'. Možemo opet reć', šta bi bilo, da nije onaj igrač Slavije u zadnjoj utakmici nakon našeg vodećeg gola, iz prvog napada promašio loptu.
Sve je to nogomet.
Sve je to nogomet.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jest u pravu si. Eto 31. Travnik i MVO 35 Olimpic 37 sve tekme gdje smo trebali dobitMaestro^^ je napisao/la:Imao je i jedan zicer protiv Sarajeva.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kad smo kod toga zizu steta onih utakmica protiv Celika i Zrinjskog kad je sam sebi stvorio zicere. Sad bi imali 29 bodovazizu1991 je napisao/la:Moguće da je brzopletost, i želja, al je jedan od naših rijetkih igrača koji mogu sami sebi stvoriti priliku, i takve igrače treba podržati, i poštovati.ali yebaji ga treba Raulu Ramonu ljubavniku iz meksickih sapunica dat podrsku

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@konjicanin vijesti ne cure kao nekada ali jedna kap je kanula u Neretvu tacno ispred pastrmke
[/quote]
E vala pastrmka za muštuluka si,zbog radnog vremena propuštam dosta tekmi ovako bih mogao skoro svaku gledati u noćnom terminu.Ma ne treba previš ovu ekipu ni kuditi,ni hvaliti ima tu dosta mladih momaka koji su skloni oscilacijama u igri,al' izgleda da Feja i taj problem polako riješava.Idemo po pobjedu potiv Širokog i da ovi momci skinu to breme sa leđa o ne pobjedivosti ekipa iz samog vrha,naravno ako uopšte postoji to breme jer je borac pao u Mostaru.

E vala pastrmka za muštuluka si,zbog radnog vremena propuštam dosta tekmi ovako bih mogao skoro svaku gledati u noćnom terminu.Ma ne treba previš ovu ekipu ni kuditi,ni hvaliti ima tu dosta mladih momaka koji su skloni oscilacijama u igri,al' izgleda da Feja i taj problem polako riješava.Idemo po pobjedu potiv Širokog i da ovi momci skinu to breme sa leđa o ne pobjedivosti ekipa iz samog vrha,naravno ako uopšte postoji to breme jer je borac pao u Mostaru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Pored mene u Lukavici stoji lik i stalno proziva Ramovića.....Pitamam se što li ? upitah ga,kad on mi smo bratići . Aha znači amidjin sin. I dobro,poče priča o Sinanu,te kako ga ovaj stalno ide,gleda,pratio ga sa Goškom itd....Na poluvremenu Ramović se zagrijava ispod tribine i javljaju se jedan drugom. Pitam lika do kada ima Ramović ugovor,na koliko je potpisao...Kaže na dvije godine,stim da su mu iz Veleža rekli da može ići nakon godinu,ako nađe angažman...Tako da ti njemu već duže vrijeme menađer traži klub u njemačkoj drugoj ligi.....E moj Veležu,pa može li iko ostati duže od pola godine,godinu.......
Čuj druga BuLi ... dobar vic, dobar.
MERZIĆEVA POVREDA NIJE OZBILJNIJE PRIRODE
Samir Merzić je zbog bola u mišiću, koji je osjetio na zagrijavanju u nedelju, utakmicu sa Slavijom morao je posmatrati sa tribina. U prvi momenat pojavila se bojazan da je jesenji dio polusezone gotov za njega. Međutim, medicinski pregledi ponudili su mnogo optimističniju sliku.
- Merzić je otišao na pregled i ustanovljeno je da nije riječ o nekoj ozbiljnijoj povredi. Nekoliko dana odmora i lakšeg treninga i ponovo će biti raspolaganju za utakmicu, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Merzić bi mogao biti na raspolaganju već u subotu u derbiju protiv Širokog, ali i za naredna dva meča sa Leotarom i Čelikom.
izvor: oficijelna
FORZA VELEŽ
Samir Merzić je zbog bola u mišiću, koji je osjetio na zagrijavanju u nedelju, utakmicu sa Slavijom morao je posmatrati sa tribina. U prvi momenat pojavila se bojazan da je jesenji dio polusezone gotov za njega. Međutim, medicinski pregledi ponudili su mnogo optimističniju sliku.
- Merzić je otišao na pregled i ustanovljeno je da nije riječ o nekoj ozbiljnijoj povredi. Nekoliko dana odmora i lakšeg treninga i ponovo će biti raspolaganju za utakmicu, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
Merzić bi mogao biti na raspolaganju već u subotu u derbiju protiv Širokog, ali i za naredna dva meča sa Leotarom i Čelikom.
izvor: oficijelna
FORZA VELEŽ
RAJA JEL VRIJEME DA NAPUNIMO TRIBINU IZA GOLA???REZULTATI SU TU VELEZ DOBAR A NAS NIGDJE.....VETERANI VRATITE SE NA SVOJE MJESTO STA SE STIDITE BITI DIO TRIBINE IZA GOLA......SVI NA TEKMU,SVI IZA GOLA DA SLAVIMO POBJEDU NAD LISTICOM????
SVI IZA GOLA,BEZ STIDA !
VADITE ZASTAVE,ŠALOVE i TRANSOVE IZ ORMARAAA
FORZA VELEŽ
SVI IZA GOLA,BEZ STIDA !
VADITE ZASTAVE,ŠALOVE i TRANSOVE IZ ORMARAAA

FORZA VELEŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.