NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NFL
Pobjediše Giantsi danas, jedva ali ipak pobjeda. Nakon početnih 0:6 sada je to već 3:6 i borba za PO
još ako večeras Cowboysi zijane protiv Saintsa bit će to super 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Bice hebeno naredne sedmice sa Panthersima, no tijesi me cinjenica da mi za razliku od 49ersa imamo QB-a na poziciji QB-a, a ne RB-a...
Panthersi u napadu nisu nista posebno i ukoliko uspjemo zaustaviti njihov rush mislim da cemo dobiti utakmicu.
Panthersi u napadu nisu nista posebno i ukoliko uspjemo zaustaviti njihov rush mislim da cemo dobiti utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Amere nadam se da si sad vidio kakva su Pantere ekipa, odbrana dominantna i još jednom jednom im je donijela pobjedu i to u gostima protiv Ninersa, 5 zaredom, jedina odbrana koja je top 10 i protiv passa i protiv runa 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidio sam i ostao iznenadjen...rio_Ferdy88 je napisao/la:@Amere nadam se da si sad vidio kakva su Pantere ekipa, odbrana dominantna i još jednom jednom im je donijela pobjedu i to u gostima protiv Ninersa, 5 zaredom, jedina odbrana koja je top 10 i protiv passa i protiv runa
No ja mislim da mi ne bi trebali imati problema da dodjemo do pobjede ukoliko Brady, Gronk uz povratak Vereena budu pravi, jer ovi Panthersi nisu u napadu nista posebno...
Kljuc ce biti zaustaviti njihovo trcanje i to je pola puta ka uspjehu.
No ima jos sedam dana do utakmice i treba sacekati i vidjeti na koga BB u istoj moze racunati, kakav smo peh mozda nam se neko povrijedirilikom spavanja.
Edit: Rutinska pobjeda Broncosa u Kaliforniji protiv onog pokusaja od ekipe...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na kraju i Cardsi dođoše do pobjede, zaustaviše Keenuma u zadnjem driveu 
Ostaje još SNF kao poslastica večeri
Ostaje još SNF kao poslastica večeri
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jnt kakva loša reakcija Sprolesa i kakav poklon za Cowboyse
Edit: Sproles se razigrao i nezaustavljiv je, ubi Cowboyse. Odlična igra Saintsa , vode +18 na kraju prvog poluvremena
Edit: Sproles se razigrao i nezaustavljiv je, ubi Cowboyse. Odlična igra Saintsa , vode +18 na kraju prvog poluvremena
I'm not insane, my mother had me tested!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rivera brate moj Rivera..sa njim kao igracem Bearsa, pa kao i sa KORDINATOROM MI SMO TU DOMINIRALIrio_Ferdy88 je napisao/la:@Amere nadam se da si sad vidio kakva su Pantere ekipa, odbrana dominantna i još jednom jednom im je donijela pobjedu i to u gostima protiv Ninersa, 5 zaredom, jedina odbrana koja je top 10 i protiv passa i protiv runa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Skineš, Eaglese, Ramse, Steelerse, Raiderse, Broncose i obori te mrtvi Tenesi.
Tačno mi dođe da se ranim.
Tačno mi dođe da se ranim.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Samo se smijte, bit ce prilike i za mene
Nisam im'o neta sinoc i drago mi je, rasulo je bilo, vidi se kako je tesko bez Waynea, al' sta ces mora se dalje, cilj je seed 4 i Kansas City u wc rundi na Lucasu.
Nisam im'o neta sinoc i drago mi je, rasulo je bilo, vidi se kako je tesko bez Waynea, al' sta ces mora se dalje, cilj je seed 4 i Kansas City u wc rundi na Lucasu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jucer se i Browner ozlijedio
.
LT Russell Okung, C Max Unger, RT Breno Giacomini, WR Sidney Rice, WR Harvin, DE Red Bryant. CB Brandon Browner - sve ozlijedjeni..

LT Russell Okung, C Max Unger, RT Breno Giacomini, WR Sidney Rice, WR Harvin, DE Red Bryant. CB Brandon Browner - sve ozlijedjeni..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tillman na IR listi ali oporavit ce se samo kako?..lik povredjen igra od trening campa ne moze se tako oporavit on veteran..tako isto I Cutler ma uzas satrale su nas povrede skroz nevjerovatno sta nam se desava evo 3 ebene godine imas pozitovan omjer pobjeda I poraza I onda te skrse ve povrede...Lionsi ni krivi ni duzni su prvi jet su Bearsi I Packersi u problemima sa povredama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Packersima se čak i drugi QB uspio povrijediti, tako da su morali uvesti trećeg da nastavi 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Izgubili Coltsi, izgubili Benglasi i izgubili Dolphinsi...
Nismo ni igrali ove sedmice, a napravili smo ogorman korak ka #2 seed-u, te ka osvajanju divizije.
Nismo ni igrali ove sedmice, a napravili smo ogorman korak ka #2 seed-u, te ka osvajanju divizije.
Otkad se vi to zadovoljavate sa #2amerosm je napisao/la:Izgubili Coltsi, izgubili Benglasi i izgubili Dolphinsi...
Rio, ove hefte meč za diviziju i playoff bye
Re: AW: NFL
S obzirom da imamo ogromnih problema sa povredama, s obzirom da Brady dosad nije imao ni u jednoj utakmici sve igrace na raspolaganju (protiv Panthersa ce biti prva povratkom Vereen-a), te da ocekujem poraz od Broncosa ja sam vise nego zadovoljan ukoliko na kraju budemo na drugom mjestu...jestamaji je napisao/la: Otkad se vi to zadovoljavate sa #2![]()
Ja i dalje smatram da nije toliko bitan seed za nas koliko nam je bitno da zdravi udjemo u PO.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Miami trcao 2 yarde protiv 0-8 ekipe, dominacija.
Roger Federer the greatest of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma njih uništava ovaj skandal sa Martinom i Incognitom, letjet će glave zbog togaEdin TM87 je napisao/la:Miami trcao 2 yarde protiv 0-8 ekipe, dominacija.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.