FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo uzivaj i postedi me svojih komentara, meni ni ti ni slicni necete nametati misljenje, a svakako poslije pauze morate mjenjati klub za koji navijate jer je on bivsi, a vi ste njega stavili ispred kluba tako da krenete za njim.
Kao sto ni ti meni neces promjeniti misljenje sa pisanjem jednog te istoga,i uzivat cu naravno,i uvijek stajati u odbranu like i dijela Husrefa Musemica,sve dok ti budes ponavljao jedno te isto od mene ocekuj isto,kao sto ti nezelis da ja tebi namecem misljenje onda pokusaj i ti da ne nameces drugima svoje misljenje,samim tim ces imati i manje kontra odgovora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
brate ne trebas se raspravljat sa internet navijacima1L8F9C2 je napisao/la:Ma samo uzivaj i postedi me svojih komentara, meni ni ti ni slicni necete nametati misljenje, a svakako poslije pauze morate mjenjati klub za koji navijate jer je on bivsi, a vi ste njega stavili ispred kluba tako da krenete za njim.
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Pa koliko vidim ti si taj koji kontrira nesto, i da ja tebe ne citiram vec ti mene. Ali razumijem te mali si bio kad je cika popay placao utakmice 
Nametanje misljenja je ono sto ti ne kontas. To je ono kad nemas svoje ja, pa vidis da drugi zele Musemica i ti radi fazona pocnes kao i oni a nisi razmislio o tome.
Nametanje misljenja je ono sto ti ne kontas. To je ono kad nemas svoje ja, pa vidis da drugi zele Musemica i ti radi fazona pocnes kao i oni a nisi razmislio o tome.
- moustapha
- Kontakt:
Na sta da ti odgovorim, na gluposti. Poraz od GOSK-a je kladionica, a titula je osvojena iskljucivo zbog Cele. Pa ti si jedini navijac Sarajeva koji tvrdi da je ta titula neregularna, samo da bi dokazao da je Husref amater.1L8F9C2 je napisao/la: Nemoj Gošk i kladionicu da mjesas sa trenutnom situacijom. Pa Sener Bajramovic je bolje rjesenje od Musemica a ne navedeni gore od kojih su bar dvojica strucnjaci za doticnog. Sener je bar znao da vodi FKS i tako napadacki se postavio na terenu. Citiraj sve sto sam napisao a ne samo dio na koji imas odgovor.
Evo kad si toliko uporan, po cemu je to bolja bila prosla polusezona sa Jovicem, od ove koju sad vodi Husref?
#divovi
Hahaha sta napisa i osta ziv, ko spomenu rahmetli Ismeta u bilo kojem komentarumoustapha je napisao/la:Na sta da ti odgovorim, na gluposti. Poraz od GOSK-a je kladionica, a titula je osvojena iskljucivo zbog Cele. Pa ti si jedini navijac Sarajeva koji tvrdi da je ta titula neregularna, samo da bi dokazao da je Husref amater.1L8F9C2 je napisao/la: Nemoj Gošk i kladionicu da mjesas sa trenutnom situacijom. Pa Sener Bajramovic je bolje rjesenje od Musemica a ne navedeni gore od kojih su bar dvojica strucnjaci za doticnog. Sener je bar znao da vodi FKS i tako napadacki se postavio na terenu. Citiraj sve sto sam napisao a ne samo dio na koji imas odgovor.
Evo kad si toliko uporan, po cemu je to bolja bila prosla polusezona sa Jovicem, od ove koju sad vodi Husref?
Logicno da drugi dio sezone pod vodstvom Jovica nije bio dobar i zato je dobio otkaz, ali je svakako poslije njegovog odlaska igra FKS postala samo GORA !
Vrlo dobro znam i ko je Ducic Mustafa i svi ti ljudi koji se vrte i njegov uticaj u klubu onda sada pa i dan danas se on vrti oko kluba ,i opcenito cijelu situaciju,jel sam na Jezeru rodio se i tu odrastao i i dane i dane provodio izmedju ostalog i u Popaju i kad je bio obicni kafic, pa sve do sada kada je restoran sad malo manje no nebitno,ali mislim da pri tome situaciju bolje poznajem od tebe kao i te same ljude i face. Meni licno je dovoljno da vidim ono sto je crno na bijelo i da osobe kao sto je Musemic cijenim i zbog igracke karijere u FK Sarajevo i na kraju zbog te titule koju je donio kao trener i zbog takvog imam postovanje i uvijek cu imati jel covjeka smatram za legendu Sarajeva i nevolim kad neko prica lose stvari o ljudima kojima su toliko dali za klub kojeg svi volimo,cisto mi smeta i mislim da se diskusija moze voditi na normalnijem levelu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa Boze moj i corav vidi da je bila kladionica u pitanju na utakmici Sarajevo-Gosk 0:2, treba se pogledat postavljanje nase odbrane i smijat se. Pa Ultrasi dignu trans Gabeljani vas tuku 
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Prvi si poceo prije dvije tri stranice sta god napisem prozivas i glumis nekog finjaka ovdje. Isti si ko taj na slici hem sto ne mozes priznati svoju gresku jos pricas ublehe.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 12 nov 2013, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
E Bog do je Husref trener kakav je bio i igrac !miky_hz je napisao/la:Vrlo dobro znam i ko je Ducic Mustafa i svi ti ljudi koji se vrte i njegov uticaj u klubu onda sada pa i dan danas se on vrti oko kluba ,i opcenito cijelu situaciju,jel sam na Jezeru rodio se i tu odrastao i i dane i dane provodio izmedju ostalog i u Popaju i kad je bio obicni kafic, pa sve do sada kada je restoran sad malo manje no nebitno,ali mislim da pri tome situaciju bolje poznajem od tebe kao i te same ljude i face. Meni licno je dovoljno da vidim ono sto je crno na bijelo i da osobe kao sto je Musemic cijenim i zbog igracke karijere u FK Sarajevo i na kraju zbog te titule koju je donio kao trener i zbog takvog imam postovanje i uvijek cu imati jel covjeka smatram za legendu Sarajeva i nevolim kad neko prica lose stvari o ljudima kojima su toliko dali za klub kojeg svi volimo,cisto mi smeta i mislim da se diskusija moze voditi na normalnijem levelu
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Tipicna nasa suplja prica. Kad hoce da se prikrije nemoc ekipe, losa selekcija igraca i losa postavka uvijek se moze oslonit na FOL neku kladionicu. Igro neko za kladionici da rizikuje da ga izbace iz lige a zna se sad kako je uefa rigorozna po tom pitanju a to znaju i oni koji vode Sarajevo...Taivonen je napisao/la:Pa Boze moj i corav vidi da je bila kladionica u pitanju na utakmici Sarajevo-Gosk 0:2, treba se pogledat postavljanje nase odbrane i smijat se. Pa Ultrasi dignu trans Gabeljani vas tuku
Suplja prica.
Tatko..
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ivan-t ... ijaca/1307" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ivan-t ... ijaca/1307" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vidim razlog prepirke sa dotičnim. Njegovi postovi su izgubili na snazi kod mene, i ne čitam ih više, samo preskačem.
Iznijeti jednom svoje mišljenje -ok, ali iz dana u dan nametati ga i smarati pola foruma - nema smisla. Preskočite i pustite nek palamudi do sutra. Voz.
Iznijeti jednom svoje mišljenje -ok, ali iz dana u dan nametati ga i smarati pola foruma - nema smisla. Preskočite i pustite nek palamudi do sutra. Voz.
4.10.2009.
Mozda mu je Husref nesto uradio nazao pa sad da mu se osveti na forumukoalem je napisao/la:Ne vidim razlog prepirke sa dotičnim. Njegovi postovi su izgubili na snazi kod mene, i ne čitam ih više, samo preskačem.
Ama kakva suplja prica ti vjerovatno napravio ACC ko hordas a vamo strumf tako vi to radite al nebitno, Tad je na SAarajevo bila kvota 1.25 a na gosk 8.50 Bolje malo razmisli pasa mojAlsoudani je napisao/la:Tipicna nasa suplja prica. Kad hoce da se prikrije nemoc ekipe, losa selekcija igraca i losa postavka uvijek se moze oslonit na FOL neku kladionicu. Igro neko za kladionici da rizikuje da ga izbace iz lige a zna se sad kako je uefa rigorozna po tom pitanju a to znaju i oni koji vode Sarajevo...Taivonen je napisao/la:Pa Boze moj i corav vidi da je bila kladionica u pitanju na utakmici Sarajevo-Gosk 0:2, treba se pogledat postavljanje nase odbrane i smijat se. Pa Ultrasi dignu trans Gabeljani vas tuku
Suplja prica.
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
E sad zbog tebe Husref ne može da spavaAlsoudani je napisao/la:Mozda mu je Husref nesto uradio nazao pa sad da mu se osveti na forumukoalem je napisao/la:Ne vidim razlog prepirke sa dotičnim. Njegovi postovi su izgubili na snazi kod mene, i ne čitam ih više, samo preskačem.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jbo majku ovi strumfovi bas gledam svugdje ih ima kad je nase Sarajevo u pitanju na zrinjskom forumu pisu J*** ti begica sto kupuje utakmice. Gledam i ne vjerujem ...

Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Vi od 2007. piste o nekom namjestanju i kupovanju a to ce te nastaviti uskoro kada vas Zeljo prestigne.Taivonen je napisao/la:Jbo majku ovi strumfovi bas gledam svugdje ih ima kad je nase Sarajevo u pitanju na zrinjskom forumu pisu **** ti begica sto kupuje utakmice. Gledam i ne vjerujem ...![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ti nasao pisati sta neko drugi pise na tudjim temama, a ti upravo najvise pises na nasoj temi. Ne zelim nikakvu raspravu s tobom, ali ne mozes kritikovati nekog drugog ako ti radis isto.Taivonen je napisao/la:Jbo majku ovi strumfovi bas gledam svugdje ih ima kad je nase Sarajevo u pitanju na zrinjskom forumu pisu **** ti begica sto kupuje utakmice. Gledam i ne vjerujem ...![]()
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bing [Bot], bvsic, Laganini1986, nedimmmm1337, Vanja8 i 24 gosta.