Johny je napisao/la:Pojam kreaticnosti jeste blisko vezan za pass igru ali nije nuzan.Kreativan igrac je Pirlo,Xavi,Scholes.Ti igraci kreiraju napade svog tima dok to Gerrard nikada nije radio.To su CMF ili DL Playmakeri.Gerrard to sigurno nije bio niti ce biti.Njegova vizija nije na nivo.Pa dok je Xabi bio u Liverpoolu tu poziciju je upravo on igrao i svaki napad je isao preko njega.
Gerrard ima dobar zadnji pass ali to imaju mnogi drugi igraci.Sjetim se Gutija i igraca koji je vjerovatno po tome bio nedoyebem godinama u nazad ali je imao CMF-a u vidu Redonda koji je bio srce ekipe.
Glupo je raspravljati sa nekim ko ne zna sta je kreativnost a sta pass igra sam si rekao i zato nema potrebe da te ucim nekim stvarima kad ne shvatas bit mog posta.
E kad si Scholesa nabrojao u tu listu a Gerrarda nisi...

A Gerrard ovo danas sto igra, igrao je Alonso, i covek to iznosi, on je danas ono sto je Alonso nekad bio u LFC i dan danas je u Realu, motor. On otvara protivnicke odbrane svojim dugim pasovima, sto smo godinama videli, kako moze da nadje igraca kao iglu u plastu sena, to naravno nije kreativnost.
Dakle vidis koliko ne znas kada Gerrarda ne nazivas CMF, cuj CMF.

Covek kompletan veznjak, jedan od najkompletnijih ikada.
A drugo raspravljas samnom o kreativnosti a ni sam ne znas da je definises i sam se petljas bzvz, samo zato sto si nazvao Gerrarda nekreativnim igracem. A sad znaci ni Guti nije bio kreativan koliko vidim...
Opasan problem imas sa samim sobom brale, stvarno je glupo raspravljati sa nekim ko ne zna ni sta je kreativnost ni kako se ona definise na terenu.