18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ocekivati nesto od ove utakmice, a biti svjestan da ce bitku na nasoj desnoj strani voditi Avdija Vrsajevic protiv Lavezzija i Aguera, moze samo lud covjek.
Svaka fudbalska taktika protiv Argentine, u kojoj se nalazi prezime Vrsajevic je unaprijed osudjena na propast.
To je cinjenica, to sam shvatio i zbog toga se ne zamaran previse oko ove utakmice.
Svaka fudbalska taktika protiv Argentine, u kojoj se nalazi prezime Vrsajevic je unaprijed osudjena na propast.
To je cinjenica, to sam shvatio i zbog toga se ne zamaran previse oko ove utakmice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najgore je sto nema boljeg, tako da Susicu nemogu toliko toga zamjeriti u vezi Avdije. Istina, trebao se Pape i prije brinuti i to (mozda i jeste, ko ce znati), ali svakako ja ne znam da imamo desnog beka koji u nekoj solidnoj ligi. Stim sto je jos potencijalna zamjena na njegovoj poziciji Vranjes povrijedjen, nimalo ne izgleda dobro sto se tice te pozicije.
Ima jedino Muhamed Besic, koji moze uskociti na poziciju desnog beka, i koji po mom misljenju bi trebao igrati u A-Repci (Ako je mogao i Zahirovic preskakati, moze i on).
Ima jedino Muhamed Besic, koji moze uskociti na poziciju desnog beka, i koji po mom misljenju bi trebao igrati u A-Repci (Ako je mogao i Zahirovic preskakati, moze i on).
O ovom problemu je trebao da razmislja u martu, odmah nakon povrede Vranjesa, a ne da zabija glavu u pijesak i objasnjava naciji kako je Vrsajevic, ustvari, dobar bek, samo sto to niko u svijetu ne vidi.
kad je okupljanje?
Bas me zanima ko ce prvi uzeti intervju od Sea.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
U petak je okupljanje, u hotelu Westin.Head je napisao/la:kad je okupljanje?
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:O ovom problemu je trebao da razmislja u martu, odmah nakon povrede Vranjesa, a ne da zabija glavu u pijesak i objasnjava naciji kako je Vrsajevic, ustvari, dobar bek, samo sto to niko u svijetu ne vidi.
Ti se izgleda sa jos nekiliko nasadio na Zahu i Vrsajevica, kao da nam selektor nepoziva Alonsa i Lahma.
Trebo je Susic prije ca 23 godine napraviti dva igraca, pa da su sad na nivou.
Nemogu da svatim da u Besicu vidite mesijasa. Momak je dobar, mlad, perseptivan, ima potencijal da postane igracina ali ima i da unisti sam sebe. Pustite moka da se razvija, da uzrije. Strucni stab ima informacije kakvo je stanje o njemu i sigurno postoje razlozi zasto se nepoziva. Sjecam se samo kad je dobio prvi poziv kako su neku pljuvali po Susicu i njemu a sad neki u njemu vide novu zvjezdu.
Pomirimo se da na ljevom beku nemamo alternativu u ovom momentu, isto tako na DM. Sa dolaskom Kolasinca dobijamo nove opcije u igri.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ovaj hotel Westin u Sarajevu? Jer ima i u St. Louisu isto jedan hotel Westin.
Trebao je napraviti, ali sumnjam da bi igrac poput Papeta moga napraviti sina i da on bude bekMaksuzBaksuz je napisao/la: Ti se izgleda sa jos nekiliko nasadio na Zahu i Vrsajevica, kao da nam selektor nepoziva Alonsa i Lahma.![]()
![]()
Trebo je Susic prije ca 23 godine napraviti dva igraca, pa da su sad na nivou.![]()
![]()
Nemogu da svatim da u Besicu vidite mesijasa. Momak je dobar, mlad, perseptivan, ima potencijal da postane igracina ali ima i da unisti sam sebe. Pustite moka da se razvija, da uzrije. Strucni stab ima informacije kakvo je stanje o njemu i sigurno postoje razlozi zasto se nepoziva. Sjecam se samo kad je dobio prvi poziv kako su neku pljuvali po Susicu i njemu a sad neki u njemu vide novu zvjezdu.
Pomirimo se da na ljevom beku nemamo alternativu u ovom momentu, isto tako na DM. Sa dolaskom Kolasinca dobijamo nove opcije u igri.
Mi smo znali da na zadnjem veznom i beku nemamo alternativu u martu nakon povrede Vranjesa. Od marta je proslo 7 mjeseci, ali mi nismo nasli alernativu jer smo zabijali glavu u pjesak, i ubjedjivali sami sebe kako su Zahirovic i Vrsajevic ustvari Lahm i Alonso.
Prijateljska je bila protiv Amerike, isprobao se samo Bicakcic, a ovdje je plasirana prica da smo izgubili jer su se probavali igraci, probavali su se igraci tipa Sunjic, Vrsajevic, Zahirovic za koje se znalo da ne mogu, da nemaju potrebi kvalitet ni za klupu a kamoli za prvu postavu. Sad kad je situacija takva da nemamo nekoliko igraca zbog povrede svi govore nemamo alternativu, ne mozemo je ni imati, kad je nismo ni trazili.
Sigurno je St.Louis. Odmah je kraj stadiona.Goalgetter je napisao/la:Jel ovaj hotel Westin u Sarajevu? Jer ima i u St. Louisu isto jedan hotel Westin.
Nema okupljanja u Sarajevu, vec direktno iz "svojih" gradova za Cemeriku.Goalgetter je napisao/la:Jel ovaj hotel Westin u Sarajevu? Jer ima i u St. Louisu isto jedan hotel Westin.
Zna li neko hoce li biti gdje prenos na TV-u u Americi. Ili barem neki online stream. ESPN 3 ne prenosi izgleda.
- Goalgetter
- Kontakt:
@AzRimiRzA i @Mozambik
Hvala na odgovorima. Mislio sam da ce se okupiti u Sarajevu, pa onda u St. Louis, ali svi ce u Ameriku odvojeno onda.
Hvala na odgovorima. Mislio sam da ce se okupiti u Sarajevu, pa onda u St. Louis, ali svi ce u Ameriku odvojeno onda.
Nece odvojeno, Svabe ce zajedno, Begovic i Dzeko zajedno, Turci zajedno, jedino ne znam s kim ce Pjanic jadan.Goalgetter je napisao/la:
Perverzija.legenda reala je napisao/la:zato Mujdža možeBosniacum Lilium je napisao/la:nemamo mi igraca za ovu formaciju. Hajrovic jednostavno ne moze sam drzati tu stranu, nije takav tip igraca![]()
Vranješ-Bičo-Spaha-Seo/Sejo
Mujdža-Pjana-Seo/Sejo-Lula
Vedo-Džeko
joj kako bi ovo funkcionisalo protiv ovih osrednjih ekipa,
Sa PapetomMozambik je napisao/la:Nece odvojeno, Svabe ce zajedno, Begovic i Dzeko zajedno, Turci zajedno, jedino ne znam s kim ce Pjanic jadan.Goalgetter je napisao/la:
1946
Pape ce iz Saraj'va sa strucnim stabom i Avdagom VrsajevicemHead je napisao/la: Sa Papetom
- legenda reala
- Kontakt:
Nema od ovog ništa, ali ne može me niko ubjediti da ovo ne bi bila dobra opcijaClaus je napisao/la:Perverzija.legenda reala je napisao/la:
zato Mujdža može![]()
Vedo-Džeko
joj kako bi ovo funkcionisalo protiv ovih osrednjih ekipa,Pun pogodak s Mujdžom na desnom krilu, @legendo. Ne bi se tu imalo šta dodati ili oduzeti. Eventualno ako nekad igramo protiv znatno slabijih staviti Hajrovića na krilo, Mujdža bek, a Ogi na klupu. Mada, u globalu je ovo što si ti napisao.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sigurno nece biti let direktno za Ameriku,nego do Parisa,Rima pa dalje za Ameriku..Tako da ce im se Pjanke prikljuciti.Mozambik je napisao/la:Pape ce iz Saraj'va sa strucnim stabom i Avdagom VrsajevicemHead je napisao/la: Sa Papetom
1946
Nikad ne reci nikad. Možda Safetu padne na pamet isprobati i ovo. A nadam se da hoće.legenda reala je napisao/la:Nema od ovog ništa, ali ne može me niko ubjediti da ovo ne bi bila dobra opcijaClaus je napisao/la:Perverzija.legenda reala je napisao/la:
zato Mujdža može![]()
Vedo-Džeko
joj kako bi ovo funkcionisalo protiv ovih osrednjih ekipa,Pun pogodak s Mujdžom na desnom krilu, @legendo. Ne bi se tu imalo šta dodati ili oduzeti. Eventualno ako nekad igramo protiv znatno slabijih staviti Hajrovića na krilo, Mujdža bek, a Ogi na klupu. Mada, u globalu je ovo što si ti napisao.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A gdje onda sa Izetom ?
Napokon da imamo malo veću bazu igrača ...
GK : Begović , Fejzić, Avdukić
CB : Spahić , Bičakčić, Zukanović, Pandža , Šunjić
RB: Mujdža, Vranješ , Vršajević
LB: Kolašinac , Salihović , Kvesić
DCM : Zahirović , Medunjanin , Rahimić , Grahovac
CM: Pjanić , Misimović , Ibričić , Prcić , Sušić
RM: Kvržić, Hajrović, Stevanović
LM : Višća , Lulić
CF: Džeko, Ibišević .
+ u dogledno vrijeme Kvesić , Prcić, Grahovac možda iz mlade , Sušić ako dobije državljanstvo ...
Napokon da imamo malo veću bazu igrača ...
GK : Begović , Fejzić, Avdukić
CB : Spahić , Bičakčić, Zukanović, Pandža , Šunjić
RB: Mujdža, Vranješ , Vršajević
LB: Kolašinac , Salihović , Kvesić
DCM : Zahirović , Medunjanin , Rahimić , Grahovac
CM: Pjanić , Misimović , Ibričić , Prcić , Sušić
RM: Kvržić, Hajrović, Stevanović
LM : Višća , Lulić
CF: Džeko, Ibišević .
+ u dogledno vrijeme Kvesić , Prcić, Grahovac možda iz mlade , Sušić ako dobije državljanstvo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.