Adnan Zahirović

gringobih
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la gringobih » 12 nov 2013, 09:49

bagra je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
bagra je napisao/la:Zahirovic ima 20 nastupa za repku i ruku na srce kad god je igrao opravdao je minutazu, on je safetov covjek za sve i odlicno uvijek odgovori zadatku. Trenutno i realno ne moze igrati u prvih 11, ali takav nam igra treba na klupi i on sigurnop ide za Brazil, Besic ne moze preskakati reprez selekcije i glumiti igraca
A Zahirovic je inace bio klasa pa je preskocio mladu :roll: :roll: :roll: :roll:
Zahirovic je igrao za mladu reprezentaciju kad je bio standardni a reprezentativac, sjecas li se proslih kvalifikacija medonja
Ma da sijecam se...Samo sto je on otisao na ispomoc u mladu kao standardni A reprezentativac...Inace u to doba je igrao za Man.U pa je imao garant mjesto u A timu... :roll:

Hebo te gdje ovo zivimo, realnosti(objektivnosti) ni u mudima... :cry:
A za vrijedjanje ...No Comment :cry:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 nov 2013, 12:42

gringobih je napisao/la:
bagra je napisao/la:Zahirovic ima 20 nastupa za repku i ruku na srce kad god je igrao opravdao je minutazu, on je safetov covjek za sve i odlicno uvijek odgovori zadatku. Trenutno i realno ne moze igrati u prvih 11, ali takav nam igra treba na klupi i on sigurnop ide za Brazil, Besic ne moze preskakati reprez selekcije i glumiti igraca
A Zahirovic je inace bio klasa pa je preskocio mladu :roll: :roll: :roll: :roll:
Odigro par tekmi gdje je bio losiji pojedinac, primjer Bjelorusija na Grbavici. Besic je igro za A repku dok ovaj nije ni znao sta je A repka, i nema sta da glumi igraca jer je profesor fudbala za Zahu, kad je ovaj igro za HSV drugi je bio u fudbalskoj velesili Nalciku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

loko
Kontakt:

Post Postao/la loko » 12 nov 2013, 12:49

Zadnje tri utakmice Prcic je u Soshou igrao zadnjeg veznog...znam da to nije slucaj u mladoj reprezentaciji. Bez ikakve pristrasnosti mogu reci ono sto sam vidio protv Monpeljea i St. Etienne je puno bolje nego sto sam ikada vidio kod Zahirovica...I ruku na srce moramo priznati da veliku ulogu igra Darko Smoljan (Sead Susic) kad je Zahirovic u pitanju...

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 12 nov 2013, 12:57

loko je napisao/la:Zadnje tri utakmice Prcic je u Soshou igrao zadnjeg veznog...znam da to nije slucaj u mladoj reprezentaciji. Bez ikakve pristrasnosti mogu reci ono sto sam vidio protv Monpeljea i St. Etienne je puno bolje nego sto sam ikada vidio kod Zahirovica...I ruku na srce moramo priznati da veliku ulogu igra Darko Smoljan (Sead Susic) kad je Zahirovic u pitanju...
Prcic moze igrat zadnjeg veznog, ali kao i Medunjanin, Prcic nema duela niti zna dobro zaustavljati protivnicke napade, momak je lucidni veznjak koji zna podvaliti loptu, ali daleko od toga da je pravi defanzivni vezni. Zahirovic je u repci jer trenutno nam ta pozicija najvise skripi, Rahimic je vec davno u penziji.
Limvo Likce

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 nov 2013, 13:06

bhsport je napisao/la: Odigro par tekmi gdje je bio losiji pojedinac, primjer Bjelorusija na Grbavici. Besic je igro za A repku dok ovaj nije ni znao sta je A repka, i nema sta da glumi igraca jer je profesor fudbala za Zahu, kad je ovaj igro za HSV drugi je bio u fudbalskoj velesili Nalciku.
Plus je Besic mladji, ima veci potencijal i ne zelim da znam dje bi danas igrao, da se potencirao dvije godine kao Zahirovic. Steta...jer nema smisla. Nema smisla da se jedan igrac bori u U21 kada je bolji od svih trenutnih A solucija. Izgleda da od Besica nece biti nista u A reprezentativnom kontekstu a to je za nas veliki hendikep. Da je Besic zalsuzio mjesto u A timu, jeste, i to davno, prije dvije godine. Ne moze se to nicim opravdati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 nov 2013, 13:08

Zasto ovi što kritikuju Zahirovica nece da priznaju da je momak svaku utakmicu za repku odigrao korektno, odlicno obavljao svoj posao od one prijateljske na Kosevu protiv Grcke kada je briljirao, do Slovacke i Litvanije u gostima kada je usao u drugom poluvremenu i sprijecavao napade protivnika.

Momak odlicno ispunjava ono sto mu se kaze, za razliku od nekih u repci.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 13:39

Besic mladi dvije godine od zahirovica a igro za A tim dok je ovaj igro za mladu :lol: :lol: jedan proso juniore HSVa i ove godine ga ocekuje transfer u ligu 5 sto je vrlo izvjesno,dok trugi tavori po klupama nizerarednih kluobva i iduci transfer ce bit u drugu cesku ligu,i sad mene neko pokusava ubijediti da je zahirovic bolji i talentovaniji :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 nov 2013, 15:33

invincible1921 je napisao/la:Besic mladi dvije godine od zahirovica a igro za A tim dok je ovaj igro za mladu :lol: :lol: jedan proso juniore HSVa i ove godine ga ocekuje transfer u ligu 5 sto je vrlo izvjesno,dok trugi tavori po klupama nizerarednih kluobva i iduci transfer ce bit u drugu cesku ligu,i sad mene neko pokusava ubijediti da je zahirovic bolji i talentovaniji :lol: :lol: :lol:
Kakva ceska, ako zapne u Bohumu ima spreman Ajduk za ovakve, pa ce letati ko ostale promenade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 nov 2013, 15:57

Edin Dzeko za Daily Mail: Neko od naših mladih igrača može postati zvijezda SP-a. Misli na Zahirovića naravno!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 12 nov 2013, 16:43

Malo pretjerujete u vezi Zahe (i pro i contra)!!!! Nit WC ni wc, ali igrac kojeg itekakao moze posluziti kad je u formi.

Zao mi ga je, stvarno ga u klubu nikako nece! Nazalost to se i osjeti i u repki, gdje je zadnje utakmice kad je ulazio ipak pokazivo malo neku nesigurost (iako je odigrao korektno, dalo je se to primjetiti). Mora pod hitno poceti igrati u Bochumu inace mu se crno pise. Fakat da ga i Susic nece vise zvati ako ovaj nebude igro imalo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 nov 2013, 16:58

MaksuzBaksuz je napisao/la:Malo pretjerujete u vezi Zahe (i pro i contra)!!!! Nit WC ni wc, ali igrac kojeg itekakao moze posluziti kad je u formi.

Zao mi ga je, stvarno ga u klubu nikako nece! Nazalost to se i osjeti i u repki, gdje je zadnje utakmice kad je ulazio ipak pokazivo malo neku nesigurost (iako je odigrao korektno, dalo je se to primjetiti). Mora pod hitno poceti igrati u Bochumu inace mu se crno pise. Fakat da ga i Susic nece vise zvati ako ovaj nebude igro imalo.
Od kad je Spartak ispao u drugu ligu Zahirovic nije sastavio dvije utakmice ko covjek. Citavu godinu u Bjelorusiji presjedio, od kad je dosao u Bochum sjedi. Godinu i po covjek sjedi na klupi, a reprezentativni poziv je sigurniji nego za Dzeku.
Fakat je da ce i u Brazil, bez obzira kolko odigra u ovoj sezoni.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 12 nov 2013, 17:46

Mozambik je napisao/la:Od kad je Spartak ispao u drugu ligu Zahirovic nije sastavio dvije utakmice ko covjek. Citavu godinu u Bjelorusiji presjedio, od kad je dosao u Bochum sjedi. Godinu i po covjek sjedi na klupi, a reprezentativni poziv je sigurniji nego za Dzeku.
Fakat je da ce i u Brazil, bez obzira kolko odigra u ovoj sezoni.
Pa i Dzeko sjedi a igra svaku :)
(pogotovo kad poredimo minutaze u klubovima i repki procentualno onda su tu negdje) :mrgreen: ZEZA

Godina u Bjelorusiji mu nije trebala, to mu je sigurno bio korak nazad. Zaha ima svoje kvalitete koji neki nevide ili nece da vide, i zbog toga je tu uz repku. Fakat nevalja sto neigra u klubu, ali za repku mu se nemoze nista staviti na teret. Tu je uvjek bio 100% korektan.

Nevolim samo pljuvanje po igracima, to mi nikako negotivi. Ebiga govorimo prvo panj, ovo ono a kad se covjek probije onda nam je heroj, najbolji itd (ima vise primjera), zato pustite ljude da rade svoj posao!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 nov 2013, 18:07

MaksuzBaksuz je napisao/la: Pa i Dzeko sjedi a igra svaku :)
(pogotovo kad poredimo minutaze u klubovima i repki procentualno onda su tu negdje) :mrgreen: ZEZA

Godina u Bjelorusiji mu nije trebala, to mu je sigurno bio korak nazad. Zaha ima svoje kvalitete koji neki nevide ili nece da vide, i zbog toga je tu uz repku. Fakat nevalja sto neigra u klubu, ali za repku mu se nemoze nista staviti na teret. Tu je uvjek bio 100% korektan.

Nevolim samo pljuvanje po igracima, to mi nikako negotivi. Ebiga govorimo prvo panj, ovo ono a kad se covjek probije onda nam je heroj, najbolji itd (ima vise primjera), zato pustite ljude da rade svoj posao!
Ocito je da oni koji te kvalitete ne vide sjede na klupi Bochuma ili ranije na klupi Dinamo Minska.

Nemojmo se lagati, Zahirovic ne zna igrat lopte. Nama treba DM koji ce igrati citavu utakmicu dobro, koji ce biti priblizne ili iste kvalitete kao vecina u nasem prvom timu (Besic). Napisao sam vec ranije, on je igrac za posljednjih 20 minuta, ako treba sacuvati rezultat da ga se ubaci umjesto napadaca i to je to.

Obzirom u kakvoj je trenutnoj formi Zahirovic, Rahimic treba da bude taj igrac koji ce zatvoriti utakmicu, i ne vidim razlog zasto Zahirovica voditi u Brazil i bezveze zauzimati jedno mjesto nekom perspektivnijem i boljem igracu. Nakon sto se Rahimic oprosti, Zahirovic treba da preuzme tu ulogu.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 12 nov 2013, 18:22

Mozambik je napisao/la:[
Ocito je da oni koji te kvalitete ne vide sjede na klupi Bochuma ili ranije na klupi Dinamo Minska.

Nemojmo se lagati, Zahirovic ne zna igrat lopte. Nama treba DM koji ce igrati citavu utakmicu dobro, koji ce biti priblizne ili iste kvalitete kao vecina u nasem prvom timu (Besic). Napisao sam vec ranije, on je igrac za posljednjih 20 minuta, ako treba sacuvati rezultat da ga se ubaci umjesto napadaca i to je to.

Obzirom u kakvoj je trenutnoj formi Zahirovic, Rahimic treba da bude taj igrac koji ce zatvoriti utakmicu, i ne vidim razlog zasto Zahirovica voditi u Brazil i bezveze zauzimati jedno mjesto nekom perspektivnijem i boljem igracu. Nakon sto se Rahimic oprosti, Zahirovic treba da preuzme tu ulogu.
Jarane da nisu vidjeli neki kvalitet nebi ga doveli! Drugo je sto se on nije mogao dokazati u ekipi, desava se to dosta puta. Koliko igraca promjene dva, tri ili vise klubova dok nefdje neproigraju i odjednom budu za klasu, dvije bolji. Zavisi puno od okolnosti, od sredine, od igraca, trenera, stila igre itd itd itd. Nije sve crno bijelo!

Sto se tice toga da je sad igrac za zadnjih 20 min, tu se slazem satobom. U ovoj formi on nije za vise, iako je imo nekoliko dobrih utakmica, zadnje vrjeme nije na nivou. Nebi se ni slozio da je nama uvjek i potreban igrac koji ce biti tahnicar a ne trkac i borac, takvih imamo i previse, pa smo vidjeli da nam svaki kontranapad protivnika moze kostati gola. Ali ovdje je na treneru da odluci, i kad moras pobjediti ici na sve ili nista onda i jos dodatno nemas na drugoj strani velesilu onda more se riskirati.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 18:59

Cuj molim te poredjenja i dzeko je na klupi.Pa dzeko je nas najbolji igrac koji se dokazo bezborj puta,uostalom dzeko sjedi na klupi jer su mu konkurencija aguero i negeredo,haj da cujem ko je zahirovicu konkurencija? ne bi ja imo nista protiv momka da je on klupa bar u hanoveru npr.Ne znam pisite sta hocete,ali ako se ovako nastavi realno je da ne ide u brazil,naravno susic ce ga pozvat i dat mu sansu i tamo iako je vrlo vjerovatno da ce ovaj bit u jos goroj formi od ove,iako je i sad veoma losa...

jos cu jendom pitat:FRAER NE MOZE DA SE NAMETNE U NIZELIGASU KOJI JE PRED ISPADANJEM IZ DRUGE LIGE,A VI BI DA SE NAMETNE U REP. KOJA JE MEJDU 20 NA SVIJETU ?? pa haj jel zuvci to logicno??
=\_1921_/=

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 nov 2013, 19:09

MaksuzBaksuz je napisao/la: Jarane da nisu vidjeli neki kvalitet nebi ga doveli! Drugo je sto se on nije mogao dokazati u ekipi, desava se to dosta puta. Koliko igraca promjene dva, tri ili vise klubova dok nefdje neproigraju i odjednom budu za klasu, dvije bolji. Zavisi puno od okolnosti, od sredine, od igraca, trenera, stila igre itd itd itd. Nije sve crno bijelo!

Sto se tice toga da je sad igrac za zadnjih 20 min, tu se slazem satobom. U ovoj formi on nije za vise, iako je imo nekoliko dobrih utakmica, zadnje vrjeme nije na nivou. Nebi se ni slozio da je nama uvjek i potreban igrac koji ce biti tahnicar a ne trkac i borac, takvih imamo i previse, pa smo vidjeli da nam svaki kontranapad protivnika moze kostati gola. Ali ovdje je na treneru da odluci, i kad moras pobjediti ici na sve ili nista onda i jos dodatno nemas na drugoj strani velesilu onda more se riskirati.
Ne treba nama tehnicar, nama treba igrac kao Khedira ili Rahimic prije 7,8 godina. Zahirovic to nije i nikad nece biti jer nema kvalitetu. Ja bi volio najvise na svijetu kad bi on pokazao da ja nisam u pravu, i da je on kvalitetan jer bi time dobili dobrog igraca za reprezentaciju. Ali, da Bog da kceri da te aga uzme.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 nov 2013, 21:58

invincible1921 je napisao/la:Cuj molim te poredjenja i dzeko je na klupi.Pa dzeko je nas najbolji igrac koji se dokazo bezborj puta,uostalom dzeko sjedi na klupi jer su mu konkurencija aguero i negeredo,haj da cujem ko je zahirovicu konkurencija? ne bi ja imo nista protiv momka da je on klupa bar u hanoveru npr.Ne znam pisite sta hocete,ali ako se ovako nastavi realno je da ne ide u brazil,naravno susic ce ga pozvat i dat mu sansu i tamo iako je vrlo vjerovatno da ce ovaj bit u jos goroj formi od ove,iako je i sad veoma losa...

jos cu jendom pitat:FRAER NE MOZE DA SE NAMETNE U NIZELIGASU KOJI JE PRED ISPADANJEM IZ DRUGE LIGE,A VI BI DA SE NAMETNE U REP. KOJA JE MEJDU 20 NA SVIJETU ?? pa haj jel zuvci to logicno??
kad mogu da igraju iz turske druge lige koja je za 5 klasa slabija od druge bundes lige....kad pocistimo taj sljam iz ekipe doci ce onda na red i zahirovic

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 nov 2013, 22:43

Kad sam ja govorio da on pojma nema, njemu je Nalcik vrhunac karijere.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 22:55

samoposteno je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Cuj molim te poredjenja i dzeko je na klupi.Pa dzeko je nas najbolji igrac koji se dokazo bezborj puta,uostalom dzeko sjedi na klupi jer su mu konkurencija aguero i negeredo,haj da cujem ko je zahirovicu konkurencija? ne bi ja imo nista protiv momka da je on klupa bar u hanoveru npr.Ne znam pisite sta hocete,ali ako se ovako nastavi realno je da ne ide u brazil,naravno susic ce ga pozvat i dat mu sansu i tamo iako je vrlo vjerovatno da ce ovaj bit u jos goroj formi od ove,iako je i sad veoma losa...

kad mogu da igraju iz turske druge lige koja je za 5 klasa slabija od druge bundes lige....kad pocistimo taj sljam iz ekipe doci ce onda na red i zahirovic
pa mogu barte ,ali visca je najskuplji igrac druge lige i jedan od najbolljih,da je zahirovic isto u njemackoj ja bi reko neka ga u rep.Međutim zahiroivc nije ni sporedni igrac u svom klubu
=\_1921_/=

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 12 nov 2013, 22:57

invincible1921 je napisao/la:
pa mogu barte ,ali visca je najskuplji igrac druge lige i jedan od najbolljih,da je zahirovic isto u njemackoj ja bi reko neka ga u rep.Međutim zahiroivc nije ni sporedni igrac u svom klubu[/quote]
jest naj bolji ali to je turska druga liga to je isto da zahirovic igra u 4 njemackoj ligi i bude naj bolji nidje veze

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.