FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 11 nov 2013, 00:04

I mislio sam na taj eventualni (ne)plasman :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 11 nov 2013, 15:38

Konacno da i Kova pokaze sta zna...

Opet odlicno kolo za nas i samo do januara izdrzati ovako, a imamo odlican raspored, u sljedecih 5 utakmica samo Napoli vani, a ostalo sve lakse utakmice u tu minimalno 13 bodova i da zadrzimo prikljucak sa ovom trojkom naprijed. A onda brat Tahir nastupa...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 nov 2013, 10:46

Mazzari:"Mateo [Kovacic] is very young. He has to learn to be more pragmatic and that will come with time - he's a smart lad. He likes to get on the ball a lot and doesn't look to get into spaces as much as he should. Ricky wasn't at his best today but he and Guarin were finding space, even though Fredy likes to have the ball at his feet too. They're very talented lads and they still have a big margin for improvement."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 nov 2013, 14:54

Najboljih 10 u20 igraca,cetiri interovca:

1) Paul Pogba

2) Domenico Berardi

3) Juan Iturbe

4) Diego Laxalt (Nella stagione in corso, ha giocato 8 gare per un totale di 591 minuti. Ha inoltre segnato 2 gol. E' in prestito dall'Inter (con diritto di riscatto della metà ndr). La sua migliore partita in campionato: Bologna-Milan 3-3. Valutazione Transfermarkt.it: 2,3 milioni di euro).

5) Mauro Icardi (Nella stagione in corso, ha giocato 6 gare per un totale di 195 minuti. Ha inoltre segnato 2 gol. E' di proprietà della società neroazzurra. La sua migliore partita in campionato: Inter-Juventus 1-1. Valutazione Transfermarkt.it: 12 milioni di euro)

6) Eddy Onazi

7) Mateo Kovacic (Nella stagione in corso, ha giocato 11 gare per un totale di 464 minuti. E' di proprietà della società neroazzurra. La sua migliore partita in campionato: Cagliari-Inter 1-1. Valutazione Transfermarkt.it: 15 milioni di euro)

8) Francesco Bardi (Nella stagione in corso, ha giocato 12 gare per un totale di 1080 minuti. E' in prestito dall'Inter. La sua migliore partita in campionato: Livorno-Catania 2-0. Valutazione Transfermarkt.it: 6 milioni di euro)

9) Ryder Matos

10) Luca Antei
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 15:07

jos Berardi glavni navijac Intera :) trebali su ga uzet,,ovako ode ko Giaccherini,,ako bi iko igrao srcem to bi bili oni
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 12 nov 2013, 18:00

Jest da je izvor rinaka, ali ipak se piše. :)

Goal.com tvrdi

Manchester City je spreman saslušati eventualne ponude za bh. napadača Edina Džeku, koji i ove sezone više grije klupu nego što igra. 27-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine ima još 18 mjeseci ugovor s ekipom s Etihada, ali klub mu nije voljan ponuditi novi ugovor.

Borussia Dortmund, Inter i Roma samo su neki od klubova za koje se očekuje da će ovog ljeta voditi borbu oko njegovog dovođenja u svoje redove, piše Goal.com.

Džeko, koji je postigao šest pogodaka u 12 ovosezonskih utakmica, nedavno je javno izrazio nezadovoljstvo trenutnim statusom u Cityju.

Sport. ba
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 12 nov 2013, 19:00

Dzeko i Radja bi ovoj ekipi dali vjetar u ledja i od te ekipe se vec mogu ocekivati rezultati. To bi ujedno znacilo da otpada Icardi ili Belfodil, vjerovatno ovaj drugi zajedno s Militom.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 nov 2013, 19:14

Thorin je napisao/la:Dzeko i Radja bi ovoj ekipi dali vjetar u ledja i od te ekipe se vec mogu ocekivati rezultati. To bi ujedno znacilo da otpada Icardi ili Belfodil, vjerovatno ovaj drugi zajedno s Militom.
ma ne bi ja reko da ce tako lako otpast Icardi ili Belfodil..ako Milito ode na kraju godine, a vjerovatno hoce, to su opet cetiri napadaca..dva prava spica Dzeko i Icardi, i dva igraca koja vise vole igrat povucenije Palacio i Belfodil

Po meni bi to bio odlican napad, a mislim da cemo ono pravo od Icardija i Belfodila vidjet tek poslije nove godine

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 nov 2013, 19:14

Thorin je napisao/la:Dzeko i Radja bi ovoj ekipi dali vjetar u ledja i od te ekipe se vec mogu ocekivati rezultati. To bi ujedno znacilo da otpada Icardi ili Belfodil, vjerovatno ovaj drugi zajedno s Militom.
ma ne bi ja reko da ce tako lako otpast Icardi ili Belfodil..ako Milito ode na kraju godine, a vjerovatno hoce, to su opet cetiri napadaca..dva prava spica Dzeko i Icardi, i dva igraca koja vise vole igrat povucenije Palacio i Belfodil

Po meni bi to bio odlican napad, a mislim da cemo ono pravo od Icardija i Belfodila vidjet tek poslije nove godine

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 nov 2013, 19:15

Odlicna bi vam to bila pojacanja. Odlicna.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 nov 2013, 20:52

Nisam ni za jednog od njih. Mislim da se mogu naci jeftinija, a kvalitetnija pojacanja, a s obzirom da abd. Branca ode uskoro, onda se nadam i poboljsanju transfer politike.
Call the coroner!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 12 nov 2013, 20:56

NIje sve ni u cijeni.. Dzeko a pogotovo Nainggolan su marketinski gledano mnogo isplativi u konacnici..
Koliko bi samo Nainggolan donio popularnosti u Indoneziji a to je ono sto Eric i zeli cim prije da poboljsa.
A svakako da su i mnogo dobri igraci tako da mozemo samo u plusu da budemo..
Jos dodas Vrsaljka tu i imas ekipu za minimalno 3. mjesto ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 22:23

u Bosni bi svi poceli navijat za Inter :) jbt imali bi Bosanca,Slovenca,Hrvata i Srbina :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 12 nov 2013, 22:30

Samo treba da mi svaki kreten ulazi na temu Intera i sad laprda a sto onaj Palacio igra ispred Dzeke, on pojma nema, onaj Alvarez je nikakav igrac nece da mu doda loptu, Mazzari je idiot mrzi Dzeku jer je Bosanac i slicno..Neka hvala..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 22:41

to se kod nas ne bi desilo jer bi igrao,on se ionako ne povrijedi nikad a nemamo boljeg :) jbg City ima puno napadaca i sve dobri,kod nas samo Palacio

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 nov 2013, 22:47

http://i1.ztat.net/large/N1/24/2B/10/S5 ... [email protected]" onclick="window.open(this.href);return false;
danas stigla 39 eurica
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 nov 2013, 23:23

Guarin14 je napisao/la:Samo treba da mi svaki kreten ulazi na temu Intera i sad laprda a sto onaj Palacio igra ispred Dzeke, on pojma nema, onaj Alvarez je nikakav igrac nece da mu doda loptu, Mazzari je idiot mrzi Dzeku jer je Bosanac i slicno..Neka hvala..
;)
Call the coroner!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 12 nov 2013, 23:24

yebo im dzeko mater :twisted: samo jos taj levat treba da dodje...Ako ne moze normalan napadac onda bolje da mi igraju Icardi i Belfodil uz Palacia...jos kad procitam sta pisu ovi yebeni novinari o nekoj neefikasnosti Intera bude mi jos gore...

Ako vec hoce trgovati sa Cityem, njima treba golman eto im Handa, a oni nama Aguera i dobro svima, a nama ce na gol Bardi...

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 nov 2013, 23:45

Nemoj te tako, Dzeko je igrac koji nama treba, ne mora biti on bas taj ali igrac njegovog profila bi bio extra, visok jak u duelu moze rijesiti tekmu, pogledaj sta Madzukic radi u bayernu, puno kvalitetni igraca ali Mandzo daje golove, plus ja mislim da bi on i RodriGO bili dobar par. A sto se tice Radje rado bi da on dode da lagano moze nasljediti Estebana.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 nov 2013, 23:54

Huska je napisao/la:yebo im dzeko mater :twisted: samo jos taj levat treba da dodje...Ako ne moze normalan napadac onda bolje da mi igraju Icardi i Belfodil uz Palacia...j
sve to stoji al da Icardi igra,,al lik ne igra nikad,stalno povrijedjen,yeboga Pato u guz,,sa dobrim crossovima Nagatoma,Jonathana,Kovacica i Alvareza odnosno Palacia,ja mislim da bi Dzeko mnogo toga uradio za Inter,,

treba spomenuti da se Rolando odlicno pokazao do sad,poceo igrat na silu jer je falio Campagnaro a lik se pokaza bolji i od Campagnara i Ranocchie i Juan Jesusa,,

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []