Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Kolika kolicina smeca na jednom mjestu.Covjek se zapita do koje granice ide covjekova ljubomora i odgovor moze pronaci citajuci ovu temu.
Toliko bljuvotine na racun naseg najboljeg igraca,covjeka koji je dao repki jednu novu dimenziju.Igrao svaki put,nikada nije izbjegao repku zbog povrede ili bilo cega..
Gdje god da gostuje,putuje puna mu usta Bosne i koliko voli ovu domovinu pokazao je nebbrojeno mnogo puta,od golova,preko humanitarnih akcija.
Covjek je kvalitet i to je dokazao u bezbroj utakmica,a vama je vrhunac u zivotu pljuvati po nekom sakriveni u svom virtuelnom svijetu iza tastature.
Dzeko,majotore,mogu da ti ga duvaju,hvala ti sto postojis.
Toliko bljuvotine na racun naseg najboljeg igraca,covjeka koji je dao repki jednu novu dimenziju.Igrao svaki put,nikada nije izbjegao repku zbog povrede ili bilo cega..
Gdje god da gostuje,putuje puna mu usta Bosne i koliko voli ovu domovinu pokazao je nebbrojeno mnogo puta,od golova,preko humanitarnih akcija.
Covjek je kvalitet i to je dokazao u bezbroj utakmica,a vama je vrhunac u zivotu pljuvati po nekom sakriveni u svom virtuelnom svijetu iza tastature.
Dzeko,majotore,mogu da ti ga duvaju,hvala ti sto postojis.
1946
Glupa rasprava.
Dzeko je najbolji kad najvise treba, kao npr. protiv Grka. Da nije nista drugo uradio , dovoljno je ta utakmica da zacepi gubicu svim kriticarima, kad govorimo o igrama za reprezentaciju.
Ostalo me bas i ne zanima, ako mu je lijepo u Cityju njegova stvar i izbor i valja to postovati. Ne tice me se cak ni kako igra za City. Zadovoljan sam onim sto daje za nas, a sigurno je da ce tako i nastaviti. Covjek ocito reprezentaciju stavlja na prvo mjesto u karijeri i hvala mu za to.
Dzeko je najbolji kad najvise treba, kao npr. protiv Grka. Da nije nista drugo uradio , dovoljno je ta utakmica da zacepi gubicu svim kriticarima, kad govorimo o igrama za reprezentaciju.
Ostalo me bas i ne zanima, ako mu je lijepo u Cityju njegova stvar i izbor i valja to postovati. Ne tice me se cak ni kako igra za City. Zadovoljan sam onim sto daje za nas, a sigurno je da ce tako i nastaviti. Covjek ocito reprezentaciju stavlja na prvo mjesto u karijeri i hvala mu za to.
Pojedinci bi da mu biraju djevojku,zabrane da koriste fb,twiter,instagram i ostale drustvene mreze.Jer kao zbog toga nije prvi napadac.milomlat je napisao/la:Glupa rasprava.
Da, nalazimo se u sjevernoj Koreji gdje je internet zabranjen i ocekujem javni linc Dzeke i ostalih prvotimaca.
Ljudi nemaju pametnijeg posla osim pisanja glupih, da ne budem brutalan i kazem retardiranih postova na forumu.
Zive od roditelja,ne studiraju nego sjede i traze sliku kakvog panja ne bi li stavili an ovu temu i time ispunili svoj smisao zivota.
Konstruktivna kritika uvijek,pisanje retardiranih postova samo da se napise nikad!
Zadnja izmjena: Head, dana/u 12 nov 2013, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- HazardEden
- Kontakt:
Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
- invincible1921
- Kontakt:
dzaba sto asistencija,prvi dzekin go protiv grcke je prije svega njeogovo umijece.Onako glavom dat go iz okreta ne moze puno igracaHazardEden je napisao/la:Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
=\_1921_/=
Asistencija jeste pola gola ali kad ubacis loptu i igrac ima cistu situaciju.Oba gola Dzeke su sve samo ne ciste situacije.Prvi gol ej umjetnost i 90 % je da Dzeko ono u cityu ne bi nikad pokusao ali u repci da je sve od sebe i nas je glavni igrac.Na stranu njegova forma u Cityu ali on je lider ove repke i igrac koji nije propustio kvalifikaciju utakmicu,ili grijesim?invincible1921 je napisao/la:dzaba sto asistencija,prvi dzekin go protiv grcke je prije svega njeogovo umijece.Onako glavom dat go iz okreta ne moze puno igracaHazardEden je napisao/la:Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
1946
- invincible1921
- Kontakt:
ma normalno brate,pa pogledaj koliko ovih zvijezda nece uopste da igra za svoje drzave ili igra preko neke stvari.Sama dzekina izjava da bi dao sve trofeje u karijeri za plsamn na SP govri dovoljnoHead je napisao/la:Asistencija jeste pola gola ali kad ubacis loptu i igrac ima cistu situaciju.Oba gola Dzeke su sve samo ne ciste situacije.Prvi gol ej umjetnost i 90 % je da Dzeko ono u cityu ne bi nikad pokusao ali u repci da je sve od sebe i nas je glavni igrac.Na stranu njegova forma u Cityu ali on je lider ove repke i igrac koji nije propustio kvalifikaciju utakmicu,ili grijesim?invincible1921 je napisao/la:dzaba sto asistencija,prvi dzekin go protiv grcke je prije svega njeogovo umijece.Onako glavom dat go iz okreta ne moze puno igracaHazardEden je napisao/la:Kako ljudi umanjuju asistencije Misimovica, kao da je Dzeko uzeo loptu na centru i sve presao i dao gol.
=\_1921_/=
citam danas da bi Roma i Inter mogli krenuti u lov na Dzeku u januarskom prelaznom roku...kako bi to bilo dobro za njega a i za reprezentaciju,a za pomenute klubove pogovoto!
Ovdje se ne moze diskutovati, nikad nije ni moglo. Cinjenica je da je Edin ovih dana (citaj sedmica) u teskoj situaciji. Postao je rezervni igrac i to nekom ko nije bolji od njega. Da li je i koliko sam sebi kriv je vec diskutabilno. Jednim dijelom sigurno jeste.
Frustrirajuce je to za njega ali i za nas koji stvarno volimo Edina. Ovdje mislim samo na nas a ne na ove dobro upakovane strance u BiH koji neke druge drzave smatraju svojim i ove nase balvane koji misle ispasti cool, pametni i objektivni ako pljunu na Edina. Debili.
Pretjerana objektivnost je u nekim situacijama ravna agresiji na samog sebe. Mi (Bosnjaci) smo najgori po tom pitanju. Sve fol nesto objektivni a ispljuvase covjeka kao da je bezze igrac. Ali ono bas neki bezveznjak a ne igracina koji je izdominirao Bundes Ligu i gore spomenuti veliki Bayern gazio sa malim Wolfsburgom. Zabijao Unitedu, Bayernu, Realu.... Veliki igraci se prepoznaju u velikim utakmicama.
Od danas pa na dalje i u buduce, Edin Dzeko je najbolji igrac na svijetu, a dusmani se mogu naduvati.
Frustrirajuce je to za njega ali i za nas koji stvarno volimo Edina. Ovdje mislim samo na nas a ne na ove dobro upakovane strance u BiH koji neke druge drzave smatraju svojim i ove nase balvane koji misle ispasti cool, pametni i objektivni ako pljunu na Edina. Debili.
Pretjerana objektivnost je u nekim situacijama ravna agresiji na samog sebe. Mi (Bosnjaci) smo najgori po tom pitanju. Sve fol nesto objektivni a ispljuvase covjeka kao da je bezze igrac. Ali ono bas neki bezveznjak a ne igracina koji je izdominirao Bundes Ligu i gore spomenuti veliki Bayern gazio sa malim Wolfsburgom. Zabijao Unitedu, Bayernu, Realu.... Veliki igraci se prepoznaju u velikim utakmicama.
Od danas pa na dalje i u buduce, Edin Dzeko je najbolji igrac na svijetu, a dusmani se mogu naduvati.
Ovaj Pisac je vjerovatno jedan od onih: "Ta ce kloc, ja mu kroz noge guro..."
SI AMO CONte!!!
on je najveci provokator, huska stalnio protMitar je napisao/la:Ovaj Pisac je vjerovatno jedan od onih: "Ta ce kloc, ja mu kroz noge guro..."
najgori je pisac i batkoSamoZeljo je napisao/la:Ovdje se ne moze diskutovati, nikad nije ni moglo. Cinjenica je da je Edin ovih dana (citaj sedmica) u teskoj situaciji. Postao je rezervni igrac i to nekom ko nije bolji od njega. Da li je i koliko sam sebi kriv je vec diskutabilno. Jednim dijelom sigurno jeste.
Naredna utakmica Cityja je protiv Tottenhama, nakon reprezentativne pauze. Ako se Pellegrini bude pridržavao dosadašnjeg 'pravila', sasvim je realno da Edina vidimo u prvoj postavi. Nakon poraza je uvijek mijenjao, a Tottenham leži Edinu, tako da bi mogao dobiti šansu od prve minute. Ako ne protiv Tottenhama, onda sigurno protiv Plzena u CL.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očekujem da će Edin prosvanuti u naredna dva meča. Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.
S' tim da ovaj put baš mora 'prosvanuti'. Mora pružiti svoj maksimum, biti malo bezobrazan, forsirati... Veoma je bitno da dobro odigra protiv Argentine, vjerujem da će Pellegrini gledati tu utakmicu.Claus je napisao/la:Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
cisto sumnjam da ce Pelle gledat --a Edin idol nas obradovat ce narod ponovno i koji put probusit kepecaVirtu4l je napisao/la:S' tim da ovaj put baš mora 'prosvanuti'. Mora pružiti svoj maksimum, biti malo bezobrazan, forsirati... Veoma je bitno da dobro odigra protiv Argentine, vjerujem da će Pellegrini gledati tu utakmicu.Claus je napisao/la:Naravno, za to mu Pellegrini mora dati priliku, a vjerujem da hoće ako ne želi navući gnjev na sebe.
Opet počelo sa odlaskom Džeke iz Citya, uveliko počelo. Zadnje dvije godine ga sele stalno, na glavu se popeli više
Normalno da ce pisat o odlasku!!!
Nisu to samo nasi mediji!!Nemozes ti imat Vrhunskog napadaca i drzat ga na klupi!
Jos "OVI"sto se navode kao zagrijani za dovodjenje EDINA,su za SHITY institucije!!!!!
Instant klub,koji i pored svih MILIONA/MILIARDI,protiv imalo jace EKIPE,izgleda kao grupa razmazenih derista!!!
Nisu to samo nasi mediji!!Nemozes ti imat Vrhunskog napadaca i drzat ga na klupi!
Jos "OVI"sto se navode kao zagrijani za dovodjenje EDINA,su za SHITY institucije!!!!!
Instant klub,koji i pored svih MILIONA/MILIARDI,protiv imalo jace EKIPE,izgleda kao grupa razmazenih derista!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos 18 mjeseci ugovora ima, otkucavaju se njegovi posljednji mjeseci na Etihadu. Najdalje ce jos ostati do SP, a onda napusta City, jer ce tada jos jedino moci ici za neku pristojnu sumu, inace ce kao Lewandowski moci napustiti klub za sicu 6 mjeseci prije kraja ugovora, ali Dortmund je to uradio jer im je trebao Lewandowski, dok kod Dzeke nece odugovlaciti.
Sad kako ce Edin odluciti, vidjecemo. Ponuda sigurno ne manjka.
Sad kako ce Edin odluciti, vidjecemo. Ponuda sigurno ne manjka.
Mada i ne čude ovi novinari, ne sjećam se da je duži period bio standardan u ekipi, evo već treća sezona,