KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Barney Stinson » 30 dec 2009, 13:47

fera je napisao/la:eto došao i cigan :D
onaj sto na ledjima nosi broj koliko moze cevapa pojesti :D :D ta nije se vratio...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 30 dec 2009, 15:44

ovo je nigdje veze,veći dio sezone igraju sa polovnim sastavom,onda kad vide da dogodine samo jedan ide u nlb dovedu po 4-5 pojačanja,to ste govorili za široki lani,ista sudbina vas je zatekla,ko o čemu **** o poštenju..

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 dec 2009, 15:57

Steve Urkel je napisao/la:ovo je nigdje veze,veći dio sezone igraju sa polovnim sastavom,onda kad vide da dogodine samo jedan ide u nlb dovedu po 4-5 pojačanja,to ste govorili za široki lani,ista sudbina vas je zatekla,ko o čemu **** o poštenju..
pa ako Bosna ispadne ove godine i da budu prvi u prvenstvu ne mogu igrati NLB ligu

drug

Post Postao/la drug » 30 dec 2009, 16:10

Steve Urkel je napisao/la:ovo je nigdje veze,veći dio sezone igraju sa polovnim sastavom,onda kad vide da dogodine samo jedan ide u nlb dovedu po 4-5 pojačanja,to ste govorili za široki lani,ista sudbina vas je zatekla,ko o čemu **** o poštenju..

nemoj plakat, dovest cete vi stranaca kolko god mozete...nego namjesti tregere i cvike i brine se o svom klubu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2009, 22:06

vi ste dovodili igrace pred samo start lige 6 kao i igokea. bosna.... ovdje se najmanje radi o nekom pojacavanju trenutno je potpuno rasulo u klubu igraci štrajkuju pola igraca koje su doveli kao pojacanja su napustila klub i nisu se pokazala kao prava rjesenja tako da ti poređenje i nije bas na mjestu. mislim ako zelis porediti Široki sa ovakvom Bosnom samo izvoli...
edit: i da nisam mislio na lance-a njega ni u kojem slucaju ne bi nazvao ciganom ;)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 31 dec 2009, 00:04

@fera ne rece ti meni je li se vrati ili nije???
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 31 dec 2009, 00:12

fera je napisao/la:
vi ste dovodili igrace pred samo start lige 6 kao i igokea. bosna.... ovdje se najmanje radi o nekom pojacavanju trenutno je potpuno rasulo u klubu igraci štrajkuju pola igraca koje su doveli kao pojacanja su napustila klub i nisu se pokazala kao prava rjesenja tako da ti poređenje i nije bas na mjestu. mislim ako zelis porediti Široki sa ovakvom Bosnom samo izvoli...
edit: i da nisam mislio na lance-a njega ni u kojem slucaju ne bi nazvao ciganom ;)
ciganin je Milosevic....hahaha ma bjezte kakvo pojacanje jeste vi ludi pa on je u Hercegovcu grejao klupu...jedino je odigrao nes u slobodi ali realno nije on neko pojacanje

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2009, 00:58

Hercegovac_do_groba je napisao/la:
fera je napisao/la:
ciganin je Milosevic....hahaha ma bjezte kakvo pojacanje jeste vi ludi pa on je u Hercegovcu grejao klupu...jedino je odigrao nes u slobodi ali realno nije on neko pojacanje
po meni totalno bezvezan igrac i ne znam sta ce nam ali eto... valjda šehovac zna :D sto se mene tice mogao je komotno ostati u zvezdi grijati klupu a i njemu bi bilo draze sigurno to je veliki delija... zato sam i rekao da je cigan, ko zna razumjet ce sta govorim.
@Barney Stinson odgovorio sam ti naravno da nije. ne znam odakle ti ta ideja

Ismire odlazi!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 dec 2009, 15:23

@fera, zna se ko ga tako zove :D :D :D :D :D :D :D ....

licno ja ga ne volim, ali nije to tako los igrac realno......

@Hercegovac do groba, odigrao nesto u slobodi, te godine je maltene sam doveo slobodu do polufinala playoffa.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 02 jan 2010, 19:28

zna li neko jesu li igraci prekinuli strajk,jesu li poceli trenirati i kada dolazi milosevic

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 jan 2010, 19:40

muamer_15 je napisao/la:zna li neko jesu li igraci prekinuli strajk,jesu li poceli trenirati i kada dolazi milosevic
Svi košarkaši Bosne ASA BH Telecoma koji su u prošli ponedjeljak stupili u štrajk dužni su se u nedjelju u 18 sati pojaviti na prvom treningu u novoj godini u dvorani Zetra, stav je rukovodstva sarajevskog kluba s kojim su u pismenoj formi upoznati menadžeri spomenutih igrača.

Ovu nam je vijest potvrdio direktor kluba Admir Bukva, koji dodaje da bi time bilo izbjegnuto daljnje zaoštravanje.

- Dug prema igračima niko ne spori, ali mi je jako žao što nisu prihvatili naš prijedlog i molbu da se strpe još nekoliko dana, odnosno da ćemo im do naredne utakmice izmiriti dio dugovanja - rekao je Bukva.

Ako se neki od prvotimaca ogluši na ovaj zahtjev, Bukva kaže da su moguće disciplinske mjere, tvrdeći da su propisi na klupskoj strani.

- Ponavljam, niko ne spori dugovanja, ali put kojim su krenuli igrači nije ispravan. Procedura je jasna, da bi igrač imao pravo obustaviti rad, mora o tome pismeno obavijestiti klub te navesti razloge.

U ovom slučaju, nijedan od košarkaša u štrajku nije dostavio formalnu obavijest da zbog kašnjenja plaća neće ispunjavati obaveze i samim tim podliježe sankcijama. Ipak, nadam se da do toga neće doći - kaže Bukva.

Meč s Olimpijom nije upitan

Šta bi se desilo kada bi svi igrači odbili nastaviti s radom, da li bi došlo u pitanje odigravanje utakmice 15. kola NLB lige protiv Union Olimpije 9. januara u Sarajevu?

- Ne, siguran sam da se to neće desiti, u najnepovoljnijoj varijanti računamo na igrače, njih pet-šest, koji čak i nemaju formalni razlog da prekidaju s radom, jer nisu probijeni rokovi za isplatu plaća, plus nekoliko igrača iz omladinskog pogona - kaže Bukva.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jan 2010, 15:30

Nadam se da je strajk okoncan i da cemo od veceras konacno biti kompletni! Dobro je sto je konacno potpisan ugovor sa bh telekomom,tako da ce igraci poceti dobijati nezasluzene place,koje svojim igrama definitivno nisu zasluzili!
Sa oporavljenim Jovanovicem,kao i pojacanjima Rakocevicem i Milosevicem bicemo jaci bar 50% i vjerujem da cemo u naredne 3-4 utakmice izbjeci zacelje na tabeli!
Usput cestitke upravi na dovodjenju Milosevica,koji ce sigurno biti solidno pojacanje,gledao sam dosta puta tog momka i uvijek je bio najbolji igrac u svojoj ekipi,Bosni redovno ubaciva 20 koseva..u Zvezdi je radio sa vrhunskim trenerom kakav je Pesic i sigurno je da ce u Bosni moci jos napredovati,prije svega jer ce imati vecu minutazu! po meni uprava je uradila odlican potez njegovim dovodjenjem! velika je stvar i dolazak Rakocevica,dobro to je vec stara vijest!..
p.s.
Igrace i kapitena neka je sramota,zadnji su na tabeli,nisu zasluzili ni marke za svoj pristup i igre u ovoj sezoni,a oni se usudjuju strajkovati zbog 3 neisplacene place,a Ciboninim igracima se duguj po 5-6 plata ,ali su ljudi karakterni i prvi su na tabeli! ne znam na koga su se nasi indijanci ugledali,ovo je dokaz da je uprava napravila veliku gresku kada je Sehovicu dala kapitensku traku! dok je Ikonic bio kapiten,sve je bilo drugacije,a nas L.J. je poput anemicnih bezobraznika prema klubu se odnosi jako nekorektno! savjetujem upravu da mu isplate pola dugovanja i narednih godinu ipo dana drze na klupi,pa njemu i slicnima vise nece na um pasti da zabijaju noz u ledja klubu koji je ponos ovog grada i ove drzave!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 03 jan 2010, 16:14

slazem se sa bosnasem, posebno kada je u pitanju dio posta poslije p.s.-a...
I feel devotion!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 jan 2010, 19:13

bosnas_ je napisao/la:Nadam se da je strajk okoncan i da cemo od veceras konacno biti kompletni! Dobro je sto je konacno potpisan ugovor sa bh telekomom,tako da ce igraci poceti dobijati nezasluzene place,koje svojim igrama definitivno nisu zasluzili!
Sa oporavljenim Jovanovicem,kao i pojacanjima Rakocevicem i Milosevicem bicemo jaci bar 50% i vjerujem da cemo u naredne 3-4 utakmice izbjeci zacelje na tabeli!
Usput cestitke upravi na dovodjenju Milosevica,koji ce sigurno biti solidno pojacanje,gledao sam dosta puta tog momka i uvijek je bio najbolji igrac u svojoj ekipi,Bosni redovno ubaciva 20 koseva..u Zvezdi je radio sa vrhunskim trenerom kakav je Pesic i sigurno je da ce u Bosni moci jos napredovati,prije svega jer ce imati vecu minutazu! po meni uprava je uradila odlican potez njegovim dovodjenjem! velika je stvar i dolazak Rakocevica,dobro to je vec stara vijest!..
p.s.
Igrace i kapitena neka je sramota,zadnji su na tabeli,nisu zasluzili ni marke za svoj pristup i igre u ovoj sezoni,a oni se usudjuju strajkovati zbog 3 neisplacene place,a Ciboninim igracima se duguj po 5-6 plata ,ali su ljudi karakterni i prvi su na tabeli! ne znam na koga su se nasi indijanci ugledali,ovo je dokaz da je uprava napravila veliku gresku kada je Sehovicu dala kapitensku traku! dok je Ikonic bio kapiten,sve je bilo drugacije,a nas L.J. je poput anemicnih bezobraznika prema klubu se odnosi jako nekorektno! savjetujem upravu da mu isplate pola dugovanja i narednih godinu ipo dana drze na klupi,pa njemu i slicnima vise nece na um pasti da zabijaju noz u ledja klubu koji je ponos ovog grada i ove drzave!
po meni milan je solidna 3 nista pretjerano, ali nije ni los plus kada saberes da od muje tuljkovica (a svi znamo kakav je mujo i opet je u Bosni bio jedan od boljih) nismo imali klasicnu 3 to samo moze biti dobro, pogotovu sto mi skoro najveci dio lopti gubimo upravo na podrucju van parametra jer nemamo visokog vanskog igraca da to iskontrolise

a ovo ispod PS sam inace ja u vise navrata napisao, ali sada je to veoma elokvetno i eksplicitno napisano pa mi je nesto ne lici na textove koje inace bosnas pise, da ovo od nekoga nisi "posudio"

PS
L.J. sam mu ja dao kao nadimak, mada bi potpuniije bilo "nas L.J."
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 jan 2010, 21:39

ovo pod ps-om mi lici na deniso-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2010, 16:42

nerminh74 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Nadam se da je strajk okoncan i da cemo od veceras konacno biti kompletni! Dobro je sto je konacno potpisan ugovor sa bh telekomom,tako da ce igraci poceti dobijati nezasluzene place,koje svojim igrama definitivno nisu zasluzili!
p.s.
po meni milan je solidna 3 nista pretjerano, ali nije ni los plus kada saberes da od muje tuljkovica (a svi znamo kakav je mujo i opet je u Bosni bio jedan od boljih) nismo imali klasicnu 3 to samo moze biti dobro, pogotovu sto mi skoro najveci dio lopti gubimo upravo na podrucju van parametra jer nemamo visokog vanskog igraca da to iskontrolise

a ovo ispod PS sam inace ja u vise navrata napisao, ali sada je to veoma elokvetno i eksplicitno napisano pa mi je nesto ne lici na textove koje inace bosnas pise, da ovo od nekoga nisi "posudio"

PS
L.J. sam mu ja dao kao nadimak, mada bi potpuniije bilo "nas L.J."
fini postovi i od bosnasa i od nermina i za divno cudo i ja se slazem sa nekim dijelovima ovog njegovog posta. posebno sa ovim zadnjim dijelom i da i mene podsjeca malo na denisa ovo sto je napisano pod PS

Ismire odlazi!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jan 2010, 14:20

@deniso je naseg kapitena prozvao L.J......sjecam se jer smo to komentirali na tekmama ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 05 jan 2010, 14:29

je li se milosevic prikljucio treninzima trebao je jucer stici ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 jan 2010, 14:33

muamer_15 je napisao/la:je li se milosevic prikljucio treninzima trebao je jucer stici ;)
jeste.........

Ostalo je samo ime.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 05 jan 2010, 15:34

danas bi se trebalo vidjeti za jovanovica moze li nastupati protiv olimpije,sa ova tri igraca vec smo neka ekipa :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.