Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne moraš glumiti ljubomornu svalerku, nisam...Cartman je napisao/la:Mora da si mu ti zena.DANTES je napisao/la:meni ovo nije smiješno... već tužno i za trajnog bana...
svjestan sam... mada mi je onaj pastrmka i dalje kreten...Bosniacum Lilium je napisao/la:Dantes, izuo te covjek, nekad je bolje precutati
Cuj kretenDANTES je napisao/la:svjestan sam... mada mi je onaj pastrmka i dalje kreten...Bosniacum Lilium je napisao/la:Dantes, izuo te covjek, nekad je bolje precutati
nije minut nego otprilike 3-6DANTES je napisao/la:ma samo naprijed... slikaj ženu golu pa okači slike, klincima ćeš prirediti još više veselja, pa i čitav minut im obezbediš....
iVar je napisao/la:nije minut nego otprilike 3-6DANTES je napisao/la:ma samo naprijed... slikaj ženu golu pa okači slike, klincima ćeš prirediti još više veselja, pa i čitav minut im obezbediš....
A da ti meni OBEZBEDIS jednu kartu za gucuDANTES je napisao/la:ma samo naprijed... slikaj ženu golu pa okači slike, klincima ćeš prirediti još više veselja, pa i čitav minut im obezbediš....
to ti može moja tastatura... ona ima običaj automatski da ispravlja riječi....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A da ti meni OBEZBEDIS jednu kartu za gucuDANTES je napisao/la:ma samo naprijed... slikaj ženu golu pa okači slike, klincima ćeš prirediti još više veselja, pa i čitav minut im obezbediš....![]()
iVar je napisao/la:nije minut nego otprilike 3-6DANTES je napisao/la:ma samo naprijed... slikaj ženu golu pa okači slike, klincima ćeš prirediti još više veselja, pa i čitav minut im obezbediš....
bagrcavi je napisao/la:Možda neko i fakultet završi dok su tamo.FKZ1921 je napisao/la: Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.
Kakav kraljceze je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Možda neko i fakultet završi dok su tamo.FKZ1921 je napisao/la: Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.
ceze je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Možda neko i fakultet završi dok su tamo.FKZ1921 je napisao/la: Drago mi je da se u klubu vrlo ozbiljno priprema ova utakmica(prvi put se u Travnik ide na nocenje),vrlo sam optimistican.
VolimTz je napisao/la:@ahmad_tz
De ti njega spasi od droge care, pa mu onda šalji ovo.![]()
@iVar
Upravo, neće ni da se pozdrave.![]()
Baš meni ova što se nisam htio s njom žvakat govori "ne znaš šta propuštaš", reko "greška, ne znaš ti šta ne možeš dobit", realno ne bi me ni pogledala da sam ostao onaj stari. I što je više ja kulira, ona sve više navaljuje. Nije joj jasno, jer inače svi bale za njom.
Monolog je napisao/la:
"Je l' igraju na indoorsu?" implicira da je riječ o podlozi.![]()
Zanimalo te gdje igraju (), dobio si odgovor koji ti je u biti najvažniji kada je tenis u pitanju - podloga. Al' eto, dobro da znamo neke stvari.
Igraju vani i to na ledu. Evo, upravo je Novak na twitteru objavio u čemu će igrati:
Berdych i Stepanek su se odlučili za:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.