gdje to pročita?19risha88 je napisao/la:Šta je ovo ode Izoni u Genovu u januaruMalo sam razočaran,konto sam da ce u Schalke,al eto..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gdje to pročita?19risha88 je napisao/la:Šta je ovo ode Izoni u Genovu u januaruMalo sam razočaran,konto sam da ce u Schalke,al eto..

ponedjeljak, 11 Novembar 2013 03:29HariTz je napisao/la:gdje to pročita?19risha88 je napisao/la:Šta je ovo ode Izoni u Genovu u januaruMalo sam razočaran,konto sam da ce u Schalke,al eto..

Meni vala odgovara, samo sto sam se ja nadao vise West Ham-u (inace mi drag klub) jer sam cuo da su bili zainteresovani za njega, ali ne smeta mi Genoa nimalo. Samo neka igra stalno i da ga zaobidju povrede kao i svakog naseg reprezentativca. Dobra vijest ako ima tu istine.Sabinho je napisao/la:Kako su nam porasli apetiti,sad nam ni Seria A ne odgovara,odnosno stabilan prvoligas
mesarska liga nema puno neke elegancije u igri NJemacka je najbolja za mlade igrace..u Genovi je igrao NAdarevic mali period prosle godine jedva izvukli se od ispadanja..Claus je napisao/la:Serija A nije baš najbolja liga za mlade igrače.
Ne vrijedi jaraneMitar je napisao/la:Bolje pametno sutiti nego svasta pisati...
Pjanic se u Serie A razvio u jednog od najboljih veznih igraca Evrope...
 Ne moramo uzeti za primjer Pjanketa,evo mozemo bas Genou i Simu Vrsaljka,pogledaj mu cijenu i godine
  Ne moramo uzeti za primjer Pjanketa,evo mozemo bas Genou i Simu Vrsaljka,pogledaj mu cijenu i godine  

a da ne zaboravimo kolašincaSabinho je napisao/la:Ma ima i u Bundesligi mesara tipa Spahic

Sigurno mislis iz nase reprezentacije??ceze je napisao/la:Ako ne ostvari transfer do SP, Hajrović će biti naš najtraženiji igrač nakon SP.
Pardon druze,moja greskaceze je napisao/la:Haj pročitaj opet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.