James 26,5 UNDER 1.85
Ocekujem laganu pobjedu Miamia, mislim da bi mec mogao biti rijesen i prije zadnje cetvrtine i samim tim da James odmara taj period igre, veliki su favoriti u ovom mecu i realno je ocekivati ubjedljiv trijumf i samim tim Jamesa ispod ove granice
Dallas - Washington 207,5 OVER 1.85
Ovdje veceras ocekujem dosta poena, nije dzabe postavljena ovako velika granica, obe ekipe imaju dobre sutere i ove sezone su imali meceve preko ove granice nekoliko puta, zadnji mec Dallasa je okoncan 116-108 i nadam se i veceras slicnom mecu
Beal 19,5 OVER 1.85
Beal je odlican suter prosjek oko 20 poena po mecu, zadnji mec postigao 34 poena i 6 trica, uz Walla je glavni igrac i igrac koji ispuca blizu 20 lopti, veceras igraju sa Dallasom i kao sto sam reko ocekujem dosta poena i samim tim i Bale na 20+ poena
Ellis 21,5 OVER 1.85
Ellis je na prosjeku od 23 poena, i uz Dirka je glavna napadacka opcija u ekipi Dallasa, puno trosi lopte slicno kao i Beal, jedan drugog ce cuvati nocas i mislim da bi veceras mogao biti obracun izmedju njih dvojice, a realno nisu neki dobri odbranbeni igraci, ocekujem ga da predje ovu granicu
Tiket 2:
Holiday 13,5 OVER
Beal 19,5 OVER
Lee 17,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!