FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovakvih golmana mozemo nafatat po Tuzli jedno 10 najmanje
Hajd sto mu moras dat platu, nego sto mu moras i stan platit, a realno odron je od golmana.

Hajd sto mu moras dat platu, nego sto mu moras i stan platit, a realno odron je od golmana.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
promijenio sam misljenje, nije njima dovoljno 4-5 novih dobrih igraca, treba bar 7-8 otjerat..na stranu sve sto je vec prezvakano, ali oni ekipa koja golove daje samo iz prekida, koji kuci unistava skok igrom da ovako reaguju kad brane prekide vani..i to nije samo u pitanju ova tekma , vec svaku tekmu ljudi su im super opasni iz prekida van Tusnja...dakle oni imaju psihicku blokadu i psihicki problem i tu nista ne pomaze osim otjerat sve..ostavit Cejvana, Omu i Mujku te mozda Efendica, Salihovica za klupe ostale sve ili na klupu ili noga. Dovest 8 novih igraca za prvog tima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Efendića ostaviti 100%, on je igračina, al izgleda da mu jednostavno ne odgovara ovaj sistem igre. Mislim da bi trebali dovest Nusreta Muslimvića za trenera, pa bi onda vidjeli pravu snagu Efendića i Mujkića. Mislim da je Muslimović pravi čovjek za Slobodu, bivši igrač, može se reći i legenda kluba, ljudina i fantastičan trener što je pokazao u prošle dvije sezone sa Bratstvom i što sada pokazuje sa juniorima Bratstva....ultrasstyle_tz je napisao/la:promijenio sam misljenje, nije njima dovoljno 4-5 novih dobrih igraca, treba bar 7-8 otjerat..na stranu sve sto je vec prezvakano, ali oni ekipa koja golove daje samo iz prekida, koji kuci unistava skok igrom da ovako reaguju kad brane prekide vani..i to nije samo u pitanju ova tekma , vec svaku tekmu ljudi su im super opasni iz prekida van Tusnja...dakle oni imaju psihicku blokadu i psihicki problem i tu nista ne pomaze osim otjerat sve..ostavit Cejvana, Omu i Mujku te mozda Efendica, Salihovica za klupe ostale sve ili na klupu ili noga. Dovest 8 novih igraca za prvog tima.
Bratstvo do groba....
hahah vidi golmana vidi mu fejlova

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
neki dan sam pricao sa igracima ljudi su ogorceni sto je Karic ostao, jos im je Azmir reko da nece otpustat Karica jer kad Karc bude isao iz kluba tad ce i Azmir otici! zalosno. btw: uskoro pojacanje iz Bratstva necu o imenu dok ne bude zvanicno 

Sloboda Tuzla
Mozda si ti trebao reci tim istim igracima da mi nismo zadovoljni sa njima, da njih 80 % uopste ne zasluzuju da nose dres Slobode a kamoli da igraju u klubu kao sto je Sloboda. Mi se ovdje mozda i mozemo saliti na racun Smaila i raspravljati o njegovim pozitivnim i negativnim stranama, ali nije Smail taj koji se ne zna sastaviti sa loptom, nego ti isti igraci koji se zale na trenera. Mislim da uopste ne trebamo trositi energiju oko Smaila, a pogotove ne ti doticni "igraci", mozda ce me ovdje neko shvatiti da branim nekoga, ali nismo mi koji placamo trenera i odlucujemo o tome. Azmir nije momak od jucer i zna da se tim ne moze napraviti preko noci, treba tu dosta rada a i truda a naravno i kvalitetnih igraca a brigu oko toga ko ce biti trener ipak trebamo ostaviti onome ko se brine o Slobodi i ne treba praviti neke bezvezne tenzije oko toga.fukaratz je napisao/la:neki dan sam pricao sa igracima ljudi su ogorceni sto je Karic ostao, jos im je Azmir reko da nece otpustat Karica jer kad Karc bude isao iz kluba tad ce i Azmir otici! zalosno. btw: uskoro pojacanje iz Bratstva necu o imenu dok ne bude zvanicno
Skver je napisao/la:Mozda si ti trebao reci tim istim igracima da mi nismo zadovoljni sa njima, da njih 80 % uopste ne zasluzuju da nose dres Slobode a kamoli da igraju u klubu kao sto je Sloboda. Mi se ovdje mozda i mozemo saliti na racun Smaila i raspravljati o njegovim pozitivnim i negativnim stranama, ali nije Smail taj koji se ne zna sastaviti sa loptom, nego ti isti igraci koji se zale na trenera. Mislim da uopste ne trebamo trositi energiju oko Smaila, a pogotove ne ti doticni "igraci", mozda ce me ovdje neko shvatiti da branim nekoga, ali mi nismo ti koji placamo trenera i odlucujemo o tome. Azmir nije momak od jucer i zna da se tim ne moze napraviti preko noci, treba tu dosta rada a i truda a naravno i kvalitetnih igraca a brigu oko toga ko ce biti trener ipak trebamo ostaviti onome ko se brine o Slobodi i ne treba praviti neke bezvezne tenzije oko toga.fukaratz je napisao/la:neki dan sam pricao sa igracima ljudi su ogorceni sto je Karic ostao, jos im je Azmir reko da nece otpustat Karica jer kad Karc bude isao iz kluba tad ce i Azmir otici! zalosno. btw: uskoro pojacanje iz Bratstva necu o imenu dok ne bude zvanicno
Oprostite što ću se uključiti, ali opet je on kriv, pa on ih je tu doveo/ostavio. Da je došao na već gotovo u drugom-trećem kolu pa ne može nikoga ni dovest ni otpustiti, ali on je cijelu ekipu sklapao sam i naravno da je njegova krivica što igraju balvani.Skver je napisao/la:nije Smail taj koji se ne zna sastaviti sa loptom, nego ti isti igraci koji se zale na trenera
Casp3r
Slazem se sa tobom sve, ali ponovit cu, o tome ko ce biti trener Slobode odlucuje UO Slobode, druze i pilot pogrijesi, sreca pa Smail nije pilot.
Slazem se sa tobom sve, ali ponovit cu, o tome ko ce biti trener Slobode odlucuje UO Slobode, druze i pilot pogrijesi, sreca pa Smail nije pilot.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako god , slazem se da su igraci krampe samo takve, ali on ih je selektovao i dok je on trener ja cu gledat da ne idem na utakmice..jer se nema sta vidjeti, je.es 5 KM, dacu 5 KM samo da ne pizidim i ne nerviram se onoliko
Il' deminer...Skver je napisao/la:sreca pa Smail nije pilot
Treba sacekati pa vidjeti, puno toga ce se znati uskoro, koje su stvarne ambicije za ovu sezonu, da li ce se dovesti adekvatna pojacanja...ili se odluciti na igre van terena
ej moj druze kakve crne ambicijeSkver je napisao/la:Treba sacekati pa vidjeti, puno toga ce se znati uskoro, koje su stvarne ambicije za ovu sezonu, da li ce se dovesti adekvatna pojacanja...ili se odluciti na igre van terena

Sloboda Tuzla
Koliko znam ovdje jedino Azmir za sada pomaze i odrzava klub u zivotu, pa covjek im sedmicno nekoliko stotina KM placa samo za voce...fukaratz je napisao/la:ej moj druze kakve crne ambicijeSkver je napisao/la:Treba sacekati pa vidjeti, puno toga ce se znati uskoro, koje su stvarne ambicije za ovu sezonu, da li ce se dovesti adekvatna pojacanja...ili se odluciti na igre van terenani arapi nam ove godine ne mogu pomoci
P.S. Ovdje sve sami strucnjaci, pustite ljude da rade svoj posao, svako ima izbor, da li ce otici ili nece otici na utakmicu...i ja sam se salio na racun Smaila
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 13 nov 2013, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
ma dzaba njima voce kad to nadoknade pivama u kasne sate
cast izuzetcima

Sloboda Tuzla
Pa onda kriv Smail, trebamo malo covjeka popustit, a ti sto piju broje svoje zadnje dane u Slobodi, sve se zna.fukaratz je napisao/la:ma dzaba njima voce kad to nadoknade pivama u kasne satecast izuzetcima
hehehehe tek ces se ti razocarati druze drugu polusezonuSkver je napisao/la:Pa onda kriv Smail, trebamo malo covjeka popustit, a ti sto piju broje svoje zadnje dane u Slobodi, sve se zna.fukaratz je napisao/la:ma dzaba njima voce kad to nadoknade pivama u kasne satecast izuzetcima

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vidi nesto, ja prvi sam govorio da nije propast ako se ne udje u PL..nije mi bitna PL koliko mi je bitan stabilan klub koji se ni kod koga dodatno ne zaduzuje, koji ispostuje sto obeca i prema igracima i prema drugim komitentima itd itd...ali isto tako i kad platim kartu zelim da vidim nesto na terenu, ne mora Sloboda uvijek pobijediti ali nek bar odigraju nesto, nek to lici na fudbal...a ne da dodjem na tekmu i odem sa iste nervozan ko ris, da mi se sje.e citav dan a oni eto i pobijedili..vec sam rekao nije stvar ni u tih 5 maraka, platio sam svaku od pocetka sezone, ali valjda treba da covjek hoce da dodje na stadion a ne da ga "tjera" neki osjecaj obaveze, lojalnosti itd itd....zasto treba nas 90% da ne moze ni poluvrijeme izdrzat protiv Banovica , da ljudi hoce kuci da idu jer je patnja vise negledljiva..za Rudar da ne pricam itd itd...
i onda vidis da je dosta toga do trenera koji nema pojma i do igraca koji su ocajno selektirani..nit ih on zna postavit, nit oni znaju igrati lopte i razumljivo je da trazim promjene i svakom normalnom je razumljivo da necu da idem na tekmu da mi poslije dan citav taj omrzne i fudbal mi se zgadi,umjesto da se odmorim, uzivam, pogledam nesto bez obzira na rezultat...pusten je dovoljno da radi svoj posao, vidi se da ne zna..prvi sam ga trpio, cak nisam ni ismijavao prvih 4-5 kola dok nisam i ja otvorio oci...ne mora uc u PL, ne mora dovest zvucna pojacanja, al moze i na ovim livadama nac 11 momaka koji znaju igrati lopte i trenera koji moze nekom nesto pokazat i postavit nesto sto ide na taktiku...
jedan komentar koji sam na Tusnju cuo najbolje oslikava ovo sto oni "igraju" : "bolje da sam 5 KM dao da gledam kravu kako se.re nego ovo"- valjda je dovoljno....ne moras uc u PL, ne moras dovodit extra igrace , nista to meni nije prioritet al brate igraj makar lopte ..da on ima bodova ko Jedinstvo , ma kakvi i vise bi morao da ima, pa da kazes ziheras covjek ko Sok al et pali, vec on ni igre, ni slike, ni tona, ni bodova...i onda trebam da ga tvrdoglavo branim, ma goni ga u pm ne mogu ga ocima vise gledat..dat cu tih 5 KM samo da se ne nerviram taj dan.
i onda vidis da je dosta toga do trenera koji nema pojma i do igraca koji su ocajno selektirani..nit ih on zna postavit, nit oni znaju igrati lopte i razumljivo je da trazim promjene i svakom normalnom je razumljivo da necu da idem na tekmu da mi poslije dan citav taj omrzne i fudbal mi se zgadi,umjesto da se odmorim, uzivam, pogledam nesto bez obzira na rezultat...pusten je dovoljno da radi svoj posao, vidi se da ne zna..prvi sam ga trpio, cak nisam ni ismijavao prvih 4-5 kola dok nisam i ja otvorio oci...ne mora uc u PL, ne mora dovest zvucna pojacanja, al moze i na ovim livadama nac 11 momaka koji znaju igrati lopte i trenera koji moze nekom nesto pokazat i postavit nesto sto ide na taktiku...
jedan komentar koji sam na Tusnju cuo najbolje oslikava ovo sto oni "igraju" : "bolje da sam 5 KM dao da gledam kravu kako se.re nego ovo"- valjda je dovoljno....ne moras uc u PL, ne moras dovodit extra igrace , nista to meni nije prioritet al brate igraj makar lopte ..da on ima bodova ko Jedinstvo , ma kakvi i vise bi morao da ima, pa da kazes ziheras covjek ko Sok al et pali, vec on ni igre, ni slike, ni tona, ni bodova...i onda trebam da ga tvrdoglavo branim, ma goni ga u pm ne mogu ga ocima vise gledat..dat cu tih 5 KM samo da se ne nerviram taj dan.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj stari, mozda Asmir ne zna da je Slobodinim igracima uvijek bio alkohol pogonsko gorivo. Seco, pa Hatuna, Milicic, Laza...Skver je napisao/la:Koliko znam ovdje jedino Azmir za sada pomaze i odrzava klub u zivotu, pa covjek im sedmicno nekoliko stotina KM placa samo za voce...fukaratz je napisao/la:ej moj druze kakve crne ambicijeSkver je napisao/la:Treba sacekati pa vidjeti, puno toga ce se znati uskoro, koje su stvarne ambicije za ovu sezonu, da li ce se dovesti adekvatna pojacanja...ili se odluciti na igre van terenani arapi nam ove godine ne mogu pomoci
P.S. Ovdje sve sami strucnjaci, pustite ljude da rade svoj posao, svako ima izbor, da li ce otici ili nece otici na utakmicu...i ja sam se salio na racun Smaila
pa svi su oni igrali super dok su bili pod gasom. Mozda Azmir treba njima ponuditi alkoholnih pica da gasuju pred utakmicu. Ko zna?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.