Pratim ovu temu ali nisam nikad nista objavljivao ali sam pratio. Zapazio sam na koji ti nacin igras i puno ostavljas komentare na ovoj temi. Pa bih samo da se osvrnem na nacin na koji igras a to su vecinom zboj koseva, zbroj golova i tako slicne stvari a bas sto ti objavljujes je cisto lupanje i igranje na srecu jer ne postoji ni jedna statistika koja moze odrediti koliko ce ko dati golova, kako je bilo prije i slicne stvari.zgmiky je napisao/la:Gremio P.A.-Vasco da Gama / Vasco daje gol 1.60
mislim da će Vasco ovo rješiti već do odmora, prevelik koef mislim a prolazan, Gremio zadnje dvije doma nije primio gol i vrijeme je da ga prime
probao bih i
Gremio P.A.-Vasco da Gama X2 1.90, 2 4.35
mislim da neće izgubiti, mogu barem do 1-1 ako ne i sva tri boda nekih 0-1 ili 0-2
Necu da ti pametujem kao ja pametan ali mozda da promjenis stil igranja ono samo kec ili dvica, ili s dvoznakom bez ovih zbroj golova, i koliko ce dati koseva ili koliko ce ukupni zbroj koseva biti. Pa to baba vanga ne moze pogoditi a ti bas navalis na nesto i ne odustajes. Padas po tri para, onda opet tri, pa dva padnes jedan pogodis i sve tako....
Dobronamjerna kritika nemoj shvatiti ovo kao neki napad. Poz