Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

milomlat
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la milomlat » 14 nov 2013, 02:27

emir79 je napisao/la:Onda prestanite gurati druge igrace , po stranicama o nasim igracima.

@Marconato

Ovo je moje misljenje nevezano za Pjanica, ne svidja mi se kao igrac Ljajic i gotovo, niti podnosim bilokojeg sebicnog igraca. Nikad ih nisam gotivio, niti cu, jer takvi nisu jednostavno za tim.
Hoce frajer da predribla 5 igraca,pa zasteka vec na drugom. Pogledaj dobro svaku utakmicu, pa ces vidjeti o cemu ti pricam. Ustvari, nebi ga ni komentarisao uopste da se ne proturaju svaki put po temama nasih igraca, ali ako vec moram, onda cu ti iznijeti svoje misljenje o njemu.

Imas ti pravo da Ljajic nije nikakav igrac. Porediti ga sa Pjanicem u bilo kojem segmentu igre je smijesno. Ljajic mozda djeluje sebicno, ali iskusnije oko ce lako primijetiti da nema nikakav pregled igre. On kad uzme loptu pokusava proci i uopste i ne gleda sa strane u suigrace. Gleda loptu, i naravno po pravilu je gubi.
Mislio sam da je momak stvarno talent, Ako se talent sastoji u zongliranju s loptom solo, onda mozda i jest. U svemu ostalom je decko daleko od toga da postane makar i prosjecan napadac.
A o slobodnjacima da ne govorim. Ono je zalosno gledati kad mu Mire pusti da izvede slobodnjak. Pjanic ce od 10 , njih 9 uputiti u okvir. Ljajic ce od 10 , 9 puta pogoditi zivi zid.
Pno sto mi imamo u Pjanicu je garancija za sljedecih 7-8 godina , da cemo biti u evropskom vrhu i redovno se plasirati na velika takmicenja. Malo to zemalja ima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2013, 17:47

Miralem Pjanić vrijedi 18 miliona eura po tm-u. Trenutno je na 22 mjesto po vrijednosti u Seria A, a to 22 mjesto dijeli sa Giovnicom iz Juventusa.

Napredak od četiri miliona eura u odnosu na prijašnju vrijednost. Dakle, doživio je veliki skok što i ne čudi nakon svih tih sjajnih partija ove sezone za Romu. I ovo mu je rekordna vrijednost i nadam se da će ovaj trend rasta nastaviti.

Sretno ti Miraleme 8-)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 nov 2013, 00:15

Selektor Argentine Alejandro Sabella svjestan je da njegovi izabranici neće imati lagan zadatak.

“Protiv Ekvadora smo pokazali svoje slabosti, a Bosna je jača od njih. To znači da ćemo morati podići nivo igra dosta više”, kaže Sabella.

“Bosna je kvalitetna ekipa. Nisam gledao mnogo njihovih utakmica, ali ono što sam vidio kada sam gledao susret protiv Litvanije govori dovoljno. Posebno me impresionirao Miralem Pjanić”, dodao je argentinski selektor.
Semper Fidelis

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 nov 2013, 00:21

Neutral je napisao/la:Miralem Pjanić vrijedi 18 miliona eura po tm-u. Trenutno je na 22 mjesto po vrijednosti u Seria A, a to 22 mjesto dijeli sa Giovnicom iz Juventusa.

Napredak od četiri miliona eura u odnosu na prijašnju vrijednost. Dakle, doživio je veliki skok što i ne čudi nakon svih tih sjajnih partija ove sezone za Romu. I ovo mu je rekordna vrijednost i nadam se da će ovaj trend rasta nastaviti.

Sretno ti Miraleme 8-)
E J*** ti transfermarkt i majku. Cuj Giovinco i Pjana ista cijena. Komedija. :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 nov 2013, 01:01

BegAx je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Miralem Pjanić vrijedi 18 miliona eura po tm-u. Trenutno je na 22 mjesto po vrijednosti u Seria A, a to 22 mjesto dijeli sa Giovnicom iz Juventusa.

Sretno ti Miraleme 8-)
E **** ti transfermarkt i majku. Cuj Giovinco i Pjana ista cijena. Komedija. :lol:
Fakat nidje veze. Znaci lik ko da ne postoji vise od godinu dana i on kosta 18 miliona :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 nov 2013, 12:24

Amar Dzeko je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

Sretno ti Miraleme 8-)
E **** ti transfermarkt i majku. Cuj Giovinco i Pjana ista cijena. Komedija. :lol:
Fakat nidje veze. Znaci lik ko da ne postoji vise od godinu dana i on kosta 18 miliona :lol:
ma svabe i zabari se forsiraju na TM. tako da te cijene nisu realne.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 nov 2013, 04:24

Gdje nesta ta magija????
Uz Vrska najgori...Kao i uvijek u repci...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 10:23

nije bio dobar sinoc, mora se to priznati ali pjana je to, ne brinem za njega, povuce kada treba ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 nov 2013, 10:28

Ne razumijem zašto ne stavite na listu gnjavatora onog ko vam smeta. Jednostavno, ignorirajte postove trollova i kraj priče.

Što se tiče Miralema, nije odigrao kako zna i kakvog smo ga viđali u Romi, ali krivica nije sasvim njegova. Dijelom leži i u pogrešno postavljenoj formaciji, ali i u činjenici da su ga Argentinci, kao i većinu naših igrača, strpali u džep.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 10:30

Svi govore da Ibisevica gusi pozicija, a ustvari to se desava Miralemu, napisao sam vec na temi Argentina, nije dobar jer ne igra svoju poziciju. On je majstor organizacije igre, prenosenja lopte iz odbrane u napad i zadnjeg pasa, u nas to ne radi jer Medunjanin prenosti loptu, a Mislimovic djeli zadnji pas. Sta onda tu Miralem da radi ? Smeta mu Misimovic koji jednostavno nema vise snage za ove utakmice.

Treba Pape uradit ono sto je i Garcia uradio. Daj sve "kljuceve" igre Miralemu, pokazao je u Romi da moze igrat kad je slobodan u veznom redu da sam diriguje napadima, da djeli asistencije, jednostavno da vodi igru.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 nov 2013, 10:33

Mozambik je napisao/la:Svi govore da Ibisevica gusi pozicija, a ustvari to se desava Miralemu, napisao sam vec na temi Argentina, nije dobar jer ne igra svoju poziciju. On je majstor organizacije igre, prenosenja lopte iz odbrane u napad i zadnjeg pasa, u nas to ne radi jer Medunjanin prenosti loptu, a Mislimovic djeli zadnji pas. Sta onda tu Miralem da radi ? Smeta mu Misimovic koji jednostavno nema vise snage za ove utakmice.

Treba Pape uradit ono sto je i Garcia uradio. Daj sve "kljuceve" igre Miralemu, pokazao je u Romi da moze igrat kad je slobodan u veznom redu da sam diriguje napadima, da djeli asistencije, jednostavno da vodi igru.
To je već poznata stvar.

Koliko Ibiševića guši Džeko, toliko Pjanića Misimović i neprirodna pozicija, te nedostatak defanzivnog veznog (imamo previše tehničara u ekipi).

Samo nam preostaje sačekati i vidjeti da li će Pape ukopčati šta ne valja i ispraviti greške do Mundijala.

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 19 nov 2013, 20:03

gringobih je napisao/la:Gdje nesta ta magija????
kako ti ne dosadi ? zar nemaš nešto za raditi ? nejasno mi je da netko može imati toliko vremena za trollanje , pak se predstavlja kao tvrdoglavi starkelja , a provodi vremena na forumu kao 12-godišnjak na call of dutyju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2013, 20:05

JaSamOpet je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Gdje nesta ta magija????
kako ti ne dosadi ? zar nemaš nešto za raditi ? nejasno mi je da netko može imati toliko vremena za trollanje , pak se predstavlja kao tvrdoglavi starkelja , a provodi vremena na forumu kao 12-godišnjak na call of dutyju.
Uzeo covjek pauzu od drkanja da napise post. Jedva je stigao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 nov 2013, 02:49

LenBias je napisao/la:nije bio dobar sinoc, mora se to priznati ali pjana je to, ne brinem za njega, povuce kada treba ;)
Brate bio sam na tekmi. Pjana i Medo su se satrali sinoc ispravljajuci tude greske tj. greske Misketove i Avdijine. Miske jednostavno vise ne moze. Nakon 10 minuta fraer hladno hoda po terenu. Avdija doduse nikad nije ni znao. Visca isto da Bog dragi sacuva. Sve te greske su krpili Pjana i Medo. Ja da sam na njihovom mjestu bio hladno bi im sve trojici samare opalio na poluvremenu. :lol: :lol: :lol: Znam da zvuci glupo ali brate ili igraj i bori se, ili idi na klupu i gledaj mene kako igram sa ljudima kojima je stalo do repke. :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 nov 2013, 08:21

soccerfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:nije bio dobar sinoc, mora se to priznati ali pjana je to, ne brinem za njega, povuce kada treba ;)
Brate bio sam na tekmi. Pjana i Medo su se satrali sinoc ispravljajuci tude greske tj. greske Misketove i Avdijine. Miske jednostavno vise ne moze. Nakon 10 minuta fraer hladno hoda po terenu. Avdija doduse nikad nije ni znao. Visca isto da Bog dragi sacuva. Sve te greske su krpili Pjana i Medo. Ja da sam na njihovom mjestu bio hladno bi im sve trojici samare opalio na poluvremenu. :lol: :lol: :lol: Znam da zvuci glupo ali brate ili igraj i bori se, ili idi na klupu i gledaj mene kako igram sa ljudima kojima je stalo do repke. :mrgreen:
Pa sta si ti gledao???
Visca sigurno pokazao najvise...Viscu je protiv Svaba zamjenio cuveni Zolotic i sta bi???Popusimo baraz...
Visca je igrac onakav kakvih mi balkanci inace nemamo, nemamo prodornih igraca...Vecina nasih igraca kad dodje do protivnika dodaje loptu drugom, Edin ne, on ide sa njom i od 2-3 pokusaja prodora, jedan prodje... ;)

I da, nemoj te mi hvaliti igraca koji ima 40-ak nastupa u repci a nikad ni jednu nije rijesio u nasu korist...Ili je bio najgori ili povrijedjen po defultu... :(
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 nov 2013, 08:30

gringobih je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Pa sta si ti gledao???
Visca sigurno pokazao najvise...Viscu je protiv Svaba zamjenio cuveni Zolotic i sta bi???Popusimo baraz...
Visca je igrac onakav kakvih mi balkanci inace nemamo, nemamo prodornih igraca...Vecina nasih igraca kad dodje do protivnika dodaje loptu drugom, Edin ne, on ide sa njom i od 2-3 pokusaja prodora, jedan prodje... ;)

I da, nemoj te mi hvaliti igraca koji ima 40-ak nastupa u repci a nikad ni jednu nije rijesio u nasu korist...Ili je bio najgori ili povrijedjen po defultu... :(
Po tvojim ranijim postovima vidim da u nekim stvarima ili covjek pricao tebi ili zidu n a isto se svodi. Niti zelim, niti imam toliko vremena da se sa tobom raspravljam i objasnjavam ti neke stvari. A to da je Visca bio najbolji na terenu- pa eto u tvojim ocima mozda i jeste. Pozz i zivio ti meni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 nov 2013, 08:35

dragi boze jedna juzna afrika koja nije nista kvalitetnija od nas ubi brasno u spaniji....
koda je cudo da mi izgubimo od argentine...pjana ima 23 godine,a glavni je igrac u jednoj romi....za dvije tri godine bice jedan od najboljih veznih na svijetu ;)
samo polako
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 nov 2013, 08:36

soccerfan je napisao/la:Po tvojim ranijim postovima vidim da u nekim stvarima ili covjek pricao tebi ili zidu n a isto se svodi. Niti zelim, niti imam toliko vremena da se sa tobom raspravljam i objasnjavam ti neke stvari. A to da je Visca bio najbolji na terenu- pa eto u tvojim ocima mozda i jeste. Pozz i zivio ti meni.
Ma ne izvini najbolji su bili Vrsajevic i Pjanic(ako je uopste i igrao???? :? )
wienultras je napisao/la:dragi boze jedna juzna afrika koja nije nista kvalitetnija od nas ubi brasno u spaniji....
koda je cudo da mi izgubimo od argentine...pjana ima 23 godine,a glavni je igrac u jednoj romi....za dvije tri godine bice jedan od najboljih veznih na svijetu ;)
samo polako
Ja nisam vidoviti Milan a sigurno ni ti, pa tako da ne gatamo mozemo pricati o proslom i sadasnjem vremenu, a ono kaze Pjanic za 40 nastupa u repci ama bas niti i jednom nije uradio nista sto bi nam objezbjedilo pobjedu u vaznoj utakmici.... ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 nov 2013, 12:10

gringobih je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Po tvojim ranijim postovima vidim da u nekim stvarima ili covjek pricao tebi ili zidu n a isto se svodi. Niti zelim, niti imam toliko vremena da se sa tobom raspravljam i objasnjavam ti neke stvari. A to da je Visca bio najbolji na terenu- pa eto u tvojim ocima mozda i jeste. Pozz i zivio ti meni.
Ma ne izvini najbolji su bili Vrsajevic i Pjanic(ako je uopste i igrao???? :? )
wienultras je napisao/la:dragi boze jedna juzna afrika koja nije nista kvalitetnija od nas ubi brasno u spaniji....
samo polako
Ja nisam vidoviti Milan a sigurno ni ti, pa tako da ne gatamo mozemo pricati o proslom i sadasnjem vremenu, a ono kaze Pjanic za 40 nastupa u repci ama bas niti i jednom nije uradio nista sto bi nam objezbjedilo pobjedu u vaznoj utakmici.... ;)
Koliko smo to mi vaznih utakmica u tih njegovih 40 nastupa imali a da smo ih pobjedili.

Slovom i brojem '1' protiv Grcke, gdje Miralem nije igrao.

Od ostalih malo jaich protivnika pobjede nad slovackom donijeli Izet i Bico debitanti.
Prije toga protiv Bjelorusije ako ces to pikati u vazne tekme Miske i tamo Medunjanin, i protiv Rumuna Lulic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 20 nov 2013, 17:35

Veceras na BHTV ima intervju : Miralem Pjanic u 20,05 pocinje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KarlMarx i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []