emir79 je napisao/la:Onda prestanite gurati druge igrace , po stranicama o nasim igracima.
@Marconato
Ovo je moje misljenje nevezano za Pjanica, ne svidja mi se kao igrac Ljajic i gotovo, niti podnosim bilokojeg sebicnog igraca. Nikad ih nisam gotivio, niti cu, jer takvi nisu jednostavno za tim.
Hoce frajer da predribla 5 igraca,pa zasteka vec na drugom. Pogledaj dobro svaku utakmicu, pa ces vidjeti o cemu ti pricam. Ustvari, nebi ga ni komentarisao uopste da se ne proturaju svaki put po temama nasih igraca, ali ako vec moram, onda cu ti iznijeti svoje misljenje o njemu.
Imas ti pravo da Ljajic nije nikakav igrac. Porediti ga sa Pjanicem u bilo kojem segmentu igre je smijesno. Ljajic mozda djeluje sebicno, ali iskusnije oko ce lako primijetiti da nema nikakav pregled igre. On kad uzme loptu pokusava proci i uopste i ne gleda sa strane u suigrace. Gleda loptu, i naravno po pravilu je gubi.
Mislio sam da je momak stvarno talent, Ako se talent sastoji u zongliranju s loptom solo, onda mozda i jest. U svemu ostalom je decko daleko od toga da postane makar i prosjecan napadac.
A o slobodnjacima da ne govorim. Ono je zalosno gledati kad mu Mire pusti da izvede slobodnjak. Pjanic ce od 10 , njih 9 uputiti u okvir. Ljajic ce od 10 , 9 puta pogoditi zivi zid.
Pno sto mi imamo u Pjanicu je garancija za sljedecih 7-8 godina , da cemo biti u evropskom vrhu i redovno se plasirati na velika takmicenja. Malo to zemalja ima.