New York Knicks
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
U odbrani sa Tysonom nekako, bez njega nikako.
Nedostaje i to mnogo, puse kroz reket na sve strane.
Melo igra jako dobro, agresivan je, sve vise napada kos, ide na ulaz, u odbrani takodje igra dobro, krade lopte, Bargnani moze dati mnogo u ofanzivi , u defanzivi znamo kakav je, i u napadu on i Melo bi trebali predstavljati veliku prednost, ali ali.. Woodson
FELT nije plej za ovu ekipu i to se vidi iz aviona, on prvi plej moze biti samo u ekipi koja tankira i u ekipi koja nema vece ambicije, a mi vec imamo veliki broj igraca trebaju ispuniti svoju kvotu suteva, a onda tu dodje i plej koji prvo gleda na kos, ne ide, a nije ni Bog zna kakav kvalitet.
Amare je rak ove ekipe, velika greska je ptpisivanje Smitha, Woodson je debil.
Pojavile su se i spekulacije o trejdu Shump-Faried, ne znam ni sta da mislim o tome.
Nedostaje i to mnogo, puse kroz reket na sve strane.
Melo igra jako dobro, agresivan je, sve vise napada kos, ide na ulaz, u odbrani takodje igra dobro, krade lopte, Bargnani moze dati mnogo u ofanzivi , u defanzivi znamo kakav je, i u napadu on i Melo bi trebali predstavljati veliku prednost, ali ali.. Woodson
FELT nije plej za ovu ekipu i to se vidi iz aviona, on prvi plej moze biti samo u ekipi koja tankira i u ekipi koja nema vece ambicije, a mi vec imamo veliki broj igraca trebaju ispuniti svoju kvotu suteva, a onda tu dodje i plej koji prvo gleda na kos, ne ide, a nije ni Bog zna kakav kvalitet.
Amare je rak ove ekipe, velika greska je ptpisivanje Smitha, Woodson je debil.
Pojavile su se i spekulacije o trejdu Shump-Faried, ne znam ni sta da mislim o tome.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Danas sve katastrofa, Spursi jednostavno kolektivnom igrom rasturili. Nisam gledao čitavu utakmicu jer sam gledao Giantse.
Ovde se nema šta komentarisati, brojke govore sve. Jbo ti ekipu gdje u prvoj četvrtini Parker sam ima više asistencija od Knicksa. Woods i njegova izolacija u napadu
kao i odabir igrača za sezonu
Već je postalo i dosadno pisati da Amare sa svojih 20m$ za ne igranje jbe ekipu, nema se šta tražiti dok se ne očisti SC od ovakvih igrača. Amare ono što može i smije odigrati tj. 10ak minuta po utakmici i to ne back to back zaslužuje veteranski minimum.
Faried bi bio odličan za Knickse ali da Shump ne ide, bilo koga bilo šta poslati u Nuggetse osim Shumpa.
Znači za nove Knickse potreban novi trener, rješavanje Amarea i ne potpisivanje više povrijeđenih igrača, naravno novi play (bilo kako bilo meni je Lin bolji izbor od Feltona)
Ovde se nema šta komentarisati, brojke govore sve. Jbo ti ekipu gdje u prvoj četvrtini Parker sam ima više asistencija od Knicksa. Woods i njegova izolacija u napadu
Već je postalo i dosadno pisati da Amare sa svojih 20m$ za ne igranje jbe ekipu, nema se šta tražiti dok se ne očisti SC od ovakvih igrača. Amare ono što može i smije odigrati tj. 10ak minuta po utakmici i to ne back to back zaslužuje veteranski minimum.
Faried bi bio odličan za Knickse ali da Shump ne ide, bilo koga bilo šta poslati u Nuggetse osim Shumpa.
Znači za nove Knickse potreban novi trener, rješavanje Amarea i ne potpisivanje više povrijeđenih igrača, naravno novi play (bilo kako bilo meni je Lin bolji izbor od Feltona)
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
-
Evil Genius II
ljeto 2015. u narodu poznatije kao the summer of love 
- Consigliere
- Kontakt:
Ima li realne sanse da James prenese svoj talenat u NY?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tesko jer sljedece ljeto nemamo cap space, jedino ako bude kakvih tradeova, a vrlo je moguce da bude obzirom da isticu ugovori 2015. Bargnaniju i Amareu.
Veceras Smith starter umjesto Prigionija.
Veceras Smith starter umjesto Prigionija.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Frank Isola, novinar NY Daily Newsa kaze da Knicksi nastavljaju pregovore oko razmjene Farrieda i Shumpa.
NE, NE I NE!
NE, NE I NE!
Ima itkekako sanse, posebno sto je i sam James rekao da ce ozbiljno razmisliti o Knicksima
Ukoliko ne ostane u Miamiu, to mu je sigurno top destinacija.
James moze option out nakon ove sezone.
Ukoliko ne ostane u Miamiu, to mu je sigurno top destinacija.
James moze option out nakon ove sezone.

Sminka.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ako dođe u Knickse to će značiti da skuplja najbolje pickove s njegovog drafta.4. i 5. picku se već nametnuo ko prvi igrač,ostali su mu 2. i 3. što znači da s njim u Knickse dolazi i Miličić.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
JR pogodi tri trice, Bargnani uhvatio par skokova. Cekamo snijeg.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ovo već lići na timsku košarku, ima nekih akcije nije sve izolacija ili izhitreni šut. Hardway jr igra super, pogađa ko blesav
Shump igra super iako neće šut, Bargnani se nametnuo kao centar
Farried dolazi u obzir samo ako se neko drugi uključi u trade umjesto Shumpa, znači samo ne on. Za nadat se da neće bit budale, Dolan prvenstveno (njemu Shump ne leži zbog nečega
)
Farried dolazi u obzir samo ako se neko drugi uključi u trade umjesto Shumpa, znači samo ne on. Za nadat se da neće bit budale, Dolan prvenstveno (njemu Shump ne leži zbog nečega
Vjerovatno da će Shump biti tradeovan ovako ili onako. Uglavnom, Shump 7 asistencija, 3 skoka i ukradena lopta u prvom poluvremenu.SheldonCooper je napisao/la:Ovo već lići na timsku košarku, ima nekih akcije nije sve izolacija ili izhitreni šut. Hardway jr igra super, pogađa ko blesavShump igra super iako neće šut, Bargnani se nametnuo kao centar
![]()
Farried dolazi u obzir samo ako se neko drugi uključi u trade umjesto Shumpa, znači samo ne on. Za nadat se da neće bit budale, Dolan prvenstveno (njemu Shump ne leži zbog nečega)
Katastrofa u trecoj cetvrtini, katastrofa! 
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Bitna pobjeda na kraju, ofanzivno solidno, defanzivno nista narocito.
Bargnani, Hardaway i Shump po meni najbolji.
Go Knicks Go!
Bargnani, Hardaway i Shump po meni najbolji.
Go Knicks Go!
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Dolan je rekao da obećava pobjedu i pobjedili su
Večeras u MSG stižu Rocketsi, ekipa koja često igra sa dva centra u prvoj petorci, Knicksi nemaju dva centra u rosteru
Bargnani protiv Asika i Howarda
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
McHale je izjavio da mijenja tu taktiku s 2 centra,a vec sinoc je igrao sa Jonesom na PF protiv PHI!SheldonCooper je napisao/la:Dolan je rekao da obećava pobjedu i pobjedili suVečeras u MSG stižu Rocketsi, ekipa koja često igra sa dva centra u prvoj petorci, Knicksi nemaju dva centra u rosteru
![]()
GO Knicks GO !!! 
JR "napao" B. Jenningsa preko twittera nakon njegovog tweeta o Chrisu Smithu. NBA vrši istragu.
detaljnije: http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... j-r-smith/" onclick="window.open(this.href);return false;
VEČERAS PROTIV ROCKETSA!
Nismo ih dobili ima par godina. Bargnani mora večeras žrtvovati sebe pa makar se i povrijedio jer ne smijemo dopustiti da se šetaju reketom. Lin se vraća na mjesto zločina. Zanimljivo će biti večeras u MSGu.
Podrška od strane Spikea:
detaljnije: http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... j-r-smith/" onclick="window.open(this.href);return false;
VEČERAS PROTIV ROCKETSA!
Nismo ih dobili ima par godina. Bargnani mora večeras žrtvovati sebe pa makar se i povrijedio jer ne smijemo dopustiti da se šetaju reketom. Lin se vraća na mjesto zločina. Zanimljivo će biti večeras u MSGu.
Podrška od strane Spikea:
Spike Lee @SpikeLee 21h
Orange And Blues Skies Are 150 Percent Against Trading IMAN,And Dat's Da Truth,Ruth.YA-DIG? SHO-NUFF.
Spike Lee @SpikeLee 18h
VICTORIOUS ORANGE AND BLUE SKIES. ENRON GOES DOWN TOMORROW NIGHT IN DA MECCA,IN DA GARDEN. YA-DIG? SHO-NUFF.DAT'S DA TRUTH,RUTH.
Spike Lee @SpikeLee 8h
Mornin' Orange And Blue Skies Smilin' Down On Our "MAN',IMAN. May God Protect You.And Dat's Da "NO TRADE" Truth,Ruth. YA-DIG? SHO-NUFF