Ma, daaaj.. Ozbiljno?fanatic je napisao/la:MT3 na pocetku sezone i statisticki najgori igrac NBA-a od svih 130+ koji su dobijali priliku..
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Eh fina tajminga za tekmu, lagano na sehur se ustat' i pratit' Netse. Kul 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Imal kakvi sansi da zaigra u zoru...isplati li se cekat?
Ma tesko, nema smisla cekati do 4 kad nece igrati
Mislis cekati do 5, pola 6, posto nece prije uci u igruVGS je napisao/la:Ma tesko, nema smisla cekati do 4 kad nece igrati
PS. Dok ne pocnu nets-i, malo Rikija gledati, i uzivati u njegovim asistencijama
Kindže, kindže...
- HazardEden
- Kontakt:
U kolko igraju

mislim da je tekma u 4HazardEden je napisao/la:U kolko igraju![]()
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta je ovo hladn ovako
- HazardEden
- Kontakt:
Sneg je opet Snežana ko onda kad smo se sreli
Prije ću ja zaigrat već Mirza
Specijalna narudžba Mirze za današnju utakmicu

Prije ću ja zaigrat već Mirza
Specijalna narudžba Mirze za današnju utakmicu

-
lucif3R666
- Kontakt:
komotno moze i dzeko da se pridruzi , povelika je klupaHazardEden je napisao/la:Sneg je opet Snežana ko onda kad smo se sreli![]()
Prije ću ja zaigrat već Mirza![]()
Specijalna narudžba Mirze za današnju utakmicu![]()
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- HazardEden
- Kontakt:
Poslije utakmice klupa ide carter letom za St. Louis na zahtjev Edina Džeke 
-
lucif3R666
- Kontakt:
oj Kidd j.ebem ti zenu , sta uradih od foruma

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- HazardEden
- Kontakt:
Drugi igraju, a ti se Mirza kupaj 
Vidim naigr'o se i veceras. Hajd' neka. 
Kidd je fail kao trener. Tako jak roster i opet gubi od Kingsa 20-tak razlike 
ma sjajnooooo 
2min
omjer 2-5
naigrao se u prvih 7 utakmica, svaka mu cast...ovim tempom mozda skupi 48min do kraja sezone ili ti jednu utakmicu u sezoni i to kroz ovaj tempo pruzenih minuta!
cuj 2 min...pa ne bi mu ja usao 2min!
2min
omjer 2-5
naigrao se u prvih 7 utakmica, svaka mu cast...ovim tempom mozda skupi 48min do kraja sezone ili ti jednu utakmicu u sezoni i to kroz ovaj tempo pruzenih minuta!
cuj 2 min...pa ne bi mu ja usao 2min!
Drago mi je sto im se ovo desava, ne zbog Mirze, vec zbog bahatosti. Ljudi misle da je dovoljno kupiti 4-5 provjerenih igraca, bubnuti ih skupa na parket i da ce rezultat sam od sebe doci. Interesantno je kako se navijaci odmah pomame i zaborave sta je do jucer bilo.
To tako ne moze ni u jednom timskom sportu da se rezultat stvori s parama preko noci. Rijetki su izuzeci. Mirza je u ovom timu kolateralna steta, nije pokazao na pocetku koliko moze i sada ispasta u toj surovosti koja inace dominira u takvim "instant" timovima. Svi su treneri pod pritiskom i svi guraju na parket igrace koji su na papiru najbolji. A svako ko se bavi sportom zna da nije bitno staviti najbolje na papiru na teren, nego one koji medju sobom mogu izgraditi onu hemiju i igrati za drugoga, za tim, a ne za sebe.
Ne znam samo kako nase najbolje igrace (Dzeko) zapadnu takvi klubovi. Sto prije mora iz Netsa, i to u neki slabiji klub koji bi imao odredjenu viziju za njega. Netsi to nikada nisu imali, odnosno jesu ali u kombinaciji sa Dwight Howardom, koji nazalost nikada nije dosao. Ovako je jednostavno lik koji se nalazi na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.
Mislim da je to do sada vec i sam shvatio. Ljudski je gubiti, treba prihvatiti taj poraz u karijeri, povuci korak unazad da bi sutra mogao koracati ponovo naprijed.
To tako ne moze ni u jednom timskom sportu da se rezultat stvori s parama preko noci. Rijetki su izuzeci. Mirza je u ovom timu kolateralna steta, nije pokazao na pocetku koliko moze i sada ispasta u toj surovosti koja inace dominira u takvim "instant" timovima. Svi su treneri pod pritiskom i svi guraju na parket igrace koji su na papiru najbolji. A svako ko se bavi sportom zna da nije bitno staviti najbolje na papiru na teren, nego one koji medju sobom mogu izgraditi onu hemiju i igrati za drugoga, za tim, a ne za sebe.
Ne znam samo kako nase najbolje igrace (Dzeko) zapadnu takvi klubovi. Sto prije mora iz Netsa, i to u neki slabiji klub koji bi imao odredjenu viziju za njega. Netsi to nikada nisu imali, odnosno jesu ali u kombinaciji sa Dwight Howardom, koji nazalost nikada nije dosao. Ovako je jednostavno lik koji se nalazi na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.
Mislim da je to do sada vec i sam shvatio. Ljudski je gubiti, treba prihvatiti taj poraz u karijeri, povuci korak unazad da bi sutra mogao koracati ponovo naprijed.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uspavao ih i pravi gareta po avionu.

Što se tiče Mirzine situacije, vjerujem da je i on shvatio da je vrijeme za neku promjenu. Mislim da se još neće vraćati u Europu, ali bi svakako trebao razmisliti o trade-u. Ovakva sitaucija više ne drži vode i samo ga baca nazad. A, mi znamo da on može, kao što i on zna. Vjerujem da mu je s tim još gore i ubija ga psihički.
Kao i za Džeku, nadam se da će uspjeti odabrati najbolje za njega i da ćemo uskoro gledati najbolje od njega i u Americi. Sretno!

Što se tiče Mirzine situacije, vjerujem da je i on shvatio da je vrijeme za neku promjenu. Mislim da se još neće vraćati u Europu, ali bi svakako trebao razmisliti o trade-u. Ovakva sitaucija više ne drži vode i samo ga baca nazad. A, mi znamo da on može, kao što i on zna. Vjerujem da mu je s tim još gore i ubija ga psihički.
Kao i za Džeku, nadam se da će uspjeti odabrati najbolje za njega i da ćemo uskoro gledati najbolje od njega i u Americi. Sretno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
dvije minute, sut 0-1 i jedna licna, mirza, legendo nasa, hoces li konacno zatraziti trade?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BeyKopites
- Kontakt:
Vidim tema bila u behutu zbog vremena odigravanja utakmica.I ja uglavnom pratim Mirzine utakmice, al' ovu sinoc vala nisam mog'o.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.