Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

rambo16
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la rambo16 » 12 nov 2013, 22:03

ma Benzema je izgubio samopouzdanje.....najgora stvar za napadača....a nama treba igrač u formi ako hoćemo da tu neku titulu jurimo...dovest tog Kolumbijca iz Firence i mijenjat Podolskog i Žirua na CF....a onda u junu krenut na neku veću zvijerku u vrhu....
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 nov 2013, 22:15

Ja za tog lika cuo nisam :lol: al ono haj baš da ga vidim hahahaha

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 nov 2013, 22:17

frankqqqqq je napisao/la:
Seaman je napisao/la:Arsenal To Offer Benzema £150,000 A Week As Striker Is Keen On Move :?

treba nam drugačiji tip napadača,puno brži a ne još jedan sličan Giroudu
Ako ti Benzema nije dovoljno brz i ako je on sličan Giroudu ja sam avion.

Cuadrado je mašina, kakvog bi igrača dobili na krilu to nije humano 8-)
rađe bi onog Costu Diega nego Benzemu

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 nov 2013, 06:46

Profesor je napisao/la:Sad pocinje povezivanje sa kijamet igraca, da bi na kraju doveli jednog prosjecnog napadaca i talenta za buducnost.
Twitter takeover sa Arsenom Wengerom
Danas je Arsene Wenger putem Arsenalovog twitter profila odgovarao na odabrana pitanja Goonera, pročitajte u nastavku pitanja i odgovore profesora Wengera!

...............

P: “Kada bi bili u mogučnosti vratiti jednog od nekadašnjih igrača kako bi povečali Arsenalove šanse u osvajanju titule, koji bi to igrač bio i zašto?“
O: “To nebi bilo pošteno prema igraču kog bi on zamijenio u trenutnom sastavu. Cilj nam je osvojiti titulu sa igračima koje imamo.“
.............
P: “Kada će te nabaviti sebi kaput top kvalitete?“
O: “Ha ha!“
.....................
Po meni je ovo karakteristika i odgovor jednog velikog vodje. Ovo za kaput mi je pravo sega :lol:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 13 nov 2013, 08:03

Johny je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Sky Italy: Arsenal have told Fiorentina that they are ready to pay €30m for highly-rated forward Juan Cuadrado.
Strasan igrac ovo bi bilo top pojacanje.Full beck koji pokriva komplet desnu stranu :D
Ako je Cuardado bek ja sam Maradona :)

Covjek je odlican igrac ali prije svega orjentisan napadacki, krilo koje se ni ne vraca u odbranu, a najvise utakmica ove godine je odigrao na poziciji krilnog napadaca.
Eto sta Arene Sportovi uradise od mene, pratim Talijansku ligu :lol:
Glory Glory Man United!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 nov 2013, 11:57

Anderson8 je napisao/la:

Covjek je odlican igrac ali prije svega orjentisan napadacki, krilo koje se ni ne vraca u odbranu, a najvise utakmica ove godine je odigrao na poziciji krilnog napadaca.
Pokriva celu desnu stranu, znaci i beka, a posebno wing back-a, s obzirom da je 3-5-2 formacija koju je Montella koristio ove sezone. Naravno da je vise klasicno krilo, ali pokriva i pozadi, veliki radnik. Tako da, on moze biti bek, a da li ti mozes biti Maradona, to ne znam. :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 nov 2013, 12:03

Sky Italia je inace pozdan ko sportsport.ba. Svi se zalete da prenose njihove izjave zbog ovog imena Sky koje asocira na pouzdani britanski Sky ali nazalost ova italijanska verzija je uglavnom zutilo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 nov 2013, 12:04

Oni su nepouzdani, ali Di Marzio nije, a on je ovo slicno izjavio na twitteru. Proslo leto pogodio sve transfere.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 nov 2013, 16:01

"Vermaelen limps out of Belgium training!" počelo je :D
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 nov 2013, 19:51

Izgleda da je ovo veliki FAN Arsena Wengera (Jaden Smith, sin poznatog Will Smitha) :D

slika

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 13 nov 2013, 20:09

Seaman je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:
Seaman je napisao/la:Arsenal To Offer Benzema £150,000 A Week As Striker Is Keen On Move :?

Ako ti Benzema nije dovoljno brz i ako je on sličan Giroudu ja sam avion.

Cuadrado je mašina, kakvog bi igrača dobili na krilu to nije humano 8-)
rađe bi onog Costu Diega nego Benzemu
I ja bi rađe C.Ronalda nego Diega Costu ali ko nas sta pita :mrgreen: .

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2013, 23:05

Anderson8 je napisao/la:
Johny je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Sky Italy: Arsenal have told Fiorentina that they are ready to pay €30m for highly-rated forward Juan Cuadrado.
Strasan igrac ovo bi bilo top pojacanje.Full beck koji pokriva komplet desnu stranu :D

Sreca pa nisi Maradona :)

U formaciji 3-5-2 koju igra Fiorentina on pokriva komplet stranu pa se njegova pozicija zove full beck.

Pocni malo bolje pratiti...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 nov 2013, 14:30

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... till-young" onclick="window.open(this.href);return false; fakat :lol:
A.F.C. Bournemouth!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 14 nov 2013, 22:01

http://sportsport.ba/blabla/kladio-se-n ... uce/118010" onclick="window.open(this.href);return false;

hahah ovaj ulozio kucu na Arsenal a ovaj drugi na UTD auto i zenu :lol: :lol:

Mogu oni kad svi imaju po 3-4 zene

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 15 nov 2013, 10:45

Poštujem rad Wengera, ali dolazak Benzeme bi bio totalni promašaj. Ove sezone pomno pratim mečeve Madrida, i mogu reći kako je upravo Benz najlošija karika u prvih XI.

Mnogi će reći kako se radi o WC napadaču, ali to nije ni približno igraču prije par godina. Dosta realnije mi izgleda dolazak nekog napadača s otoka, npr. Džeke ili Bentekea - mnogo bolje investicije...
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 nov 2013, 10:54

Arsenal ponder Edin Dzeko transfer from Manchester City to give Giroud a breather
14 Nov 2013 22:31
The Gunners want to add a striker in January and the Blues' frustrated reserve wants more action in a World Cup year

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-2792509" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i oficijelna stranica Gradjana prenosi (izvor im je Telegraph) Dzeko na Wengerovoj listi zelja

http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... 5-November" onclick="window.open(this.href);return false;

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 nov 2013, 11:21

probudim se i vidim da je Džeko opet u nekim Wengerovim planovima i srce mi k'o džamija :D
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 nov 2013, 11:44

Ni ja ni sam bas za to da Benzema bude taj spic kojeg dovodimo ali nemojte da pricate o njemu kao da je to neki kloc, Benzema je napadac koji moze funkcionisati kao glavni spic a on u Realu to nikad nije bio jer sve ide na Ronalda i cak je i on podredjen i vise gleda kako njemu da dodaje nego da zabija sto svjedoci i veliki broj asistencija a i pored toga svega njegova statistika golova (mada u Spaniji i letva Higuain ima dobru statistiku) je dosta dobra.

Benzema je drugaciji od Girouda ali Dzeko je tip Girouda i on nam ne treba i niti cemo nuditi a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 nov 2013, 11:49

a niti bi City nekog svog igraca pustio drugoj ekipi iz vrha oni ako ga prodaju prodace ga u neki klub van Engleske.
Kao CIty ima strasnu trasfer politiku.. :roll: Bilo koji igrac za kog se otimaju veci klubovi, je na meti gradjana.. Ekipi koja ima neogranicena finansijska sredstva je u trendu kupovati igraca, a vremenom ce prodati Silvu, Aguera, ... jer ce naravno dovesti, nove, mladje, interesantnije...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 nov 2013, 12:39

Dzeko/Benzema

Ko god od njih dvojice da dodje bice win/win situacija.

U ekipi imamo jednog napadaca a guramo na tri fronta sto je tako tesko fizicki izdrzati.U slucaju povrede ostajemo bez napadaca tako da nam je jedna prioritet.
Benzema strasan napadac,klasa.Brz igrac koji ima razoran udarac i igru glavom.Bolji od Girouda zasigurno tako da ce ako dodje vjerovatno igrati u EPL a Girouda forsirati u ligi sampiona jer ne bi Benzema imao pravo nastupa.

Sto se tice Dzeke,ja bih iskreno bio najsretniji da on dodje.Jednostavno kad puca od samopouzdanja sigurno da je jedan od najboljih napadaca na svijetu.Sada je u mozda najtezem periodu svoje karijere i Arsenal bi bio prekretnica.Ozil,Ramsey,Cazorla kad te pitaju loptama moras da zabijas,a Dzeko bi to odlicno radio.
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []