Vazda su oni nama donirali po 3-4 komada u mrezuDzoleZeljo je napisao/la:
Spanija je uvijek bila prijatelj Bosne i Herzegovine, pa kada vide gdje su im djeca trenirala, mozda i posalju kakve sadake..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Halal im bilo...InatSilanBosanski je napisao/la:Vazda su oni nama donirali po 3-4 komada u mrezuDzoleZeljo je napisao/la:
Spanija je uvijek bila prijatelj Bosne i Herzegovine, pa kada vide gdje su im djeca trenirala, mozda i posalju kakve sadake..
Kada ti kao moderator pišeš na ovakav način onda nije nikakvo čudo što svako malo oni tamo pale baklje i plačamo kazne. U bezbroj svojih ranijih komentara ovako ili onako opravdavao si postupke dijela juga, a sada na ovakav način pišeš o gotovo cijelom sjeveru. Srami se za ovo što pišeš, a evo ti si moderator pa me banuj.bistrikboy je napisao/la:ne treba im **** nista vec treba sjeveru retardiranom **** sve po spisku i svim nasim "navijacima" tamo sto J*** igracima sve,bio sam protiv Veleza na sjeveru i zgrozio se,momak sto nosi ceradu "Plava nacija" je retard obicni koji lozi raju da psuje nasima,a kad im se suprostavis on suti.Debili na sjeveru.Cast rijetkim izuzecima.amerosm je napisao/la:Trebamo biti ponosni na nasu djecu koja vode pravi sportski zivot...
I onda se neki uzmu cuditi sto im sjever hebe sve po spisku...Pa i treba im hebati, kada se oni ovako ponasaju.
Nasi nisu u stanju zapad pokriti, a tek da jos jednu tribinu naprave
NO PYRO NO PARTY
50-60 hiljada,jos nadju firmicu da je direktor navjac Želje garant ce uradit s popustomBuu je napisao/la:Nasi nisu u stanju zapad pokriti, a tek da jos jednu tribinu naprave
Željeznicar za život cijeli !
Toliko jedino da operu pare, oko 10000 kosta natkrivanje zapada limom.
NO PYRO NO PARTY
Meni je i ovakva grbavica prelijepa ,da bogdom mi nju hocemo napuniti to je bitnije .
pa se desi isto kao prosle zimeBuu je napisao/la:Toliko jedino da operu pare, oko 10000 kosta natkrivanje zapada limom.
Željeznicar za život cijeli !
najlakse bi bilo da postojeci istok kod vas malo dovedu u red i postave stolice,isto tako i dio zapada i jug ispod zida.

dobili bi od prilike ovakav istok i kapacitet od nekih cca 10-12 000. I mogli bi igrati i evropu kuci
Od megalomnskih projekata nema nista

dobili bi od prilike ovakav istok i kapacitet od nekih cca 10-12 000. I mogli bi igrati i evropu kuci
Od megalomnskih projekata nema nista
Pa mora se srusiti kad su ostavili 10 t snijega i opet ce se desiti ako tako nesto urade(a uradit ce). To je jos jedan pokazatelj koliko je retardirana uprava.likusa je napisao/la:pa se desi isto kao prosle zimeBuu je napisao/la:Toliko jedino da operu pare, oko 10000 kosta natkrivanje zapada limom.vjeruj znam o cemu pricam ,mada moze i ta kratkotrajna varijanta da se "nesta uradi"
NO PYRO NO PARTY
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne sirite negativnu atmosferu, to je blagodet 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Stadion:potpuno je nerealno da klub napravi stadion,ili da bilo sta ozbiljnije investira oko stadiona.Ova situacija u drzavi i privredi,ovj nivo ostalih prihoda(transferi,navijaci,marketing...)jedva obezbjedjuju golu egzistenciju.
Ako Dinamo, pored 82 miliona kuna godisnje od grada Zagreba,igranja u grupnoj fazi lige prvaka i evr.lige,milionskih transfera..., ne moze nista ozbiljnije uraditi na stadionu,osim travnjaka i nekih unutatnjih sminkanja,kako mi mozemo nesta ocekivati.
Nama za licencu nije problem istok,on se zatvori i njega nema.Nije problem ni broj stolica,problem je zapad,odnosno sadrzaji kao sto su.svlacionice,prostorije za sluzbena lica,prostor i oprema za doping testiranje.Mislim da nam ni travnjak ne zadovoljava te evropske kriterije.Po meni,neki red prioritete,a mislim da ce i biti tako,jeste travnjak(znam da je firma iz zenice koja je radila bp slala ponudu za travnjak,idu u martu tu neke npare iz ns,oko 95 000 e a za ostalo ce se traziti pare).Drugi prioritet je zapadna tribina sa sadrzajima koji su propisani.Kad i kako,bog zna.
Ako Dinamo, pored 82 miliona kuna godisnje od grada Zagreba,igranja u grupnoj fazi lige prvaka i evr.lige,milionskih transfera..., ne moze nista ozbiljnije uraditi na stadionu,osim travnjaka i nekih unutatnjih sminkanja,kako mi mozemo nesta ocekivati.
Nama za licencu nije problem istok,on se zatvori i njega nema.Nije problem ni broj stolica,problem je zapad,odnosno sadrzaji kao sto su.svlacionice,prostorije za sluzbena lica,prostor i oprema za doping testiranje.Mislim da nam ni travnjak ne zadovoljava te evropske kriterije.Po meni,neki red prioritete,a mislim da ce i biti tako,jeste travnjak(znam da je firma iz zenice koja je radila bp slala ponudu za travnjak,idu u martu tu neke npare iz ns,oko 95 000 e a za ostalo ce se traziti pare).Drugi prioritet je zapadna tribina sa sadrzajima koji su propisani.Kad i kako,bog zna.
- BolanBolan
- Kontakt:
Evo ti kad te već zanima nešto vezano za Gazprom...DzoleZeljo je napisao/la: Nego da vas pitam, da li Gazprom ima generalno sjediste za jugoistocnu evropu negdje u Srbiji ili BIH?

Pitanje je zašto bi oni pored klubova kao što su Zenit (gdje su većinski vlasnik klub ako se ne varam), Schalke, Chelsea i Crvena Zvezda (ko zna kakav je i ovdje tal bio) baš odabrali još i Želju?!
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- diplomatija
- Kontakt:
**** mater svoju onaj sto delegira ove sudije, pa zasto nama uvijek na gostovanjima postavljaju ubjedljivo najlosije sudije, pa ovaj celavi bijeljinac nam je **** znanje gdje nam je god sudio, razocarao sam se kad Sam vidio da on sudi
Postao/la DzoleZeljo dana 14 nov 2013
I sada se zaista pitam, da li ovo neko namjerno koci sve (predpostavljam radi nekog svog interesa,. Primjer STRANKE), jer je apsulutno nemoguce da ovakva lokacija ostaje neiskoristena, a po cijelom gradu stranci grade... Nije nikakva teorija zavjere, vec samo pitanje na koji nemam odgovor?
Nažalost drugar u svom postu razotkrio svu bijedu i jad tih STRANAKA.Samo guzonjama iz istih odgovara ovaj i ovakav satus qvo.Zamisli da se napravi Grbavica.Kome bi je možda i kako onda prodavali maglu svake dvije ili četiri godine i obećavali izgradnju iste.Nekih 5000 hiljada potencijalnih glasača će ti na opštinskim izborima osigurati mjesto načelnika.Računica je jasna.Obećaj pa vladaj.
Zato je izlaz u privatnom kapitalu,primjer Gracića i njegovog "preuzimanja"Olimpika je možda i putokaz.Niko sa strane neće uvaliti lovu ako pritom mora podmazivati taj jad iz stranaka.Javna je tajna kako su medju nazovi dobronamjernim bošnjačkim strankama podjeljeni kvadrati na olimpijskim planinama.Zato gore i nema kampa,naši idu u Sloveniju a raj za pripreme pod nosom.itd,itd
I sada se zaista pitam, da li ovo neko namjerno koci sve (predpostavljam radi nekog svog interesa,. Primjer STRANKE), jer je apsulutno nemoguce da ovakva lokacija ostaje neiskoristena, a po cijelom gradu stranci grade... Nije nikakva teorija zavjere, vec samo pitanje na koji nemam odgovor?
Nažalost drugar u svom postu razotkrio svu bijedu i jad tih STRANAKA.Samo guzonjama iz istih odgovara ovaj i ovakav satus qvo.Zamisli da se napravi Grbavica.Kome bi je možda i kako onda prodavali maglu svake dvije ili četiri godine i obećavali izgradnju iste.Nekih 5000 hiljada potencijalnih glasača će ti na opštinskim izborima osigurati mjesto načelnika.Računica je jasna.Obećaj pa vladaj.
Zato je izlaz u privatnom kapitalu,primjer Gracića i njegovog "preuzimanja"Olimpika je možda i putokaz.Niko sa strane neće uvaliti lovu ako pritom mora podmazivati taj jad iz stranaka.Javna je tajna kako su medju nazovi dobronamjernim bošnjačkim strankama podjeljeni kvadrati na olimpijskim planinama.Zato gore i nema kampa,naši idu u Sloveniju a raj za pripreme pod nosom.itd,itd
Zadnja izmjena: reks, dana/u 14 nov 2013, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@BolanBolan - Hvala ti puno na tekstu...reks je napisao/la:Postao/la DzoleZeljo dana 14 nov 2013
Zato je izlaz u privatnom kapitalu,primjer Gracića i njegovog "preuzimanja"Olimpika je možda i putokaz.Niko sa strane neće uvaliti lovu ako pritom mora podmazivati taj iz stranaka.Javna je tajna kako su medju nazovi dobronamjernim bošnjačkim strankama podjeljeni kvadrati na olimpijskim planinama.Zato gore i nema kampa,naši idu u Sloveniju a raj za pripreme pod nosom.itd,itd
Tako je prijatelju, takoder eto kao sto i sam znas, izgleda da smo mi bili, kao i ostali taoci stranaka. Jer prosto je nevjerovatno, da Sarajevo u koje dolaze privatnici, investitori ne vide lokaciju gdje je nalazi stadion Grbavica. Namjerno se to zaobilazi.
Meni je jedan kolega sto je dugi niz godina radio u Japanu, fino istakao da bi sam Svabo dovukao davno investitore sto iz Austrije, Japana, da nije nekih osboba (uljeza) sto se vrte oko kluba. Ovo ti sve samo govori o cemu se tu radi....
Osvajac duple krune ne tako davno, osvajac lige i kupa par puta, najtrofejniji klub u BH ide ekipi koja ispada iz lige i onda dode neko da komentarise koje sudija, da li je srbin ili hrvat, i jos gore pravit teorije zavjere da ce neko nesto nastimat, povraca mi se od te price.
To Zeljo treba da jede kao sto mala djeca jedu Lino, a ne da se komentarisu gluposti.
To Zeljo treba da jede kao sto mala djeca jedu Lino, a ne da se komentarisu gluposti.
Pobjedu ne ostvaruju titule,kupovi (pogotovo ne oni koji su osvojeni prije par godina kao sto ti navodis) vec trenutni igraci i forma.Alsoudani je napisao/la:Osvajac duple krune ne tako davno, osvajac lige i kupa par puta, najtrofejniji klub u BH ide ekipi koja ispada iz lige i onda dode neko da komentarise koje sudija, da li je srbin ili hrvat, i jos gore pravit teorije zavjere da ce neko nesto nastimat, povraca mi se od te price.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
6 igraca zelje ima problema sa kartonima, urdinov i kerla imaju 5 a bucan, stanic, zeljkovic i jamak imaju po 2... moramo se dobro pripaziti pred vazan mec sa borcem na grbavici... mozda bi bilo najbolje da svi propuste utakmice sa vitezom a pred borac da budu spremni 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15, kosuljaplava, mavi, SamLake, Taree, Zeka i 55 gostiju.