FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 15:19

Puma je napisao/la:I da, ako vec moramo nesto trgovati sa arapima, da im damo handu, oni nama Yayu. :mrgreen:
dje njega nadje,lik ima haman 40 godina :lol:
SiamoNoi je napisao/la:Kad se Icardi vraća?Negdje početkom 1.mjeseca?
tako su rekli,,ali rekli su i da ga nece bit sedmicu pa dvije pa tri pa jos jednu sedmicu pa jos jednu i onda se operisao i nece ga bit mjesec i yebi ga tamo ode pola sezone a mi onda jos samo jednog napadaca koji trci u odbranu i u napad i lijevo i desno i na ajfelov toranj i kad pukne jedan dan ko Milito i Zanetti mozete i njeg yebat,,pa cemo dovest Rocchija opet u februaru,,

ps:eto ja napisah a Rocchia potpisa :mrgreen:

http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/uff ... dova-96636

kkarina sad nemamo ni Rocchija :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 nov 2013, 16:55

Inter President Erick Thohir is looking for a new sporting director, and may head to England for the new man.

The likes of Leonardo and Walter Sabatini have been linked with the position at San Siro, but the Gazzetta dello Sport believe that the Premier League could be the Indonesian businessman’s destination of choice.

The Milan-based newspaper don’t put forward any names from the English top-flight, but insist that the new Nerazzurri owner will look to the Premier League to assist in the club’s transfer policy.
Ako Mongol dovede Engleza za sportskog direktora to će biti njegov prvi promašaj u novom poslovnom poduhvatu....
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 13 nov 2013, 17:03

Sva sreca pa Sabatini ne bi bio promasaj :P

Mada gore od trenutnog idiota ne moze..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 19:15

Brajkula je napisao/la:
Inter President Erick Thohir is looking for a new sporting director, and may head to England for the new man.

The likes of Leonardo and Walter Sabatini have been linked with the position at San Siro, but the Gazzetta dello Sport believe that the Premier League could be the Indonesian businessman’s destination of choice.

The Milan-based newspaper don’t put forward any names from the English top-flight, but insist that the new Nerazzurri owner will look to the Premier League to assist in the club’s transfer policy.
Ako Mongol dovede Engleza za sportskog direktora to će biti njegov prvi promašaj u novom poslovnom poduhvatu....
Eto osoba kojoj se još niti ime ne zna je unaprijed promašaj.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 nov 2013, 20:13

SiamoNoi je napisao/la:Eto osoba kojoj se još niti ime ne zna je unaprijed promašaj.
Ajde ti meni reci ime jednog engleskog sportskog direktora a da ne guglaš, nekog kojeg bi voleo da vidiš na toj funkciji u svom klubu ?

Ti "pegavci" da valjaju ne bi se Čelzi otimao o Italijane, kao i ostatak dela Evrope. Možda su oni izmislili fudbal, ali su jedan od netalentovanijih nacija, da ne kažem glupljih za taj sport kada se u obzir uzme koliko u isti ulažu.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 nov 2013, 20:14

Guarin14 je napisao/la:Sva sreca pa Sabatini ne bi bio promasaj :P

Mada gore od trenutnog idiota ne moze..
jedan od najboljih sportskih direktora u Italiji tebi je promasaj :lol: :lol:

veliko fudbalsko znanje pokazujes na ovom forumu :roll: 8-)
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 nov 2013, 20:29

ElLoco7 je napisao/la:jedan od najboljih sportskih direktora u Italiji tebi je promasaj :lol: :lol:

veliko fudbalsko znanje pokazujes na ovom forumu :roll: 8-)
Slažem se, pokidao letnji prelazni rok, pojačao ekipu za razliku od prethodne godine + propisno zaradio. Jedino što mu se može zameriti je to što nije doveo napadača i evo upravo zbog toga Roma gubi bodove u poslednja dva kola.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 20:33

Brajkula je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Eto osoba kojoj se još niti ime ne zna je unaprijed promašaj.
Ajde ti meni reci ime jednog engleskog sportskog direktora a da ne guglaš, nekog kojeg bi voleo da vidiš na toj funkciji u svom klubu ?

Ti "pegavci" da valjaju ne bi se Čelzi otimao o Italijane, kao i ostatak dela Evrope. Možda su oni izmislili fudbal, ali su jedan od netalentovanijih nacija, da ne kažem glupljih za taj sport kada se u obzir uzme koliko u isti ulažu.
Pojma nemam,ali ne moze se rec da je promasaj kad covjeku jos niti ime ne znamo.Iako,ovo su sve gluposti medija jos uvijek jer još nisu ni održani oni sastanci s Morattijem,Mazzarijem,Brancom,Ausilijem gdje će se govoriti o pojačanjima u idućem roku itd.

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 nov 2013, 20:40

SiamoNoi je napisao/la:
Brajkula je napisao/la:

Pojma nemam,ali ne moze se rec da je promasaj kad covjeku jos niti ime ne znamo.Iako,ovo su sve gluposti medija jos uvijek jer još nisu ni održani oni sastanci s Morattijem,Mazzarijem,Brancom,Ausilijem gdje će se govoriti o pojačanjima u idućem roku itd.
Da li je istina ovo što pišu ili ne ne znam, ja sam napisao AKO dovede Engleza za sd-a to je promašaj u najavi...mnogo glupi za fudbal ti Englezi, dovoljno ti govori što 50 godina njihova reprezentacija ne može da uđe u 1/2 nekog od turnira pod okriljima UEFA ili FIFA a ulažu ubedljivo najviše godinama. Nek popriča Mongol sa starom gujom i vešticom Moratijem da mu ovaj objasni neke stvari i čisto da mu predoči da Interica nije igračka negog bogatog lunatika.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 13 nov 2013, 21:01

Nezz odakle ti ovaj clanak @brajkula, samo znam da je bilo rijec o Sabatiniju kao sportskom direktoru i POJACANJIMA iz Engleske a ne s.d. iz Engleske, dakle autor clanka nije znao ni glasine sjediniti kako treba.

Sabatini bi bio dobar za sadasnju politiku naseg kluba.. Dovodi mlade i dobre igrace. Ne fula mnogo u izboru..

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 13 nov 2013, 23:46

Thorin je napisao/la:Nezz odakle ti ovaj clanak @brajkula, samo znam da je bilo rijec o Sabatiniju kao sportskom direktoru i POJACANJIMA iz Engleske a ne s.d. iz Engleske, dakle autor clanka nije znao ni glasine sjediniti kako treba.

Sabatini bi bio dobar za sadasnju politiku naseg kluba.. Dovodi mlade i dobre igrace. Ne fula mnogo u izboru..
Hop hopa http://www.football-italia.net/41729/th ... d-director" onclick="window.open(this.href);return false;

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 nov 2013, 11:04

da li bi vama bilo drago da Inter kupi Ramireza?na osnovu cega toliko pricaju o njemu?ja ga se sjecam onako ,nikad u zivotu nisam rekao jao kako bih volio da ga Inter kupi,,dok to jesam govorio za Cavanija,Sancheza,Lavezzija,Pjanica,Ozila,Sahina,Handanovica,Ogbonnu itd,, :? znam da nije bio los,al imamo mi vec tih nisu losi tako da ne vidim cemu sve to za Ramireza,,ja ne znam je li uopste bolji od Robinha,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 nov 2013, 12:09

adointer je napisao/la:da li bi vama bilo drago da Inter kupi Ramireza?na osnovu cega toliko pricaju o njemu?ja ga se sjecam onako ,nikad u zivotu nisam rekao jao kako bih volio da ga Inter kupi,,dok to jesam govorio za Cavanija,Sancheza,Lavezzija,Pjanica,Ozila,Sahina,Handanovica,Ogbonnu itd,, :? znam da nije bio los,al imamo mi vec tih nisu losi tako da ne vidim cemu sve to za Ramireza,,ja ne znam je li uopste bolji od Robinha,,
slazem se u potpunosti..i ja sam vise volio da ga ne dovedemo kad se povezivo sa nama prvi put, nije mi bio nista posebno..a kolko sam skonto ne igra nesto puno ni u Southamptonu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2013, 14:00

Eto uopće ne piše da traži Engleza nego da traži po Engleskoj.

Thorir je stigao u Milano i danas i u idućim danima bi nakon tih svih sastanaka mogli možda znati koje su mete za zimski prijalzni rok.
In January, the club will only get a forward if Icardi and Milito continue to have physical problems. The priority for January is a central midfielder or a winger.
Jasno.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 nov 2013, 14:52

slika

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 nov 2013, 14:56

Nema veze, na ljeto nam onda treba napadac

A evo javljaju da Moratti nece biti clan odbora i da ce Thohir bit predsjednik
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 nov 2013, 14:57

slika

:D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 nov 2013, 15:06

sta sa Pirlom?

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 14 nov 2013, 16:04

L'Avvocato je napisao/la:slika

:D

Odlucili su da je ovaj bolji
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2013, 16:10

Kažu da najmanje 3 dana Thorir ostaje u Milanu.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.