FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
''Und dann sagt er: „Ich werde diesem Verein dienen, bis ich nicht mehr atmen kann.“ ''
Uli, Uli kapa do poda!!!
MIA SAN MIA!!!
Uli je dobio podršku Rummeniggea te velikog broja članova kluba prisutnih na skupštini. Samo se po neki zvižduk mogao ćuti i negodovanje, a prevladavali su dugi, dugi aplauzi i ovacije za Ulinatora. 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Osim velikih aplauza i još većih bankovnih cifara, evo još nekih manje poznatih sitnica:
- 223 985 registrovanih članova u klubu,
- 3 576 registrovanih fan klubova (od prošle godine je i jedan sa BH prefiskom),
- 262 077 registrovanih članova fan klubova (iz gore navedene stavke se zaključuje da tu ima i Bosanaca i svakako Hercegovaca),
- Ostvaren promet/zarada od 432,8 mil. eura (što Bayo, što Allianz Arena); nakon rashoda ostalo je 22,5 mil. eura (nakon oporezivanja u "kasi" je ostalo cijelih 14 miliona eura),
- 21. godinu zaredom poslovanje je u plusu! Ko plaća narednu rundu?
I pošto u Bayi neJma nepotizma i neJma štele, ovi su naše nove nade

- 223 985 registrovanih članova u klubu,
- 3 576 registrovanih fan klubova (od prošle godine je i jedan sa BH prefiskom),
- 262 077 registrovanih članova fan klubova (iz gore navedene stavke se zaključuje da tu ima i Bosanaca i svakako Hercegovaca),
- Ostvaren promet/zarada od 432,8 mil. eura (što Bayo, što Allianz Arena); nakon rashoda ostalo je 22,5 mil. eura (nakon oporezivanja u "kasi" je ostalo cijelih 14 miliona eura),
- 21. godinu zaredom poslovanje je u plusu! Ko plaća narednu rundu?
I pošto u Bayi neJma nepotizma i neJma štele, ovi su naše nove nade

Sent from my Philips Smart TV.
.
Zadnja izmjena: phily, dana/u 15 jul 2014, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- gerdmuller
- Kontakt:
Jucer na godisnjoj skupstini Bayerna:"Vi svi ovdje, vi ste svjedoci! Ja se kunem sve i jednom navijacu na svijetu, kunem se dat cu Bayernu sve do zadnjeg, ali bas do svog zadnjeg daha, sluziti..: Svi vi, svi ste moja obitelj, a Bayern je zivot moj! Sve je prolazno osim ove ljubavi prema Bayernu!"
Naravno,rijeci je o Uli Hoenessu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Ovo nigdje nisam procitaoeffe_sa je napisao/la:Uli je dobio podršku Rummeniggea te velikog broja članova kluba prisutnih na skupštini. Samo se po neki zvižduk mogao ćuti i negodovanje, a prevladavali su dugi, dugi aplauzi i ovacije za Ulinatora.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Jucer na godisnjoj skupstini Bayerna:"Vi svi ovdje, vi ste svjedoci! Ja se kunem sve i jednom navijacu na svijetu, kunem se dat cu Bayernu sve do zadnjeg, ali bas do svog zadnjeg daha, sluziti..: Svi vi, svi ste moja obitelj, a Bayern je zivot moj! Sve je prolazno osim ove ljubavi prema Bayernu!"Naravno,rijeci je o Uli Hoenessu.
Sta reci ovo moze reci samo covjek ciji je DNK Bayern.Neka si ti nama uli ziv i zdrav jos 100 godina ,ovo sto ste ti ,rumenige i ostala ekipa bez koje ovo sve nebi moglo biti ovako,da imamo mozda najaciti bayern u cjelokupnoj njegovoj povjesti i u pogledu fudbalskog domena ,i finacijski,hvala vam momci sto volite ovaj klub sto ste ga digli i betonirali u nebeske visine.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Za one koji se vole parama baratati, evo par dodatnih (nevažnih informacija). Svi znamo već koliko je Bayo zaradio, a u prostim faktorima to 'vako izgleda:
- 150. mil. eura od prodaje ulaznica na Allianz Areni
- 102.4 mil. eura je zarade od sponzorskih i marketinških ponuda
- 82.8 mil. eura od prodane tehnologije i robe.
- Sve ovo je nagomilalo 131.9. mil. eura poreskih računa za 2012/13. što je 20. mil. eura više nego prethodne godine
- 150. mil. eura od prodaje ulaznica na Allianz Areni
- 102.4 mil. eura je zarade od sponzorskih i marketinških ponuda
- 82.8 mil. eura od prodane tehnologije i robe.
- Sve ovo je nagomilalo 131.9. mil. eura poreskih računa za 2012/13. što je 20. mil. eura više nego prethodne godine
Sent from my Philips Smart TV.
Što se tiče prihoda oni su odlični ali i dalje kaskamo na polju tv prava, tu se dobija mizeran novac kad pogledaš koliko uzimaju druge ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svakako. Ali uvijek treba spomenuti i ove veličine bez kojih klub ne bi bio ovo što jeste.PEP je napisao/la:Neka si ti nama uli ziv i zdrav

Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:Svakako. Ali uvijek treba spomenuti i ove veličine bez kojih klub ne bi bio ovo što jeste.
A da savakak zlaja cajkovski se ne zabravlja on je bi od onih koji su postavili temelje mocnog bayerna ,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
koliko je to "mizerno"?Saurman je napisao/la:Što se tiče prihoda oni su odlični ali i dalje kaskamo na polju tv prava, tu se dobija mizeran novac kad pogledaš koliko uzimaju druge ekipe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Javi zadobio povredu koljena na treningu Spanske reprezentacije.
Povucen je sa treninga radi opreza, nadam se samo da nije nista opasno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Idu vise u pm.Omerbavarac je napisao/la:Javi zadobio povredu koljena na treningu Spanske reprezentacije.![]()
#miasanmia
Oko 80 mil računajući sva tamičenja.sonik24 je napisao/la:koliko je to "mizerno"?Saurman je napisao/la:Što se tiče prihoda oni su odlični ali i dalje kaskamo na polju tv prava, tu se dobija mizeran novac kad pogledaš koliko uzimaju druge ekipe.
U Bundesligi dobiju oko 25-30 mil, primjera radi zadnji u Premirshipu dobije nekih 47 mil.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Shaqiri poceo sa treninzima ali onim kondicionim. Trcanje i samo trcanje a lopta ce doci kasnije.
Imam i sliku koja to dokazuje ali je prevelika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Shaqiri poceo sa treninzima ali onim kondicionim. Trcanje i samo trcanje a lopta ce doci kasnije.![]()

Kakve samo mlade, a vrhunske igrače imamo, hvala Bogu.
Jedva čekam da vidim Thiaga na terenu.
Jedna od utakmica koji su u potpunosti pokazali Pep-ov potpis u igri Bayerna, uživajte:
[youtube][/youtube]
Jedva čekam da vidim Thiaga na terenu.
Jedna od utakmica koji su u potpunosti pokazali Pep-ov potpis u igri Bayerna, uživajte:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.