Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.
Hoćel ko otpustit kakvog dobrog igrača da popunim ekipu
evo jose ti je otpustio sumporata iz NY
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.
Evo poslušao sam te.Valjda mi se i Ridnour brzo oporavi.Rule_hz je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.
evo jose ti je otpustio sumporata iz NYnekome sam reko za onog sthepsona iz indiane i uzeo ga i nije se pokajao:)
Pa nisam baš siguran da ti je Shumpert bolji od Casspi-ja, pogotovo sada kad se J.R.Smith vratio, a Harden povrijedio. Ali eto, vidjećemo.Kawhi je napisao/la:Evo poslušao sam te.Valjda mi se i Ridnour brzo oporavi.Rule_hz je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.
evo jose ti je otpustio sumporata iz NYnekome sam reko za onog sthepsona iz indiane i uzeo ga i nije se pokajao:)
majestic24 je napisao/la:I ,da li je neko zainteresiran za jacka i hilla u paketu??
Ma neće Omri previše profitirat zbog toga što se Harden povrijedio,većina lopti će otići Linu.Nadam se i tradeu Shumperta u neku ekipu gdje bi imao važniju ulogu.jose je napisao/la:
Pa nisam baš siguran da ti je Shumpert bolji od Casspi-ja, pogotovo sada kad se J.R.Smith vratio, a Harden povrijedio. Ali eto, vidjećemo.
imas denga,oladipa,kamana pa nudi staRule_hz je napisao/la:jebote ja uzo 3 igraca sa fa liste i butler,brever, steve blake bas su ispunili moja ocekivanja, trejdo wejda za grifina i westa za mariona, i MKD za bradleja, ev kontam jos koji trade zanimljiv napravit pa kontam jel ko za trejd
ma dobit ćeš vjerovatno 7-2. Bio si bolji ovu sedmicu, a moji malo na prekidač, duga je sezona.Rule_hz je napisao/la:Evo ostao veceras steve blake vs bayleses za 6:3mi fale asist valjda ce preko 4 ili 5 asist ici trenutno 5:4 za mene utimajuci da je najaci u mojoj diviziji ubjedivo sa durantom elisom idt spasise me sinoc afalo grifin i bradley i pekovic
work je napisao/la:ma dobit ćeš vjerovatno 7-2. Bio si bolji ovu sedmicu, a moji malo na prekidač, duga je sezona.Rule_hz je napisao/la:Evo ostao veceras steve blake vs bayleses za 6:3mi fale asist valjda ce preko 4 ili 5 asist ici trenutno 5:4 za mene utimajuci da je najaci u mojoj diviziji ubjedivo sa durantom elisom idt spasise me sinoc afalo grifin i bradley i pekovic![]()
Čestitam
jbg. ponuda i je i vise nego realna, ekipa mi je u qurcu i pokusavam da se oporavim nekako, rebuilding je zakazan, ali ti me kocis posteno, ima li ista da bi ti mogao ponuditi?Scof1eld je napisao/la:bas ne odustajes od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.