Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Yucca
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Yucca » 14 nov 2013, 22:20

legenda reala je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Svako je bolji od njega i Nihada "Sok" Imamovića koji su uništili KK Bosnu svojom "genijalnošću".
pa dobro oni su je i doveli na onaj nivo

Druze sve je konce povlacio Dino i Bosna se nece nazalost zbog njih dvojice oporaviti u narednih 10 godina a ni kosarkaski savez se nece bas usreciti zivi bili pa vidjeli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 nov 2013, 22:21

DukeOfWellington je napisao/la: Svako je bolji od njega i Nihada "Sok" Imamovića koji su uništili KK Bosnu svojom "genijalnošću".
Vještački. I onda je Bosna grohnula daleko ispod nivoa na kojem je bila prije nego što su je oni preuzeli. Napravili su najveći dug nekog sportskog kluba u historiji. Nakon što su otišli Bosna je bila dužna više nego Željo, Sarajevo, Sloboda i Čelik zajedno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2013, 22:23

Yucca je napisao/la:

Druze sve je konce povlacio Dino i Bosna se nece nazalost zbog njih dvojice oporaviti u narednih 10 godina a ni kosarkaski savez se nece bas usreciti zivi bili pa vidjeli
Pa i kažem oni su je i doveli na onaj nivo kad se u SA ponovo živila košarka, ali kasnije su je oni i uništili kako što, boga pitaj

DukeOfWellington je napisao/la: Vještački. I onda je Bosna grohnula daleko ispod nivoa na kojem je bila prije nego što su je oni preuzeli. Napravili su najveći dug nekog sportskog kluba u historiji. Nakon što su otišli Bosna je bila dužna više nego Željo, Sarajevo, Sloboda i Čelik zajedno.
sve znam, ali u onom periodu je bilo prelijepo biti navijač KK Bosne i ljubitelj košarke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 nov 2013, 22:27

legenda reala je napisao/la: sve znam, ali u onom periodu je bilo prelijepo biti navijač KK Bosne i ljubitelj košarke
Znam, i sam sam takav.

Ali da su ljudi znali na koji način se radi teško da bi bili sretni zbog final-eighta ABA lige i koje titule prvaka BiH. Sjećam se kako sam bio sretan nakon izbacivanja Albe, ali tad sam mislio "danas Alba, sutra Maccabi", a evo na šta je sve izašlo.

Zato ih ne volim vidit ni na slici, a kamo li u reprezentaciji.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2013, 22:30

DukeOfWellington je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: sve znam, ali u onom periodu je bilo prelijepo biti navijač KK Bosne i ljubitelj košarke
Znam, i sam sam takav.

Ali da su ljudi znali na koji način se radi teško da bi bili sretni zbog final-eighta ABA lige i koje titule prvaka BiH. Sjećam se kako sam bio sretan nakon izbacivanja Albe, ali tad sam mislio "danas Alba, sutra Maccabi", a evo na šta je sve izašlo.

Sve isto, nadam se molim boga da će Bosna opet nekad biti ona stara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 nov 2013, 23:18

slika
Kad se samo sjetim kakva je bila euforija i sve ostalo oko KK BOSNA :cry: :cry: znam da nije tema KK BOSNA ali i da pitam zna li mozda neko gdje je onaj LANCE WILLIAMS :?: vjerovatno najbolji stranac koji je ikada igrao nasoj zemlji ja sam nekada citao negdje (koliko me sjecanje sluzi) da je on htio i da igra za nasu repku sad da li je to tacno ili nije.....
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 nov 2013, 23:23

Znam, i sam sam takav.

a ja sam prvu utakmicu Bosne gledao na ramenima mog oca u maloj dvorani protiv maccabia 1979
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 nov 2013, 23:25

nerminh74 je napisao/la: a ja sam prvu utakmicu Bosne gledao na ramenima mog oca u maloj dvorani protiv maccabia 1979
Ja se na žalost ne sjećam toga, mlađi sam od tebe 13 godina (ako ti je to godište).

Ali i ovo "malo" mi je bilo dovoljno da uživam i zaista budem ponosan.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 23:42

MT3 je napisao/la:slika
Kad se samo sjetim kakva je bila euforija i sve ostalo oko KK BOSNA :cry: :cry: znam da nije tema KK BOSNA ali i da pitam zna li mozda neko gdje je onaj LANCE WILLIAMS :?: vjerovatno najbolji stranac koji je ikada igrao nasoj zemlji ja sam nekada citao negdje (koliko me sjecanje sluzi) da je on htio i da igra za nasu repku sad da li je to tacno ili nije.....
:( :( Znam da je prosle sezone igrao u Turskoj-mislim t.tELEKOMU,a priej toga je bio u timu sa Kenom,odnosno u Banvitu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2013, 23:58

Ali evo, upravo smo saznali da je najkvalitetniji košarkaški radnik kod Bošnjaka Dino Konaković :lol:
Pa nema radnika uopšte, bilo je ili Đonlagić ili Dino sasvim je svejedno ko od njih dvojice

Iako mislim da Dino neće raditi na štetu reprezentacije, Harun je želio Konakovića uz sebe i lobirao za njega tako da ne vidim problem dok je Haruna tj. ja vjerujem Harunu
Svako je bolji od njega i Nihada "Sok" Imamovića koji su uništili KK Bosnu svojom "genijalnošću".
Nihad je samo unistio Bosnu time sto je slijepo vjerovao ljudima.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 15 nov 2013, 00:05

MT3 je napisao/la: Kad se samo sjetim kakva je bila euforija i sve ostalo oko KK BOSNA :cry: :cry: znam da nije tema KK BOSNA ali i da pitam zna li mozda neko gdje je onaj LANCE WILLIAMS :?: vjerovatno najbolji stranac koji je ikada igrao nasoj zemlji ja sam nekada citao negdje (koliko me sjecanje sluzi) da je on htio i da igra za nasu repku sad da li je to tacno ili nije.....

On je dobio i nase drzavljanstvo, medjutim igrao je ranije za neku od Americkih selekcija tako da nije bilo moguce da nastupa za nas. A koliko sam ja upucen on je i najskuplji kosarkas koji je ikad igrao ovdje. Njegova primanja KK Bosna osjeca i dan danas...
SI AMO CONte!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 nov 2013, 08:25

Kevin je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa zar nije ovaj Miro Gugić bio neki predsjednik nešto :?:
ma jok, imamović bio..mozda je nekad bio, ali koliko znam zadni je Imamovic

jel se predsjednik u ksbih rotira (po nacionalnosti ili)

Gugić je u upravnom odboru u Širokom..dobar je lik, ima jednu od najjačih firmi mozda i u BiH pogotovo u toj branši koju rade..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 15 nov 2013, 08:51

evo spahija je dao otkaz u ciboni, često dolazi u sarajevo gotivi i on nas i mi njega, treniro je mirzu i ekstra su dobri, ako bi on htio da prihvati dvomjesečni angažman treba ići njemu na noge, kakav konkurs, nema to nigdje u svijetu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 15 nov 2013, 09:16

Dino je i do sada bio desna ruka Harunu. Dobri su prijatelji i zato nema da brinete jer je i DIno bio jedan od ljudi koji su pomogli usponu KS od dolaska Haruna. To šta je bilo u Bosni će kad tad izaći na vidjelo. NE mogu reći da li je uzimao i krao dok ne uđe inspekcija i o tome je glupo pričati jer to niko ne zna tačno, samo ću vam reći da su vam pogrešne informacije da je on srozao Bosnu. Znači dug nakon odlaska DIninog nije bio veći od duga prije dolaska. To je ono što ja znam. Također, Bosna je bila u ABA ligi kad je on otišao. Informišite se malo. Prema tome opustite se. Oko trenera neću da komentarišem dok ne vidim ko će biti nasljednik. Nije mi se Aco sviđao u nekim stvarima kako vodi ekipu i nije ni njegovo malso za Ramazana ali hvala mu na svemu jer je bilo dosta i pozitivnih stvari i bio je najbolji u tom momentu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 nov 2013, 10:45

ovisnik je napisao/la:evo spahija je dao otkaz u ciboni, često dolazi u sarajevo gotivi i on nas i mi njega, treniro je mirzu i ekstra su dobri, ako bi on htio da prihvati dvomjesečni angažman treba ići njemu na noge, kakav konkurs, nema to nigdje u svijetu.
ma kakav spahija..nemozes Acu platiti a doveo bi ovog koji je sigurno duplo skuplji, a s druge strane i nije neki kvalitet što je pokazao i u Ciboni

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 nov 2013, 10:53

Kevin je napisao/la:
Kevin je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa zar nije ovaj Miro Gugić bio neki predsjednik nešto :?:
ma jok, imamović bio..mozda je nekad bio, ali koliko znam zadni je Imamovic

jel se predsjednik u ksbih rotira (po nacionalnosti ili)

Gugić je u upravnom odboru u Širokom..dobar je lik, ima jednu od najjačih firmi mozda i u BiH pogotovo u toj branši koju rade..
Miro Gugic je bio predsjednik Saveza do jucer.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 nov 2013, 11:10

neno#4 je napisao/la:
nemoj ****?
pa kolko ima traje mandat? Koliko me sjećanje služi 2012. kad je Široki osvojio medalje i pehar je imamovic dijelio :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 nov 2013, 11:19

Kevin je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
nemoj ****?
pa kolko ima traje mandat? Koliko me sjećanje služi 2012. kad je Široki osvojio medalje i pehar je imamovic dijelio :roll:
Pa u pitanju je rotacija...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2013, 11:22

Vidis neno kad je Širokobriježanin na celu kako to izgleda, odmah rezultati, rad i prave partije i konacno opet pozitivan omjer. :P Sad, kad manje sposobni sportski radnici preuzimaju od nas, odmah nista od toga. :P
...Život za Široki...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 nov 2013, 11:31

Vidim, tamo nekakav Bajic se spominje ... Nakon Konakovica, ne bih volio jos jedno iz pastete iznenađenje ... Ili strucnjak, bez obzira na novac, ili Nenad Markovic. Svaka druga odluka je korak unazad ..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.