Idi to reci na Mirzinoj temi i automatski ces bit otjeran, iako si moderatorKK_Bosna je napisao/la:jos malo pa ce teletovica sticadriano_leite je napisao/la:Sinoc je lik imao career high u poenima, imao je 6 poenaKK_Bosna je napisao/la:pa wiltova slika kad je ubacio 100 poena, pa prepravljeno na bennetov podvig.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
25 hiljada Barnes kaznjen sto nije na vrijeme napustio parket nakon sto je izbacen i rijec niggas, koju je napisao na twitter-u
zna li se je li Harden u sastavu?
Harden je rekao da igrabogbatina je napisao/la:zna li se je li Harden u sastavu?
Ako on laze, lazem i ja
Postenoalemsa je napisao/la:Harden je rekao da igrabogbatina je napisao/la:zna li se je li Harden u sastavu?
Ako on laze, lazem i ja
Eo i sad rekose na NBATV da Harden igrabogbatina je napisao/la:Postenoalemsa je napisao/la:Harden je rekao da igrabogbatina je napisao/la:zna li se je li Harden u sastavu?
Ako on laze, lazem i ja
A zaboravim Lawsona uvijek.Odličan igrač,može i on komotno umjesto Lillarda.JHam je napisao/la:Igrac koji jedini poslije LBJa ima 21ppg 7apg i 4rpg ??Kawhi je napisao/la:Parker,Westbrook,Paul i Curry.Ko je peti?Da nije slučajno mrtvi Deron?Rose još nije ni blizu starog MVP Rosea valjda bude do kraja sezone,Ronda možda ne bude cijelu sezonu tako da Damian jedini ostaje.LenBias je napisao/la:pa dobro, sada toliko pretjerivati
Ovi Rocketsi i Knicksi igraju neku antikošarku
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jao westbrooka i trice
gsw prokocka 108:95 i to jedno osam napada zaredom iso za leeja
Ipak Iguodala

Ipak Iguodala
ser del barça es el millor que hi ha !
Kakva zavrsnica GSW-OKC ludilo.Svi poceli kopirati Judu i onaj njegov sut protiv SAS.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao završnice.
Westbrook, pa Iggy.
Westbrook, pa Iggy.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da se najezis...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Postujem Westbrook-a , ali ono je bad "lucky" shootMonolog je napisao/la:Jao završnice.![]()
Westbrook, pa Iggy.
Dok je Iggy morao onako da uradi jer nije bilo vise vremena
westbrooku je inace ostalo strasno puno vremena, on je onaj sut prakticki pogodio u prosloj utakmici, svaka cast, imas apsolutno pravo

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mojne tisra
Durant-a udvojili , a Westbrook ostao sa K. Thomsonom , moze ga polomiti kako hoce i uci u bolji sut ,a on se odluci sa 9m
i ti to kazes rezonski
, da trener ima muda spucao bi mu jedan tesarski
Takve suteve kao ovaj Wesbrook-ov mogu uzimat samo 5 NBA igraca : Kobe, Durant, Carmelo, Pirce i Nowitzky jer imaju historiju pogadjanja takvih suteva preko ruke za koje se govori da su losi , a ustvari oni treniraju te iste
Takve suteve kao ovaj Wesbrook-ov mogu uzimat samo 5 NBA igraca : Kobe, Durant, Carmelo, Pirce i Nowitzky jer imaju historiju pogadjanja takvih suteva preko ruke za koje se govori da su losi , a ustvari oni treniraju te iste
Deron Williams zaboravio igrati košarku?
Razumio bi lošije igre da je imao neku težu povredu prošle sezone i da nije nikako trenirao ali njegove brojke naspram ugovoru kojeg ima su katastrofalni. Čovjek kao da je izgubio sav talenat što je imao, meni lično jedan od najdražih igrača u ligi dok je nastupao za Utah.
Dirk-u fale 83 poena da prestigne Reggie Miller-a na all time scorer list
Razumio bi lošije igre da je imao neku težu povredu prošle sezone i da nije nikako trenirao ali njegove brojke naspram ugovoru kojeg ima su katastrofalni. Čovjek kao da je izgubio sav talenat što je imao, meni lično jedan od najdražih igrača u ligi dok je nastupao za Utah.
Dirk-u fale 83 poena da prestigne Reggie Miller-a na all time scorer list
znaci npr svaki jamesov sut, igraca koji je najbolji na svijetu, u zadnjim sekundama je nerezonski, odlicno, svaka ti cast na toj odlicnoj dedukciji, nemoj vise molim te
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- storm_raider
- Kontakt:
Ovaj sut su izvukle njegove strasne atletske sposobnosti. Let unaprijed i savrsen cilindar... nevjerovatno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- adriano_leite
- Kontakt:
Covjek je napisao da ti likovi imaju historiju pogadjanja tih suteva, a ruku na srce, James bas i nije mnogo pogadjao takvih suteva, jer ih nije uzimao. Normalno je da mu niko nista ne bi rekao da uzme 10 takvih suteva u posljednje 2 minute kada se tekma lomi, a on to ne zeli, dok igraci koje je on nabrojao su zapravo igraci koji zele takve suteve i koji pogadjaju takve suteve.LenBias je napisao/la:znaci npr svaki jamesov sut, igraca koji je najbolji na svijetu, u zadnjim sekundama je nerezonski, odlicno, svaka ti cast na toj odlicnoj dedukciji, nemoj vise molim te
@Neutral, Deron ima problema sa povredama i normalno je da je u losijoj formi. Pa pogledaj Ruzu, igrao dobro nesto malo u predsezoni, na momente pokaze da se vraca, pa onda nas vrati u realnost da jos nije 100%. Deron ce doci na svoje, kao i ekipa Netsa. Ne znam zasto postoji razlog da se pale alarmi oko nekih igraca nakon tako malo utakmica. Sezona je tek pocela i ima mnogo vremena da se to iskristalise.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lebronovo dijete od 9 godina ima statistike 25-8-8 i kazu da nije "sebican"
Ima tu par klipova na kojima polaze naravno
Ima tu par klipova na kojima polaze naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.