New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Samsonov
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Samsonov » 14 nov 2013, 22:23

GO Knicks GO !!! :geek:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 nov 2013, 23:12

JR "napao" B. Jenningsa preko twittera nakon njegovog tweeta o Chrisu Smithu. NBA vrši istragu.

detaljnije: http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... j-r-smith/" onclick="window.open(this.href);return false;

VEČERAS PROTIV ROCKETSA!

Nismo ih dobili ima par godina. Bargnani mora večeras žrtvovati sebe pa makar se i povrijedio jer ne smijemo dopustiti da se šetaju reketom. Lin se vraća na mjesto zločina. Zanimljivo će biti večeras u MSGu.

Podrška od strane Spikea:
Spike Lee ‏@SpikeLee 21h
Orange And Blues Skies Are 150 Percent Against Trading IMAN,And Dat's Da Truth,Ruth.YA-DIG? SHO-NUFF.
Spike Lee ‏@SpikeLee 18h
VICTORIOUS ORANGE AND BLUE SKIES. ENRON GOES DOWN TOMORROW NIGHT IN DA MECCA,IN DA GARDEN. YA-DIG? SHO-NUFF.DAT'S DA TRUTH,RUTH.
Spike Lee ‏@SpikeLee 8h
Mornin' Orange And Blue Skies Smilin' Down On Our "MAN',IMAN. May God Protect You.And Dat's Da "NO TRADE" Truth,Ruth. YA-DIG? SHO-NUFF
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 02:43

Kod Woods tri igrača u petorci ne igraju svoju prirodnu poziciju Smith-Melo-Bargnani svi pomaknuti za jednu gore.
@Carlo ovaj tvoj ljubimac Felton je definitivni kanta, nije on play za Knicksa nikako i nikad nije ni bio. Odigra on koju i dobru partiju al jbo ti jednu dobru pa 4 nevljaju nikako. Isto kao i JR samo što je ovaj dosta normalniji od JR-a

Za sad neriješeno, kad se sve uzme u obzir nije loše, Melo dobar u šutu dok DH12 nije iskoristio prednost pod košem.
Lin igra veoma dobro, dva faula nad njim ukradena lopta i jedan šut pogođen
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 15 nov 2013, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 15 nov 2013, 02:47

SheldonCooper je napisao/la:@Carlo ovaj tvoj ljubimac Felton je definitivni kanta, nije on play za Knicksa nikako i nikad nije ni bio.
Kur*ina od igraca.
Bargnani je rupetina u odbrani, Harden ovo moze sad dobiti sa prodorima, il ce biti lagano polaganje, ili bacanja.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 02:52

Prelosa odbrana, slobodnog bacanja ne mogu pogoditi. Pa gledaj garcije u zadnjem napadu, sam ko duh.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 02:57

Feltonu u 10 min već drugi puta kradu živu loptu iz ruku :roll: :roll:

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 03:13

Kolektivno loše igramo, odbrana je nigdje kao i obično ove sezone.

A što se tiče Feltona, da loš je defanzivno ove sezone, ali polahko. Meni nije jasno kako možete pljuvati Amarea, a da Amarea nije bilo ne bi Carmelo došao to je sigurno, a pogotovo ne Chandler. Tako da je Amare ovdje glavni, bez obzira što je povrijeđen i što ne može pomoći ekipi i treba imati posebno poštovanje od svakog navijača.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 15 nov 2013, 03:21

Hare brate moj Amare ne moze biti glavni ni u svojoj kuci. ;)
A sto se tice Feltona on je katastrofa igrac, uvijek mi je bio komican, kao preguljen.
Nije ovaj tim toliko los, fali pg koji ce razigravati i normalan trener, ali ovo sto igraju je stvarno :roll:

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 03:24

Brate budi realan :) Da nije Amare potpisao ugovor 2010. teško da bi mi imali ovakav tim :)

TRPAJ MELO, TRPAJ! Bargnaniju svaka čast za tricu i odbranu prije trice.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 03:25

Carlo je napisao/la:Kolektivno loše igramo, odbrana je nigdje kao i obično ove sezone.

A što se tiče Feltona, da loš je defanzivno ove sezone, ali polahko. Meni nije jasno kako možete pljuvati Amarea, a da Amarea nije bilo ne bi Carmelo došao to je sigurno, a pogotovo ne Chandler. Tako da je Amare ovdje glavni, bez obzira što je povrijeđen i što ne može pomoći ekipi.

Zato što i ovo ponekad kad zaigra igra 5-10min a ima platu 20mil.$ i nije pljuvanje nego realnost. Jbt plaćaš igrača toliki novac a od njega nema ništa za taj novac dovest bilo kojeg superstara ili dva stara koji će igrati 30+ minuta po utakmici i igrat će back to back utakmice...
To što je zbog njega došao Melo je druga stvar, da li bi došao da nije bilo Amarea? Možda. Uglavnom Melo prima isto 20 milki što igra nije kao da je na Amareovoj grbači.

Felton je loš svakako i ofanzivno, kažem odigra jednu dobro pa 4 loše. Prošle sezone je imao jednu dobru kratku seriju i to je to

Kod Knicksa jedini Melo ide 20-30 poena, ponekad JR ili dosta rijetko Felton... kod Rocketsa tu su Harden,Dwight (večera,barem za sad nije na tom nivou),Parson,Lin.... teško da Melo sam može izdržat do kraja ovako.
Inače Melo pogađa sve živo i neživo,evo i Andrija ubaci trojku

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 03:32

Nerealni ste, odnosno niste nerealni nego zaboravljate :) Prošle godine je Felton bio veoma, veoma dobar i treba se sjetiti kako smo loše igrali kada je povrijedio palac. Uglavnom, nevermind. Da se džabe ne raspravljamo :)

Odličan comeback, Bargnani ponovo odličan u ofanzivi.

Melo - 26 Pts (11-15), 5 Reb

Smith još uvijek traži ritam, drago mi je da ne forsira kao prošle sezone. Da ga ne ureknem.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 nov 2013, 03:32

Moci ce te, ne sikiraj se, Rocketsi su poznati ove godine da vode 10 razlike, ali da se to izgubi za 2-3 minute. Kao sto ste i vidjeli. Ukoliko bude do 15 razlike do zadnjih 5 minuta, u igri ste.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 03:47

Carlo griješiš, upravo smo realni.
Jednostavno Amare nikad više neće biti ono što je bio, Amare koliko igra (igra koliko može) zaslužuje vet min, oduzmi svakoj ekipi po 20mil$ SC i jedno mjesto u rosteru pa ćeš vidjet koliko to vrijedi.
Na to sve dodaš nenormalnog JR (Dolanovog golf prijatelja) koji je još uvalio svog brata u roster.
Ubaci tu i Martina koji je također polovičan igrač (ne kvalitetom nego fizičkim stanjem), dodaš Woodsa koji je najbolje odradio onaj dio sezone kada je stigao ovo ostalo se svodi na promaha u svom reketu i izolacija u napadu
Moram spomenuti i lošeg PG (loš je za ekipu koja cilja na vrh).

Šlag na tortu je što hoće da tradeaju Shumpa, odličnog defanzivca koji se popravlja i naprijed....

To je realnost Knicksa.

Sad da se vratimo na utakmicu :D

Edit: Evo par lagani poena za Knickse, evo i blokade Bargnania nad Howardom pa nek neko kaže kao ne igra odbranu :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 04:00

Ma ne mogu da se raspravljam, ja mislim ovako, ti tako i kraj.

Pričam ja od predsezone da je Bargnani odličan 1vs1 u odbrani sad to i dokazuje.

Daj ba pojačajte napad.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 04:05

Bargnani igra odlično i u napadu i u odbrani večeras a bio je dobar i u prošloj utakmici. Nadam se da je ovo znak da se vraća u formu kao ono prije povrede u Raptorsima.

Melo i Bargnani igraju napad ostali ništica, utakmica uveliko otvorena

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 04:14

Bravo, bravo. Idemo po pobjedu. Korak po korak.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 nov 2013, 04:22

Carlo je napisao/la:Bravo, bravo. Idemo po pobjedu. Korak po korak.
Uvijek sekunda fali za prelazak u vodstvo i onda se Houston odlijepi opet :evil: Lin igra super (bilo bi dobro da je u plavom dresu), JR uništava Knickse svojim ispucavanjem a ne može ništa pogodit :roll:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 nov 2013, 04:26

jos uvijek ovo niksi mogu dobit :D proso entonia na kladari u prvom pol ,ispotovo me:lol: :lol:

ma carlo za feltona se sa tobom slazem u nekoj mjeri,volio bi i ja chris paula naprimjer al jbg nije ni felton tolko los.Međutim za amare nikako ne moug.Za te pare koje se njemu daju mogu se dovesti dva strasna igraca ili cak neki supersatr uz malo srece.Covjek dobija pare zato sto odigra 10 min,pa sta svaki korak naterenu mu napalet 1000 dolara :? jbg razumijem sta ti hoces rec i upravu si kad kazes da nije njega nebi bilo ni ovakve ekipe,ali sto je previse previse je

Sto se tice igre ove sezone jos je rano neke procjene davati,ali mislim da je max ove ekipe polufinale istoka.Nema napada uopste igraju se izolacije,imam osjecaj da ovaj levat na klupi uci dove i sure da entonia krene.Krenuce njega cesto ove sezone ,ali tako to ne rade ozbiljne ekipe,ne mozes se uzdati u sut jendog covjeka.Takodjer ono sto mi bas bode oci dok gledam ove tekme je to da bez cendlera prakticno nema odbrane,znaci ne postojeca je,ljudi rade po reketu sta hoce :? to se pod hitno mora popravit

Shump nikako ne bi smjeli trejdovat taman i da farid dodje,po meni bi bilo lgoicnije da ode JR,jer on vise stete donese nego koristi kad sve saberes na kraju sezone,a i sve da nije tako previse rizcino imati takvu "budalu" u ekipi koja ce opaliti 5+ nemogucih suteva svaku tekmu bez ikakva razloga
=\_1921_/=

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 nov 2013, 04:36

ŠTO NAS SAD SUDIJA ZEZNU! Umjesto da budu dva slobodna za Smitha jer je Howard napravio očigledan faul, a ono Parsons čuta slobodno zbog nekog nepostojećeg faula Hardawaya :oops: Umjesto da sad vodimo, evo nas na minus 4.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 15 nov 2013, 04:39

invincible1921 je napisao/la:volio bi i ja chris paula naprimjer al jbg nije ni felton tolko los.
:lol: :lol: :lol:

Da je kako petorka CP3-Harden-Melo-Durant-Chandler, sta mislis bil' valjalo ?

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.