FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skile
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skile » 14 nov 2013, 21:13

koji su to igraci produzili ugovore, koliko sam primjetio zvanicno iz kluba nije nista objavljeno.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 nov 2013, 21:16

E moj Kovačeviću :oops: :oops: :oops: :oops:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 nov 2013, 22:11

simon je napisao/la:Emir Hadzic - Nemanja Bilbija - Nikola Komazec

8-)
lijepo izgleda al nista to ne znaci ,slicni igraci kojima se lopta mora dodati u noge ni jedan od njih nije neki prodoran da sam sebi stvori sansu ,opet bi neko trebao za njih trcati i izgraditi akciju .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 nov 2013, 22:15

Morao bi iza njih imati 7 pokretnih stopera da pokriju sve :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2013, 22:17

Bit ce pojacanja abd 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 nov 2013, 22:19

Možda ne bi bilo loše pokušati dovesti onog što nam je u prošlom kolu dao goll, Barišić :?: :?:

Da li zbog naše postavke igre ali je baš djelovao odlišno na sredini terene. Valjda nam sad ti ugovori sa klubovima neće predstavljati problem, ima se para :mrgreen: :mrgreen:

Ali ne dovoditi mnogo igrača, jednog eventualno dva...i Bilbija i to je to, postojeći igrački kadar zadržati.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 14 nov 2013, 22:19

Cuo sam da su nekk menadjeri bili na Bilinom i gledali 2-3 nasa igraca,igrom slucaja i Kovacevic je bio kao na "meti",prava šteta za njega i njegovu karijeru mislio sam da ima potencijala ali on je prosjek i max domet je PL BIH...(ili su ovi španci toliki svemirci...)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 nov 2013, 22:19

Sarajlijc@ je napisao/la:Bit ce pojacanja abd 8-) 8-)
valjda ce bit slicni ovom kovacevicu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 nov 2013, 22:22

hilmo je napisao/la:
Ali ne dovoditi mnogo igrača, jednog eventualno dva...i Bilbija i to je to, postojeći igrački kadar zadržati.
To svakako,ja nebih vise od 2 doveo mada ce to zavisiti od odlazaka,ali kostur ce ostati tu tu nema nikakvih dilema ,tako da ce sve sto dodje biti bonus

Spremni Hame,Bilbija + jedno pojacanje(normalno) to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2013, 22:23

Ja koliko pratim mladu repku ovo mu je prva tekma da je katastrofalan. Nije sve ni do njega ipak su ovi Spanci klase, nerealno je ocekivati da dojucerasnji igrac Travnika zaustavi igrace najjacih svjetskih timova.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 nov 2013, 22:25

Southboy je napisao/la:Cuo sam da su nekk menadjeri bili na Bilinom i gledali 2-3 nasa igraca,igrom slucaja i Kovacevic je bio kao na "meti",prava šteta za njega i njegovu karijeru mislio sam da ima potencijala ali on je prosjek i max domet je PL BIH...(ili su ovi španci toliki svemirci...)
Kovačević realno nije ni zaslužio poziv, jednom je bio starter, ne igra dovoljno.....Ne vjerujem da u našoj ligi ne postoji igrač koji ga može zamjeniti.....Al eto to je stvar selektora.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 nov 2013, 22:34

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja koliko pratim mladu repku ovo mu je prva tekma da je katastrofalan. Nije sve ni do njega ipak su ovi Spanci klase, nerealno je ocekivati da dojucerasnji igrac Travnika zaustavi igrace najjacih svjetskih timova.
:lol: :lol: to ti kazem,strasan igrac je to,mislim da cete ga prodati za milione :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 14 nov 2013, 22:54

Odusevljen sam Kovacevicem, ocekujem u narednom periodu da definitivno izbaci Radovca iz ekipe jer je momak zasluzio 8-)

Okretan ko doner :!:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 nov 2013, 01:16

Ma bezveze serete momku,mislim i meni je izvadio zivce sa one 4 asistencije,ali jednostavno nije on kriv sto vlado uzima pare preko repke
=\_1921_/=

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 15 nov 2013, 10:11

Dobar je Kovacevic isto kao i ja kada bih igrao a ima ljude koji me guraju i stoje iza mene :-) Travancic predobar a nigdje ga u mladoj repr

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 nov 2013, 10:29

Pogledaj nas Jarabbi. :mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us
#divovi

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 nov 2013, 12:17

1L8F9C2 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ja ću ti odgovoriti, ali samo još ovaj put. U slučaju da nastaviš omalovažavati Musemića, kod mene ćeš
izgubiti vrijednost kao navijač Sarajeva i kao osoba, te ću te smatrati za običnog trolla, da ne kažem
neku grublju riječ. Kako ne želim ogovarati nikoga, niti ulaziti u detalje, opisaću ti to na drugi način a ti
pokušaj shvatiti o čemu se radi čitajući između redova. Riječ je o fudbalerima. Dakle:

Kad popijemo neko piće-vino, pivo, rakiju, ili nešto drugo-ono dospijeva u naš želudac.Odavde, preko sluzokože
želuca ulazi u krvotok. Krv je prenosi kroz cijeli organizam. I tako, pomoću krvotoka, on dospijeva u sve organe
i sva tkiva organizma. Zato, dok pijuckamo alkoholno piće, ono počinje da struji kroz naše tijelo.
I što više alkohola pijemo, sve više i više alkohola prolazi kroz naše tijelo. I naravno utiče na razne načine.
Što više pijemo, to više utiče na naše ponašanje. Čak i posle prestanka pijenja, alkohol i dalje prolazi kroz naš
organizam. Dokle? Dok se ne preradi i izbaci. A to je dugotrajan proces !

Recimo; ako ja, koji sam u četvrtoj deceniji života i koji sam u svojoj burnoj mladosti popio cisternu pive,
na terminu, mogu trčati 90 minuta, ne vidim zašto onda ne bi mogao to isto profesionalni fudbaler. Najveće
životne kikseve sam napravio pod uticajem alkohola ili pak mamuran.
Danas više ne konzumiram alkohol, tj. nekoliko godina.

Zamoliću te još jedanput da staneš na loptu !
Slusaj ako mi jos jednom pocnes opravdavati Musemica izgubit ces vrijednost kod mene kao osoba i navijaca FKS(jos ne vjerujem sta si napisao iznad, morao sam biti ironican, a sta drugo mogu biti kad si ovim dokazao da smo svi "anti navijaci" ako imamo drugacije misljenje od tebe) 8-) Sve ja tebe kontam ali nemoguce da kompletna ekipa pije i da je to razlog sto su igraci nespremni :lol: Nisam ni prvi ni posljednji navijaci (KOJI IDE NA SVAKU UTAKMICU) koji je protiv Musemica, ostalo vas je jos saka jada koji mu vjerujete, ostali koji idu na utakmice i imaju priliku da gledaju najvecu patnju na terenu su otvorili oci, a vi na forumu velicajte njega do kada hocete ali stavili ste ga ispred interesa kluba, a interes kluba nije da FK SARAJEVO igra na varijantu da ne primi gol a gore ako sta udje dobro je. Samo da ti kazem da u Zeljeznicaru piju mnogo vise od nas, prije svih Jamak pa isti dodje na derbi pa mu nasi lopte uzeti ne mogu, a fizicki je spremniji od nase cijele ekipe, kao i Stanic pa ti vidi koliko ovo tvoje pije vodu. Razlika je u tome sto oni idu na pripreme da treniraju a ne da se slikaju i odmaraju. Ali dobro do alkohola je :mrgreen:

P.S. Jeste li upoznati kad je Borac poceo pripreme ?
Opasan si ti kvarnjak ! Dobro , ako već igraš na tu kartu hajde onda da razjasnimo neke stvari, čisto zbog
posjetioca foruma. Neko ko je pratio tvoje postove od početka mogao je primjetiti koliko propuha ima u istim.
Upravo si ti dokazao svima nama kako ne treba jedan navijač da razmišlja. Dakle, loš primjer.
Međutim, s druge strane, tvoji postovi se mogu iskoristiti kao podloga za neki dobar post. Dovoljno je
napisati suprotno od onoga što ti misliš. Uglavnom, da skratim, dokazao si se kao Travančić u Sarajevu,
kojeg si, usput rečeno, stavio ispred Musemića. To je bila kap koja je prelila čašu i gdje si ti pao na ispitu
zrelosti, a Bogami i povjerenja. Ono na čemu ti mogu čestitati, a to je svakako da si dobar glumac.
Uživaj @Maslačak.. ;)
F.K.SARAJEVO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 nov 2013, 12:20

Fakat igraci imaju strasne uslove.
Ne znam koji im je qrac,moze biti da je manjak kvaliteta,ali bice pravih pojacanja preko zime ono sto ja znam.
Neki stranci,nesto. :P
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 nov 2013, 12:36

Head je napisao/la:Fakat igraci imaju strasne uslove.
Ne znam koji im je qrac,moze biti da je manjak kvaliteta,ali bice pravih pojacanja preko zime ono sto ja znam.
Neki stranci,nesto. :P
I ja sam cuo za strance i to me obradovalo pravo, samo da nije mahalska :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 nov 2013, 13:29

''Vidjećemo, očekuje nas teška, duga i hladna zima s mnogo minusa''....zagonetno je i kroz osmijeh kazao Musemić iskoristivši priliku da pozove navijače da podrže tim u ostatku sezone.

Ovo me brine :? :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Beli98, Confiance, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, N3R3D, Pitar6785, pitara, Posejdon, Proximic, Rule_hz, ShofaII, VolimoSarajevo i 109 gostiju.