Ivan Velić!samson je napisao/la:Vidim, tamo nekakav Bajic se spominje ... Nakon Konakovica, ne bih volio jos jedno iz pastete iznenađenje ... Ili strucnjak, bez obzira na novac, ili Nenad Markovic. Svaka druga odluka je korak unazad ..
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I vjecni backup play koji ide u kombinaciji, Josip Naletilic. 
...Život za Široki...
Velić bi mogao biti dobro rjesenje, on ili Neno bi bili pun pogodak.Kevin je napisao/la:Ivan Velić!samson je napisao/la:Vidim, tamo nekakav Bajic se spominje ... Nakon Konakovica, ne bih volio jos jedno iz pastete iznenađenje ... Ili strucnjak, bez obzira na novac, ili Nenad Markovic. Svaka druga odluka je korak unazad ..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ja se jos uvijek nekako nadam da prica s petrovicem nije zavrsena.
stvarno bi bila velika steta, da se na ovome zavrsi.
vjerovatno ce se naci neko rijesenje, koje ce biti ok, al uspjeti stvoriti tu neku pozitivnu energiju, koja je bila u sloveniji (barem zadnje 3 tekme i dio tekme protiv srbije), tesko da ce ko uspjeti.
nenu iznimno cijenim i gotivim, kako kao igraca tako kao i trenera. medjutim, mislim da njegovo vrijeme tek dolazi i da ce on biti dugorocno rjesenje za nekoliko godina.
trenutno stvarno ne vidim nekoga iz bih ko bi mogao preuzeti repku, a iskreno se nadam da je ovaj tzv. konkurs jedna velika sala (kao npr. vecina konkursa za poso u bih, koji se raspisu reda radi, a unaprijed se zna koce dobit poso)
stvarno bi bila velika steta, da se na ovome zavrsi.
vjerovatno ce se naci neko rijesenje, koje ce biti ok, al uspjeti stvoriti tu neku pozitivnu energiju, koja je bila u sloveniji (barem zadnje 3 tekme i dio tekme protiv srbije), tesko da ce ko uspjeti.
nenu iznimno cijenim i gotivim, kako kao igraca tako kao i trenera. medjutim, mislim da njegovo vrijeme tek dolazi i da ce on biti dugorocno rjesenje za nekoliko godina.
trenutno stvarno ne vidim nekoga iz bih ko bi mogao preuzeti repku, a iskreno se nadam da je ovaj tzv. konkurs jedna velika sala (kao npr. vecina konkursa za poso u bih, koji se raspisu reda radi, a unaprijed se zna koce dobit poso)
Sto Petrovic spominje Konakovica, vec je Dino zezno nesto izgleda ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
ne bih reko da ga spominje u nekom posebnom kontekstu. ali kad je dino u pitanju, sve je moguce!bhsport je napisao/la:Sto Petrovic spominje Konakovica, vec je Dino zezno nesto izgleda ...
14.11.2013.
Zalgiris Kaunas 91 - 81 Brose Baskets / Zack Wright - 10 poena, 7 asistencija
Zalgiris Kaunas 91 - 81 Brose Baskets / Zack Wright - 10 poena, 7 asistencija
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Josip Vrankovic 
Nazalost, ja stvarno mnogo cijenim Miru, ali nije nista napravio...ŠB_Fidelis je napisao/la:Vidis neno kad je Širokobriježanin na celu kako to izgleda, odmah rezultati, rad i prave partije i konacno opet pozitivan omjer.Sad, kad manje sposobni sportski radnici preuzimaju od nas, odmah nista od toga.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma Konakovic najvece zlo u repci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
You don't take a joke very well.neno#4 je napisao/la:Nazalost, ja stvarno mnogo cijenim Miru, ali nije nista napravio...ŠB_Fidelis je napisao/la:Vidis neno kad je Širokobriježanin na celu kako to izgleda, odmah rezultati, rad i prave partije i konacno opet pozitivan omjer.Sad, kad manje sposobni sportski radnici preuzimaju od nas, odmah nista od toga.
...Život za Široki...
Raspisati konkurs za izbor selektora repke malo je reci bruka
majko draga u kojem vijeku zive ljudi koji vode savez koja lakrdija nakon Konakovica sad konkurs za selektora i na kraju slag Bajic selektor

Nema kod nas kad nesto krene pozitivno ne moze dugo opstati bojim se da ce nam se savez vratiti na stare staze uspijeha
Nema kod nas kad nesto krene pozitivno ne moze dugo opstati bojim se da ce nam se savez vratiti na stare staze uspijeha
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Valjda zato što mu je mahao rukama u Sloveniji uz još jednog debila koji se okoristio o reprezentaciju sa riječima "Vadi 12, vadi 12" i to u susretu u kojem nam je ta 12 (Mirza) donijela pobjedu, koja nas je ostavila u životu... Srećom pa ga je Aco poslao tad u pm...bhsport je napisao/la:Sto Petrovic spominje Konakovica, vec je Dino zezno nesto izgleda ...
Sad, neka nam je sa srećom...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Malo je reci bruka tvoj komentar. Sta se to epohalno promijenilo u Savezu? Sta je to nesto lose uradjeno u protekla dva-tri mjeseca? Otisao Aco je li? A ko je doveo ovog selektora tu? Neko iz mase ili ovaj ovdje koji je i dalje na celu Saveza? Aco je shvatio sta je ucinio, a najveci gubitnik ove cijele price je on sam..Shvatio je koliki potencijal ima ova reprezentacija i sta je ovdje sve imao..Kakav odnos je imao svih ljudi u i oko reprezentacije..To nigdje nije imao, niti ce ikada to imati...Yucca je napisao/la:Raspisati konkurs za izbor selektora repke malo je reci brukamajko draga u kojem vijeku zive ljudi koji vode savez koja lakrdija nakon Konakovica sad konkurs za selektora i na kraju slag Bajic selektor
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- skyisthelimit
Ocekujem najprije da se Mirza ne odazove narednom pozivu, a vjerovatno sa njim i Djedovic.
Nece niko da ima posla sa mafijom na celu Saveza.. Nek materu svoju pljackaju, nece igrace.
Nece niko da ima posla sa mafijom na celu Saveza.. Nek materu svoju pljackaju, nece igrace.
15.10 - 15.06 ...
Jeste ok to sa acom , shvatio je kakav mi potencijal imamo. A da li cemo mi taj potencijal moc ostvarit dok imamo ljude kao sto su dino u savezu ? Ja cisto sumnjam , al zivi bili pa vidjeli... Ocekivao sam da cemo zavest tzv mir u kuci medjutim od toga jos nista...neno#4 je napisao/la:Malo je reci bruka tvoj komentar. Sta se to epohalno promijenilo u Savezu? Sta je to nesto lose uradjeno u protekla dva-tri mjeseca? Otisao Aco je li? A ko je doveo ovog selektora tu? Neko iz mase ili ovaj ovdje koji je i dalje na celu Saveza? Aco je shvatio sta je ucinio, a najveci gubitnik ove cijele price je on sam..Shvatio je koliki potencijal ima ova reprezentacija i sta je ovdje sve imao..Kakav odnos je imao svih ljudi u i oko reprezentacije..To nigdje nije imao, niti ce ikada to imati...Yucca je napisao/la:Raspisati konkurs za izbor selektora repke malo je reci brukamajko draga u kojem vijeku zive ljudi koji vode savez koja lakrdija nakon Konakovica sad konkurs za selektora i na kraju slag Bajic selektor
![]()
![]()
Jos cu jednom napisati i nemam stvarno zivota vise. Dino Konakovic je tu bio protekle dvije godine, kao i Igor Stojanovic? Koliko ljudi zna za Igora Stojanovica ovdje? Ja bih rekao deset posto, ali to je covjek koji je uradio masu stvari i navukao dosta sponzora i novca. Da li neko misli da bi Harun dopustio bilo kome da uradi nesto sto ne bi trebalo. Da baci tri godine svog zivota i rada 20 sati na dan? Ja cisto sumnjam, mozda neko bolje od mene zna situaciju..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4@ sad ti kolega CashMan@ sta je taj isti ublehas Dino govorio Aci u sloveniji a to nije nista neki su cak i psovali znamo koja je to utakmica bila kad je Aco na kraju poludio i poslao sve u pm
Sad kad su ublehasa postavili bio je ocekivano da Dino nece Acu za selektora zbog stvari koje su se desavale u Sloveniji,i onda da taj sukob ne izade na vidjelo izmisli se tz konkurs za selektora lakrdija na koji znamo da Aco nece proci da se prijavi a nece se sigurno prijavit,i na kraju mu je Harun okrenuo leda tom isto Aci zbog prijatelja mu i ublehasa Dine
Tako da ta prica da je Aco sam kriv sto nije vise selektor je smijesna jer Dini se mjesto predsjednika saveza priprema od ljetos,posto se sukob Aco vs Dino desio u Sloveniji znalo se da cim Dino dode u savez Aco nece ostati selektor jer problem uopste nije bio u parama sam sto je to Harun napuhao medije tom pricom tako da na kraju Aco izvisio
Sad kad su ublehasa postavili bio je ocekivano da Dino nece Acu za selektora zbog stvari koje su se desavale u Sloveniji,i onda da taj sukob ne izade na vidjelo izmisli se tz konkurs za selektora lakrdija na koji znamo da Aco nece proci da se prijavi a nece se sigurno prijavit,i na kraju mu je Harun okrenuo leda tom isto Aci zbog prijatelja mu i ublehasa Dine
Tako da ta prica da je Aco sam kriv sto nije vise selektor je smijesna jer Dini se mjesto predsjednika saveza priprema od ljetos,posto se sukob Aco vs Dino desio u Sloveniji znalo se da cim Dino dode u savez Aco nece ostati selektor jer problem uopste nije bio u parama sam sto je to Harun napuhao medije tom pricom tako da na kraju Aco izvisio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako tako kazes vjerujem... Nije mi u cilju da blatim bilo sta , samo nisam zadovoljan ovim izborom. A na kraju krajeva ne sumnjam da bi Harun tako olako prihvatio nesto sto je na stetu savezu... Ali opet kazem nisam zadovoljan ali nije smak svijeta. Cuj ovog teletovic se nece odazvat XDneno#4 je napisao/la:Jos cu jednom napisati i nemam stvarno zivota vise. Dino Konakovic je tu bio protekle dvije godine, kao i Igor Stojanovic? Koliko ljudi zna za Igora Stojanovica ovdje? Ja bih rekao deset posto, ali to je covjek koji je uradio masu stvari i navukao dosta sponzora i novca. Da li neko misli da bi Harun dopustio bilo kome da uradi nesto sto ne bi trebalo. Da baci tri godine svog zivota i rada 20 sati na dan? Ja cisto sumnjam, mozda neko bolje od mene zna situaciju..
Vjeruj mi nisi ni sam svjestan koliko si u krivom smjeru otisao. Vjeruj mi.Yucca je napisao/la:neno#4@ sad ti kolega CashMan@ sta je taj isti ublehas Dino govorio Aci u sloveniji a to nije nista neki su cak i psovali znamo koja je to utakmica bila kad je Aco na kraju poludio i poslao sve u pm
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.