Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

secer
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la secer » 15 nov 2013, 19:19

mislis da sam ja imo bezbrizno djetinjstvo?
cuske od strane starijih, slanje po cigare i tuce sa vrsnjacima su bile svkodnevnica.
mislis da su roditelji reagovali? naravno da nisu.
ako bi nas uhvatili milicija, dobijes samarcinu i budes marsnut kuci.
djeca moraju, bas moraju samostalno rjesavati probleme.
u redu je ako se radi o necemu krupnom, onda su tu roditelji i organi javnog reda.
mislis da je pametno da djecu odgajamo pod staklenim zvonom?
ako to ucinimo, vjeruj da im cinimo medvjedju uslugu.
odgajamo buduce mekusce koji nece biti u stanju da izadj na kraj sa banalnim stvarima, a kamoli sa velikim problemima. zivot nije igra i zabava, nego surova maceha koja ce te unistiti ako pokazes i trun slabosti.
ps.
ovo sto je dozivila ´zrtva´ je mindzin dim u odnosu na ono sto su dozivljavala neka druga djeca, npr. vasi roditelji i nj. generacija.

i da, zanima me da li bi se ovi sto osudjuju i traze rigorozne kazne postupili identicno da je umjesto neke od ovih delikventica bio neko njihov?
sjecam se kad su u tuzli roknuli onog izbacivaca i utjerivaca duga (mozda i kratka :mrgreen: ), da l bi jasko,
da je njegova mama plakala i govorila da se radi o andjelu iako je dobro znala da je taj isti ´andjeo´ lomio i yebo majke mnogim tuzlanskim momcicima.
dakle, kad budemo spremni da se obracunamo sa delikventima iz nasih porodica, onda imamo pravo da uperimo prst u druge.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 nov 2013, 19:23

dok je vijeka i vakta tako ce biti.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 15 nov 2013, 19:32

secer je napisao/la: cuske od strane starijih, slanje po cigare i tuce sa vrsnjacima su bile svkodnevnica.
Upravo tako. Pogotovo na igralistu, dodju stariji poslijepodne i odmah moras napustiti teren i premjestit se na tribine :) Lopta u potok - znas sta ti je cinit, igraci ozedne - takodjer znas sta te sljeduje :lol: I jos ti bude cast sto je tebi rekao ''hajd mali po loptu/sok/vodu'', a mene danas strah pogledat 11-godisnjaka u oci: u jednom dzepu mu S3, u drugom utoka :|

EDIT: Na igraliste mozes slobodno otic, ali nece ti imati ko da donese loptu iz potoka ili sok iz dragstora, zato sto su beskicmenjaci po fejzbucima, askovima, klincima palcima.. Zmire na racunarima igraju, na stolu za stoni tenis pristave laptope i igraju - stonog tenisa! Svijet je otisao u ..... :oops:
Zadnja izmjena: Kurbla, dana/u 15 nov 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 nov 2013, 19:34

slika

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 15 nov 2013, 19:46

Kurbla je napisao/la:
EDIT: Na igraliste mozes slobodno otic, ali nece ti imati ko da donese loptu iz potoka ili sok iz dragstora, zato sto su beskicmenjaci po fejzbucima, askovima, klincima palcima...
ja gotivanera, idi sam majstore :lol: :lol:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 15 nov 2013, 19:52

iVar je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:
EDIT: Na igraliste mozes slobodno otic, ali nece ti imati ko da donese loptu iz potoka ili sok iz dragstora, zato sto su beskicmenjaci po fejzbucima, askovima, klincima palcima...
ja gotivanera, idi sam majstore :lol: :lol:
Ne pametuj, ako zelis nesto konkretno da me pitas - hajd na ask :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 nov 2013, 19:53

De na twitter, pa da se dopisujemo :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 15 nov 2013, 19:53

ne postavljam na tom čudu pitanja since 2012 :lol:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 15 nov 2013, 19:55

Dex je napisao/la:De na twitter, pa da se dopisujemo :lol:
Ili kad cujem u tramvaju telefonski razgovor: ''hoces bit veceras na fejsu, moram ti nesto ispricat''... Oci bih joj izvadio iako ima 13 godina, ali ne smijem kad joj je stikla ko hladno oruzje :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 nov 2013, 19:56

Neću na fb, samo na klupi u parku :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 15 nov 2013, 20:06

Kurbla je napisao/la:
Dex je napisao/la:De na twitter, pa da se dopisujemo :lol:
Ili kad cujem u tramvaju telefonski razgovor: ''hoces bit veceras na fejsu, moram ti nesto ispricat''... Oci bih joj izvadio iako ima 13 godina, ali ne smijem kad joj je stikla ko hladno oruzje :mrgreen:
ma meni tek sad fejs predstavlja potrebu (ili skype) jer kako bih održao kontakte s nekoliko osoba, a daleko smo!? :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 nov 2013, 20:08

Mi se gnjeli poslije škole (6 i 7 razred) naveliko.

Poslije nastave dogovorimo ''sastanak'' i pokefamo se, jedne prilike ovi ''moji'' pobjegli, ja ostao sam i njih trojica me izbubekali sam' tako, majica spala s mene, razbili nos, izbili zub... ko te pita... stari nije kući, od mame krio (sreća bio kutnjak :mrgreen: )
A bilo je situacija da i tigar zgazi kojeg protivnika, sve ovisilo o sreći, momentu - ko koga prvi - ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 15 nov 2013, 20:13

ramiral je napisao/la:Mi se gnjeli poslije škole (6 i 7 razred) naveliko.

Poslije nastave dogovorimo ''sastanak'' i pokefamo se, jedne prilike ovi ''moji'' pobjegli, ja ostao sam i njih trojica me izbubekali sam' tako, majica spala s mene, razbili nos, izbili zub... ko te pita... stari nije kući, od mame krio (sreća bio kutnjak :mrgreen: )
A bilo je situacija da i tigar zgazi kojeg protivnika, sve ovisilo o sreći, momentu - ko koga prvi - ...
...jer da je vidjela, jos bi dva vaspitna dobio :mrgreen:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 15 nov 2013, 20:17

što se tuča, samo sam jednom izaš'o k'o pobjednik..hrvali se drug i ja, nešto se pokoškali i ja njega laktom u nos i slomim mu naočale..da ne spominjem da je škola tražila da ih kupim :mrgreen:
još mi na moje: "Pa rek'o mi je da sam bik", samo rekla, nisi ti bik, ti si bizon :lol: :lol: :lol: :lol:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 15 nov 2013, 22:39

Tko se u djetinjstvu nije učio na svojim greškama,udarao se,bio izudaran,koga su roditelji šitili cijeli život imat će veliki problema kad se bude trebao osamostalit

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 00:00

secer je napisao/la:a nakaradnog vakta u pm.
3 kobile pocupale neku curicu i sad o tome razglaba po ex-yu drzava.
ne bi se insan ni osvrno da ne procita one silne komentare i naslove u medijima koji, toboze, osudjuju ´gnusni cin´. :roll: aman, treba ih kamenovat. da je srece, za ovo bi saznao pedagog, direktor i policija.
kojeg se qrca mora provlacit po medijima.
Nekad ovim stvarima nismo pridavali baš nikakav značaj a danas je to udarna vijest na svim portalima.Ipak je ovo 21 vijek a tehnologija moj Šećko napreduje pa se i one bezazlene situacije odmah meću na net ne bi li raja što više klikala jer ionako nemaju pametnijeg posla.

Danas opališ nekom šamar sutra već pola dunjaluka zna i razapinju te kako znaju i umiju. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 nov 2013, 00:27

Mi ko normalna djeca kad se posvadjamo potucemo se pocupamo psujemo jedno drugom od do, odemo kuci i opet sutra zajedno lopte igramo, a danas djeca kad se posvadjaju blokiraju jedan drugog na faceu i to je to.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2013, 00:57

nakon koliko mogu poslati poruku osobi koja mi nije u prijateljima :?:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 nov 2013, 00:59

Ako joj je zabranjeno, onda nikad

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 nov 2013, 01:08

Dex je napisao/la:Ako joj je zabranjeno, onda nikad
sa niiivog profila

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zemuntrg i 43 gosta.