FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara1919 » 15 nov 2013, 17:17

wienultras je napisao/la:ulaz na sjever besplatan,a sta sam put dao po dvije marke,pa zasta placam kaj za gostovanje,sledece kolo 5 ljudi na gostovanju,jos se ovdje protura prica oni idu sa klubom na kraj drzave,iz svog djepa,oki,dje su onda nase pare....ljudi to skontaju,i onda imas puste tribine,
al ne skontaju da kad neke stvari radis za tribinu to nije dzabe ( parole, setalice, baklje i ostala sranje)
al se ti ljudi takodje i ne bune kad je u Vitez 5 KM prevoz u Visoko i tako, tad je dobro, dobro je isto kad niko nema marke kad treba platit ulaz negdje u gostima. Ima bruka losi stvari al ima i bruka dobri, tako da nemate sta prozivat "vrh" grupe, eto covjek vam je reko ko misli da moze i ko zna bolje nek preuzme.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 nov 2013, 17:18

klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]

Karic u elementu,
Izmedju ostalog:
"Gradina je u protekla 3 kola dozivjela 3 pobjede..."
Koji car. Mogao je još jednom spomenuti ''Mi ovde idemo na pobjedu , mislim da nas pobjeda zanima, moramo doći do 3 boda..'' :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 nov 2013, 17:19

wienultras je napisao/la:ulaz na sjever besplatan,a sta sam put dao po dvije marke,pa zasta placam kaj za gostovanje,sledece kolo 5 ljudi na gostovanju,jos se ovdje protura prica oni idu sa klubom na kraj drzave,iz svog djepa,oki,dje su onda nase pare....ljudi to skontaju,i onda imas puste tribine,
Pa se "vrh" Fukara zgotivi i ode u Slovacku od tih para ;) a onda se sljedece kolo po fb pise kako se ne moze ic jer se previse para trazi za bus.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 15 nov 2013, 17:23

Benjo_AFC86 je napisao/la:
klasik je napisao/la:[youtube][/youtube]

Karic u elementu,
Izmedju ostalog:
"Gradina je u protekla 3 kola dozivjela 3 pobjede..."
Koji car. Mogao je još jednom spomenuti ''Mi ovde idemo na pobjedu , mislim da nas pobjeda zanima, moramo doći do 3 boda..'' :mrgreen:
samo pobjeda sutra i nova 3 boda se pisu

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 nov 2013, 17:25

rastjerali su sve koji nesto mogu,pa sad eto ako neko hoce....grupu u velikoj vecini cine djeca maloljetna,sta on zna...a za slovacku se zna klasic odavno...ali niko nesmije pisnuti
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2013, 18:24

Yebo ba pricu. Nema filozofije ni demagogije. 5 markica u djep i sutra na utakmicu. Sutra cemo komentarisati poslije utakmice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 nov 2013, 18:44

protiv Banovica sam isto tako fino platio 5 KM ulaz pa izasao na poluvremenu kad sam vidio namjestaljku. jednom se zajebo drugi put necu 10 igraca mi potvrdilo da je sutrasnja utakmica namjestena sto Slobode sto Gradine tako da mi ne pada na pamet krocit na Tusanj! jos valja onog junca Karica slusat poslje utakmice kako objasnjava pobjedu Slobode u namjestenoj utakmici! sto protiv branitelja nije komentariso **** mu pleme seljacko
Sloboda Tuzla

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 15 nov 2013, 18:49

Kupit cu sutra kartu al mozes me je*at ako udjem, je*o to ba, necu da se nerviram bezveze, rezon 2:0 za nas.

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 15 nov 2013, 19:14

Idem sutra na utakmicu samo zato što je to jedna od rijetkih prilika svake dvije sedmice da se vidim sa starim prijateljima. Drago mi je što je ovo jedina preostala utakmica ove godine jer je gledanje one bruke postalo nepodnošljivo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 nov 2013, 19:36

samo bez imena, moze diskusija sta popraviti, sta promijeniti, ko sta predlaze itd itd ali bez imena navijaca, bez evenutalnih prijetnji itd itd :D zna se sta se moze pisati o navijacima bilo gdje, nije to sveto slovo ba da ne smijes nidje pisati, to mi je vazda bilo smijesno...ali isto tako zna se i sta se ne pise, imena i dogadjaji kogu mogu komprotivati nekog konkretno nekom sa strne :D nemoj da po stare dane utvrdjujemo pravila :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 nov 2013, 20:08

ja nisam imenovo nikog,al nadjose se neki :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 nov 2013, 20:54

Sutrašnja utakmica nije namještena.. igrači Gradine neće pustiti.. igra se
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 nov 2013, 21:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:Sutrašnja utakmica nije namještena.. igrači Gradine neće pustiti.. igra se
aham. Fudo im reko u svlacionici da nece pustit a oni znaju da moraju izgubiti :lol: sacekajmo sutrasnje postave;)
Sloboda Tuzla

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 nov 2013, 22:33

Ljudi su vuna.
Cuj dogovorila Sloboda na Tusnju da pobjedi Gradinu.Isto kao da je Gradina Barcelona a ne ekipa koju su vile nosale i protiv indolentnog Troglava.Jos on mrtav hladan tvrdi to kao istinu i sutra ce poslije utakmice u slucaju pobjede Slobode doci na temu i pametovati kako je znao a sasvim je normalno ocekivati da Sloboda dobije.Gradina ruta od ekipe i ako igraci Slobode uđu fokusirani na utakmicu bit ce to lagani kec.

Ovo meni vise lici kao proseravanje pojedinaca sa pricama o namjestanju kako bi nesto dokazivali da Smajl ne moze dobiti ni utakmicu koju bi dobili i dosta slabiji treneri.Stoji cinjenica da je Smajl banana od trenera ali Sloboda ima koliko toliko bolji igracki kadar i prednost domaceg terena pa stoga mislim da ce upisati zasluzena 3 boda,mada ce mozda opet biti smor od utakmice al su bitne tri bobe.

Lazno plasirajuci te price o namjestanju i slicnim budalestinama samo stetis ugled kluba jer ce sutra tvoj vlastiti klub biti prepoznavan sirom BiH po takvim necasnim radnjama.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 nov 2013, 22:53

sve ce se znati sutra! Gradina ima nekoliko igraca sa dva zuta kartona, ako oni ne krenu u prvoj postavi znaj da je dogovoreno! informacija iz Gradinine svlacionice. hvala Bogu momci bi htjeli igrati al jos jednom sacekajmo da vidimo kakvu ce Grbesic postavi izvesti sutra! i Benjo ako ikako moze da nam napises igrace iz prve postave koji imaju dva zuta kartona pa komotno sutra provjerite dal su istrcali na teren! ja jos ni jednu pogresnu informaciju ne dadoh na ovom forumu tako da arhimed sssssssssssssss :lol:
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 nov 2013, 22:57

arhimed89 je napisao/la:Ljudi su vuna.
Cuj dogovorila Sloboda na Tusnju da pobjedi Gradinu.Isto kao da je Gradina Barcelona a ne ekipa koju su vile nosale i protiv indolentnog Troglava.Jos on mrtav hladan tvrdi to kao istinu i sutra ce poslije utakmice u slucaju pobjede Slobode doci na temu i pametovati kako je znao a sasvim je normalno ocekivati da Sloboda dobije.Gradina ruta od ekipe i ako igraci Slobode uđu fokusirani na utakmicu bit ce to lagani kec.

Ovo meni vise lici kao proseravanje pojedinaca sa pricama o namjestanju kako bi nesto dokazivali da Smajl ne moze dobiti ni utakmicu koju bi dobili i dosta slabiji treneri.Stoji cinjenica da je Smajl banana od trenera ali Sloboda ima koliko toliko bolji igracki kadar i prednost domaceg terena pa stoga mislim da ce upisati zasluzena 3 boda,mada ce mozda opet biti smor od utakmice al su bitne tri bobe.

Lazno plasirajuci te price o namjestanju i slicnim budalestinama samo stetis ugled kluba jer ce sutra tvoj vlastiti klub biti prepoznavan sirom BiH po takvim necasnim radnjama.
sve mi nesto namjestamo a guzi nas ko stigne,jedva gola uspijemo zabit

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 nov 2013, 22:59

jos nesto nema u nasoj ligi ekipe koja uziva neki respekt! svi namjestaju i sve se zna! a meni je vise pun .urac i Fucke i Smajila a i Azmir mi je poceo ici na zivce jer ne radi ono sto je obecao a to je transparentno poslovanje i postenje! ima polusezonu da stvatr vrati na mjesto al tesko! eto mu Smajil pa nek ga kuci vodi ako mu je toliko drag
Sloboda Tuzla

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 15 nov 2013, 23:05

Nema nam nesto Fucke ne vidjam ga.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 nov 2013, 23:21

fukaratz je napisao/la:jos nesto nema u nasoj ligi ekipe koja uziva neki respekt! svi namjestaju i sve se zna! a meni je vise pun .urac i Fucke i Smajila a i Azmir mi je poceo ici na zivce jer ne radi ono sto je obecao a to je transparentno poslovanje i postenje! ima polusezonu da stvatr vrati na mjesto al tesko! eto mu Smajil pa nek ga kuci vodi ako mu je toliko drag
Ja stvarno ne znam sta ti nama hoces ovdje da dokazes i ukazes, kao ti informisan, ocekujes od Benje da potvrdi tvoje informacije (koliko vidim momak ne zeli da prica o tome), nemas pojma koliko nas tvoje informacije zanimaju, pogotovo jer se radi o informacijama koje diskredituju Slobodu. Pametni sute i rade, dok takvi kao ti samo stete klubu. Stvarno nisi svjestan sta radis.
🔴⚫️

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 nov 2013, 23:23

pa svi bliski upravi,bacaju informacije iz prve ruke

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.