Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Onaj njegov menadzer je vrlo pametan lik! On hoce da digne sto vecu cijenu Dzeki pa da bi mogao zaradit vise na njemu, posto on dobio 10% od transfera. Ja mislim da ova prica da milan nudi 40 miliona je velika prica, sto je Irfan uveo, tako da mu digne cijenu i dobije vise repa!.
Pametan je lik, ali nemora da u propasti Edinovu karijeru sto hoce vise para!!!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Nije Irfan to reko, nego neki direktor Wolfsburga. I nije reko da ce samo za tu cijenu prodat na ljeto, nego je reko da ne prodaju Dzeku u januaru ako ne dodje tolika ponuda jer ima klauzulu u ugovoru koja kaze da Wolfsburg mora prihvatit svaku ponudu od 40 miliona eura. To ima dosta igraca, ali te cijene u 90% slucajeva nisu normalne. Na primjer Piqueu je taj iznos oko 100 milion eura.Legenda_BiH je napisao/la:Onaj njegov menadzer je vrlo pametan lik! On hoce da digne sto vecu cijenu Dzeki pa da bi mogao zaradit vise na njemu, posto on dobio 10% od transfera. Ja mislim da ova prica da milan nudi 40 miliona je velika prica, sto je Irfan uveo, tako da mu digne cijenu i dobije vise repa!.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eh kad bi sve Irfo odlucivao onda bi Dzeko vec bio u Milanu... 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Po IFFHS ljestvici svjetskog napadača najbolji Džeko je 9 na ljestvici sad vidio na indeksu objavljeno,dobro 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo dobro, stavise odlicno. 9 napadac na svijetu, nije to malo.....loptica je napisao/la:Po IFFHS ljestvici svjetskog napadača najbolji Džeko je 9 na ljestvici sad vidio na indeksu objavljeno,dobro
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Vrlo dobro, stavise odlicno. 9 napadac na svijetu, nije to malo.....loptica je napisao/la:Po IFFHS ljestvici svjetskog napadača najbolji Džeko je 9 na ljestvici sad vidio na indeksu objavljeno,dobro![]()
![]()
![]()
odlično, top 10
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ta lista se boduje po golovima za reprezentaciju i za klub u medjunarodnim utakmicama. Na prvom mejstu je neki japanac sa 15 bodoav, a dzeko ima 12
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma kako god da je pravljena ta lista ovo je odličnoemiros je napisao/la:Ta lista se boduje po golovima za reprezentaciju i za klub u medjunarodnim utakmicama. Na prvom mejstu je neki japanac sa 15 bodoav, a dzeko ima 12
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
koliko sam citao danas bi nasa 2 zmaja trebala igrati na turniru u Düsseldorfu!!!! vidjecemo!!!! sve najbolje momci!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
evo upravo gledam utakmicu ,,, steta da je onaj kloc Veh trener Wolfsburgu,, jer ce totalno propasti a imaju dobru ekipu,,,vrebac86 je napisao/la:koliko sam citao danas bi nasa 2 zmaja trebala igrati na turniru u Düsseldorfu!!!! vidjecemo!!!! sve najbolje momci!!!![]()
nije loš Džeko...pogotovo kad ulazi sa lijeve strane.........aa evo i gentner ga zadade
....ae fino, bas sramota da gube od moechengladbacha
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:evo upravo gledam utakmicu ,,, steta da je onaj kloc Veh trener Wolfsburgu,, jer ce totalno propasti a imaju dobru ekipu,,,vrebac86 je napisao/la:koliko sam citao danas bi nasa 2 zmaja trebala igrati na turniru u Düsseldorfu!!!! vidjecemo!!!! sve najbolje momci!!!![]()
![]()
ma već je upropastio....treba mu predati nagradu za najgoreg trenera bundeslige/lige petice
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
bgm i nije sramota da gube od Gladbaha ...gladbaha koji zaostaje samo 3 boda za Wolfsburgomnidjeveze je napisao/la:nije loš Džeko...pogotovo kad ulazi sa lijeve strane.........aa evo i gentner ga zadade![]()
Gladbaha koji je vec jednom namucio Wolfsburg u Wolfsburgu (2:1)
Gladbaha koji je pobjedio u gostima Hamburga,na domacem Schalkea...
P.S Pobjedi Gladbah
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 10 jan 2010, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
ma brate tuga me ufati kad se sjetim da ga je dzeko zadavo prosle sezone svaku tekmuEmir_ZENICA je napisao/la:bgm i nije sramota da gube od Gladbaha ...gladbaha koji zaostaje samo 3 boda za Wolfsburgomnidjeveze je napisao/la:nije loš Džeko...pogotovo kad ulazi sa lijeve strane.........aa evo i gentner ga zadade![]()
![]()
Gladbaha koji je vec jednom namucio Wolfsburg u Wolfsburgu (2:1)
Gladbaha koji je pobjedio u gostima Hamburga,na domacem Schalkea...
a ovaj barzagli slobodno moze na vlasic ovce da cuva ... omg lik ga okrenu ko dijete malo
- Principatus
- Kontakt:
Wolfsburgova odbrana za peticu, ali njemacku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ova akcija i go kislinga me podsjetise na misketa i dzeku.... samo sad su se uloge promijenile-oni tuguju a ovi drugi slave....jbg
Joj ovaj Grafite je toliko kloc sve ga strah da Dzeko ne dadne gol... 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ma nije ovaj Barzali toliko ni los ima covjek talenata a i trener ga J**+ dosta,, ali onaj Madlung pa boze sacuvaj kloc medu klocevima i jos tako arogantan,,,,,i pokusavaju neke promjene ali sve dublje i dublje tone,,,, vidjecemo sta ce biti,,,ali najbolje ima je da prodaju kojeg igraca sad dok mu cijena nije pala!!!!!
Zar vam Veh prije početka sezone nije bio sjajan stručnjak sa titulom bundeslige, zar niste govorili da Džeko treba ostati u Wolfsburgu, osvojiti još jednu titulu sa njim i otići u polufinale lige prvaka??
Koliko je samo ovdje neznalica i amatera, pih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ti se nakon pola godine nasao javiti i pametovati kako si ti sve to znao.Lahko je sad pametovati..Virtu4l je napisao/la:Zar vam Veh prije početka sezone nije bio sjajan stručnjak sa titulom bundeslige, zar niste govorili da Džeko treba ostati u Wolfsburgu, osvojiti još jednu titulu sa njim i otići u polufinale lige prvaka??
Kakvih sve ljudi ima, pih...
Trenutno korisnika/ca: HeraklitMracni, Sheyi, Sveti i 43 gosta.