SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Kad vidim kako igraju baraž tačno mi se smuči nebi im bio u koži 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- legenda reala
- Kontakt:
Kako prođoše ove prijateljske večeras, jesmo se osigurali da ne budemo najlošije rangirana Evropska selekcija 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gleda se ranking od oktobra, tako da ovo nema nikakve veze. I da, necemo bit najlosija Europska ekipa.legenda reala je napisao/la:Kako prođoše ove prijateljske večeras, jesmo se osigurali da ne budemo najlošije rangirana Evropska selekcija
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Informacija za koju nema nikakva potvrda, volim ja kad se mi osiguramo i sa novembarskom listomCartman je napisao/la:Gleda se ranking od oktobra, tako da ovo nema nikakve veze. I da, necemo bit najlosija Europska ekipa.legenda reala je napisao/la:Kako prođoše ove prijateljske večeras, jesmo se osigurali da ne budemo najlošije rangirana Evropska selekcija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A sta ce se to desit sa najlosijom europskom repkom ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ići će u POT 3 sa ekipama iz Azije i dobiće dvije jake ekipe iz prva dva POT-aPapastathopoulos je napisao/la:A sta ce se to desit sa najlosijom europskom repkom ?
Ima potvrda, momcilukolegenda reala je napisao/la:Informacija za koju nema nikakva potvrda, volim ja kad se mi osiguramo i sa novembarskom listomCartman je napisao/la:Gleda se ranking od oktobra, tako da ovo nema nikakve veze. I da, necemo bit najlosija Europska ekipa.legenda reala je napisao/la:Kako prođoše ove prijateljske večeras, jesmo se osigurali da ne budemo najlošije rangirana Evropska selekcija
http://www.fifa.com/aboutfifa/organisat ... d=2190697/" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci mirno spavaj.Regarding the procedure for the Final Draw for the 2014 FIFA World Cup Brazil™, the seeded teams (Pot 1) will include Brazil and the seven top-ranked teams. The remaining pots will be based on geographic and sports criteria. The FIFA/Coca-Cola World Ranking of October 2013 (to be released on 17 Oct. 2013) will be used as opposed to the November ranking as the latter would give the teams involved in the upcoming play-off games an unfair advantage.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa konto sam i ja ako bi se držali nekih pravila da bi se trebala gledati oktobarska, ali nigdje ne naiđoh na potvrdu do sada, a po forumima čitam tonu nekih opcija
ovo ne bi bilo loše:
Švicarska
Bosna
Burkina Faso / Kamerun
Australija / Južna Koreja
a ovo ne bi valjalo nikako:
Španija
Bosna
Čile
USA / Meksiko
Švicarska
Bosna
Burkina Faso / Kamerun
Australija / Južna Koreja
a ovo ne bi valjalo nikako:
Španija
Bosna
Čile
USA / Meksiko
- HazardEden
- Kontakt:
Daj tu Spaniju, da se igramo 

-
- Kontakt:
Cak da bi se brojila novembarska lista,mi bi bili ispred Rusije koja je jucer odigrala "samo" nerijeseno protiv Srbije.
Svakako to nije bitno,jer kako je Cartman vec spomenujo gleda se oktobarska lista.
Svakako to nije bitno,jer kako je Cartman vec spomenujo gleda se oktobarska lista.
harko8 je napisao/la: a ovo ne bi valjalo nikako:
Španija
Bosna
Čile
USA / Meksiko
Od navedenih,najviše bi se bojao Čilea

Pobjeda je bolja od orgazma!
cuj chilea, seo flaster na onog simulatora iz barcelone i mirni smo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- HazardEden
- Kontakt:
Slomit mu nogu u prvih 5 minuta i da igramo ko ljudi onda 

Jbg, dobijamo milion dolara za pripreme, plus dodatnih osam miliona za učešće u grupnoj fazi, znači devet miliona samo za plasman.
Međutim, ono pravo slijedi kasnije... plasman u osminu finala donosi dodatnih devet miliona zelembaća... četvrtfinale još 14 miliona...
Valjalo bi dobiti grupu po mjeri. Ova finansijska injekcija digla bi savez iz mrtvih i mnogo toga bi se sigurno promijenilo.
Međutim, ono pravo slijedi kasnije... plasman u osminu finala donosi dodatnih devet miliona zelembaća... četvrtfinale još 14 miliona...
Valjalo bi dobiti grupu po mjeri. Ova finansijska injekcija digla bi savez iz mrtvih i mnogo toga bi se sigurno promijenilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cautinho
- Kontakt:
To bi bilo idealno.
Tolike pare samo našem nogometnom savezu bi digle nogomet u državi na zavidnu razinu.
Onda bi san o boljoj ligi,kvalitetnijim klubovima i igračima,boljim stadionima,infrastrukturi,normalnijim navijačima..itd. postao stvarnost.
Nadam se da će sljedeća godina biti ona koja će se pamtiti za BH fudbal i za cijelu državu.
Uspjeh u Brazilu bi primamio ostale da se zainteresiraju za nas,što bi dovelo do samih sponzora,i ostalih invenstitora u naš nogomet.Kad bi dobili financije sa te strane,dobili bi i sve bolje.
Pravi primjer je Engleska Premier Liga,koja je najbolja baš zato što je najbogatija.
Tolike pare samo našem nogometnom savezu bi digle nogomet u državi na zavidnu razinu.
Onda bi san o boljoj ligi,kvalitetnijim klubovima i igračima,boljim stadionima,infrastrukturi,normalnijim navijačima..itd. postao stvarnost.
Nadam se da će sljedeća godina biti ona koja će se pamtiti za BH fudbal i za cijelu državu.
Uspjeh u Brazilu bi primamio ostale da se zainteresiraju za nas,što bi dovelo do samih sponzora,i ostalih invenstitora u naš nogomet.Kad bi dobili financije sa te strane,dobili bi i sve bolje.
Pravi primjer je Engleska Premier Liga,koja je najbolja baš zato što je najbogatija.
Keep walking.
Prije svega moraju se postaviti temelji izgradjeni na sopstvenom uspjehu... Podrucje BiH je trenutno nesigurno za neka ulaganja u premier ligu u kompletu, jer politika i sport su jos uvijek povezan pojam, nazalost. Bilo kakav uspjeh na sp, ce naravno imati pozitivan uticaj na drzavu BIH u sportskom pogledu, te privuci jos vise potencijalnih reprezentativaca, koju su ili ce biti u dovumici da li igrati za ovu repku...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Vrlo cudan san nocas, sanjao sam da posle 3 utakmice na SP-u, imali smo 0 poena i gol razliku od 2-14, a zadnju tekmu smo izgubili 2-6 (dva gola za nas su bila autogola istog igraca protivnickog tima u 15. i 95. minuti
Samo se sjecam zadnjeg protivnika a to je Borussia Dortmund

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pauk je napisao/la:Vrlo cudan san nocas, sanjao sam da posle 3 utakmice na SP-u, imali smo 0 poena i gol razliku od 2-14, a zadnju tekmu smo izgubili 2-6 (dva gola za nas su bila autogola istog igraca protivnickog tima u 15. i 95. minuti
hahaha sreca pa je Borussia Dortmund

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pročitao sam sinoć svih 58 stranica i smijao sam te tako da se zgrada tresla
Koji je ovaj Elegant lik, to je čudo jedno. Kralj najveći, maskota ova teme.

Koji je ovaj Elegant lik, to je čudo jedno. Kralj najveći, maskota ova teme.