FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 15 nov 2013, 23:38

Skver je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:jos nesto nema u nasoj ligi ekipe koja uziva neki respekt! svi namjestaju i sve se zna! a meni je vise pun .urac i Fucke i Smajila a i Azmir mi je poceo ici na zivce jer ne radi ono sto je obecao a to je transparentno poslovanje i postenje! ima polusezonu da stvatr vrati na mjesto al tesko! eto mu Smajil pa nek ga kuci vodi ako mu je toliko drag
Ja stvarno ne znam sta ti nama hoces ovdje da dokazes i ukazes, kao ti informisan, ocekujes od Benje da potvrdi tvoje informacije (koliko vidim momak ne zeli da prica o tome), nemas pojma koliko nas tvoje informacije zanimaju, pogotovo jer se radi o informacijama koje diskredituju Slobodu. Pametni sute i rade, dok takvi kao ti samo stete klubu. Stvarno nisi svjestan sta radis.
nista ja ne trazim osim da napise prezimena igraca koji imaju po dva zuta! a hvala bogu pa sam informisan za razliku od frajera koji pisu gluposti kao "Zeba u Slobodi"! a klubu stete najvise oni koji bi ga trebali postaviti na zdrave noge ;) eto sam se odjavljujem i necu vise komentarisati pozdrav
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 nov 2013, 00:24

DrzavaTuzla je napisao/la:Nema nam nesto Fucke ne vidjam ga.
Evo ga pise brate on jedino prica kako nije transparentno nesto tako cim vidis to I na forumu znas pod kojim je nickom :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 16 nov 2013, 00:49

Ma bravo bravo, sad niko nece na utakmicu, svakom neko smeta. "Ovom Smajl onom Fukare ovom sto ne igramo s' dva spica...". Ljudi nije bit u igracima Fukarama trenerima i ostalim, svi su oni prolazni samo Sloboda ostaje. Ako i nas ovi 500-600 ljudi odustanemo to ce znacit i kraj Slobode ionako "svi" jedva cekaju da se ugasimo. Ajmo podrzat ovu ekipu jos to jedno kolo kuci pa onda cemo vidit na polusezoni sta Azmir hoce i sta planira.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 16 nov 2013, 03:08

Ja vam uprave uzimaju vam pare za ulaznicu a nastimana tekma :lol: :lol:

Pa bolje onda da zabrane ulaz navijacima,da ne gledaju ljudi sramotu + ucine dobro svojim fanovima ustede im zivce i peticu,na kraju pogledaju izjavu od Fergusona,i po njegovoj izjavi shvate da je Sloboda u rangu Uniteda :lol: :lol:
Rudar Kakanj !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 04:16

ja sam odlucio da sutra ne idem jer necu izdrzat da DRVETU ne opsujem sve zivo a posto je predsjednik rekao da im treba mir i da ih ljudi podrze a ja se necu suzdrzat bolje mi je ovako...sretno nam sutra...trebat ce
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 16 nov 2013, 07:59

Pogledaj smajla kako se sveti nama navijaćima, opet miću nije stavio u sastav namjerno, zato što je miljenik publike na tušnju. :cry:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 nov 2013, 08:00

fukaratz je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Sutrašnja utakmica nije namještena.. igrači Gradine neće pustiti.. igra se
aham. Fudo im reko u svlacionici da nece pustit a oni znaju da moraju izgubiti :lol: sacekajmo sutrasnje postave;)
Džabe ti sutrašnje postave, kad imamo na raspolaganju 17 igrača, i svi su u konkurenciji za prvi tim svako kolo osim malog Tursunovića. I stalno igra miješana, nikad ne igra ista postava skoro. Tako da po tome nećeš ništa zaključiti.

Utakmica (JOŠ) nije namještena, igračima nije rečeno da će pustiti.. jedino sutra u 5 do 12, tj u svlačionicama da jave nešto.

Ako je tako neka se oba kluba srame. Prvo moj klub, jer ne znam šta imaju realno od toga (plus ćemo možda morati pustiti i na kraju tj prodati, tako da ne vidim svrhu), sve to stoji komšijski odnosi ovo ono, ali ja kao navijač bih volio da danas kad dođem gore gledam utakmicu, i navijam za svoj tim u nadi da bi mogli izvući pozitivan rezultat, uostalom kao i svaki navijač.

Druga stvar, ako Sloboda ne može ovo uzeti bez da im puštamo, kao da smo Barcelona, pa da traže da im se kući pusti, onda (bez uvrede) ne zaslužuje biti prva na tabeli.

Vidimo se danas, nadam se da ćemo gledati fudbal ( :lol: ) i da će proći sve fer i korektno. Pozdraav
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 16 nov 2013, 08:04

fukara1919 je napisao/la:Kupit cu sutra kartu al mozes me je*at ako udjem, je*o to ba, necu da se nerviram bezveze, rezon 2:0 za nas.
Slažem se stobom u potpunosti. dogovoreno 2 . 0

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2013, 09:35

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 nov 2013, 10:18

Ako Vas može 4000 ići na košarku, nek' Vas makar 2000 danas dođe na Tušanj. Dobili smo košarkaškog prvoligaša odlukom saveza, hajmo dobit fudbalskog Premijerligaša zavidnom posjetom, trudom, znojem, radom, navijanjem, pjesmom, dlanovima... Tih 5KM kojih platite puno pomaže Slobodi, klubu koji je preporođen u prethodne dvije sezone, klub prema kojem je ljubav jača nego kad su igrali finala Kupa BiH i kad su se borili za Evropu i kad su igrali Sarajka, Šećerbegović, Hukić... Predsjednik Azmir Husić pravi pozitivan klub, rješava probleme, ali badava klub i tekma ako nema navijača. Dođite da sutra nagradimo naše momke, stručni štab i predsjednika najboljim navijanjem, da im zahvalimo za sve što su učinili u ovoj polusezoni i za sav trud i znoj. Iako igre nisu bile sjajne, mi smo navijači ovog kluba i moramo mu pružiti svu moguću podršku i u najtežim i najboljim trenucima.
DOĐITE DANAS NA TUŠANJ ZA SLOBODU, ZA IME, ZA GRAD, ZA MOMKE KOJI SU NEKAD IGRALI, DOĐITE DA ISPRATIMO NAŠE MOMKE SA NAŠEG STADIONA PA NEKAD NA PROLJEĆE OPET DA NASTAVIMO...
SVI NA TUŠANJ, NEMA OPRAVDANJA! KO IZDA PIZDA!
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 nov 2013, 10:24

Dajte ljudi kakvo pustanje utakmice o cemu vi pricate ? Gdje je ta administracija da kazne ove sto pisu ovdje o pustanju utakmica i te gluposti, udjem da vidim imali kakvih novosti a vi tu pisete o namjestanju utakmica, djaba svijetu punite mozak a niste svjesni sta radite, tjerate narod sa tribina glupani, umjesto da dodjete danas da platite ulaz i da navijamo vi cinite medvjedju uslugu klubu, ostanite kod kuce i dalje kuckajte po tastaturi sto najbolje znate.

Danas naravno do pobjede :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 nov 2013, 11:19

Ma kakva pustanja i namjestanja, Sloboda kad dobije Iskru u Bugojnu nastimana, naravno trener Iskre trazi alibi u sudjenju, Sloboda kada izgubi i bude masakrirana sa kartonima to je sve OK i onda dodju likovi da nam proturaju informacije kako je neka utakmica nastimana od strane Slobode, dobijemo Podgrmec u gostima, vracen dug, kazu momci iz Bihaca, pa kad stimamo utakmice kako to da nismo ubjedljivo prvi na tabeli, nego imamo tri poraza u gostima (jedan je od direktnog konkurenta Jedinstva u gostima) i poraz kuci od Branitelja i remi protiv Mladosti. Kazu neki da nece doci na utakmicu zbog loseg fudbala, ne znam samo kakav se to fudbal igra npr. u PL da ne idem dalje. Bilo bi ljepo da svi koji mogu doci da dodju i podrzimo nas klub bas sada kada je najpotrebnije, kako je neko rekao zbog onih koji su nekada igrali, zbog nasih djedova i oceva koji su je voljeli, dodjimo i zbog dusmana koji jedva cekaju da se ugasimo. Volis Slobodu, dodji i pokazi !!!!!
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 nov 2013, 15:35

Danas Sloboda puno bolje i zrelije izgledala na terenu, raje puno vise nego sto sam ocekivao s obzirom na prohladno vrijeme, mogu reci da se vidi napredak sto se tice same igre.
🔴⚫️

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 16 nov 2013, 15:37

Cujem da je zima u tuzli kazu -5 a iduce sedmice se predviđa jos veci pad temperatura na -8
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2013, 15:48

Pa zadovoljan sam ovim danas. Kada bi svaku utakmicu ovako rijesili bio bi zadovoljan.

Smajlići
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2013, 15:55

xxh2o je napisao/la:Cujem da je zima u tuzli kazu -5 a iduce sedmice se predviđa jos veci pad temperatura na -8
kakva zima....u tuzli je bilo 12 stepeni u plusu :D ...kakav komedijas :lol: :lol: ...fore iz proslog vijeka :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 nov 2013, 16:00

drago mi je za pobjedu,ostati kako na 5 razlike,pa pokusati na proljece napasti prvo mjesto
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 nov 2013, 16:17

Koga ono danas Smail pozdravlja prije utakmice, nisam vidio a ni skontao, da se ne pozdravlja sa svojim prijateljom staromgardom :), vidim malo se opustio.
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2013, 16:20

Skver je napisao/la:Koga ono danas Smail pozdravlja prije utakmice, nisam vidio a ni skontao, da se ne pozdravlja sa svojim prijateljom staromgardom :), vidim malo se opustio.
Cim se Smajil opusti Sloboda bolje igra. Predlazem mu vutra.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 nov 2013, 16:21

jel bilo fukara danas,kakva je atmosfera bila
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.