fukaratz je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Sutrašnja utakmica nije namještena.. igrači Gradine neće pustiti.. igra se
aham. Fudo im reko u svlacionici da nece pustit a oni znaju da moraju izgubiti

sacekajmo sutrasnje postave;)
Džabe ti sutrašnje postave, kad imamo na raspolaganju 17 igrača, i svi su u konkurenciji za prvi tim svako kolo osim malog Tursunovića. I stalno igra miješana, nikad ne igra ista postava skoro. Tako da po tome nećeš ništa zaključiti.
Utakmica (JOŠ) nije namještena, igračima nije rečeno da će pustiti.. jedino sutra u 5 do 12, tj u svlačionicama da jave nešto.
Ako je tako neka se oba kluba srame. Prvo moj klub, jer ne znam šta imaju realno od toga (plus ćemo možda morati pustiti i na kraju tj prodati, tako da ne vidim svrhu), sve to stoji komšijski odnosi ovo ono, ali ja kao navijač bih volio da danas kad dođem gore gledam utakmicu, i navijam za svoj tim u nadi da bi mogli izvući pozitivan rezultat, uostalom kao i svaki navijač.
Druga stvar, ako Sloboda ne može ovo uzeti bez da im puštamo, kao da smo Barcelona, pa da traže da im se kući pusti, onda (bez uvrede) ne zaslužuje biti prva na tabeli.
Vidimo se danas, nadam se da ćemo gledati fudbal (

) i da će proći sve fer i korektno. Pozdraav