Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Može li Laurent Blanc popraviti ono što je Domenech srušio?

1. Naravno da može, zato je i doveden.
57
60%
2. Ne može.
12
13%
3. Ni govora. Ova Francuska je medijski navikana ekipa.
26
27%

Ukupno glasova: 95

Saurman
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 00:03

smopiBVB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nadam se da Trikolori neće imati problema,Ribery i ekipa su zaslužili to prvenstvo nakon svih problema u reprezentaciji.
Mislis nakon svih prolazaka na guzove??Zasluzili su da ispadnu,daBogda nikad ne otisli ni na jedno prvenstvo!Lopovi
Jedini prolazak koji je bio na guzove je onaj protiv Irske tj ona lakrdija od suđenja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 16 nov 2013, 00:05

Saurman je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nadam se da Trikolori neće imati problema,Ribery i ekipa su zaslužili to prvenstvo nakon svih problema u reprezentaciji.
Mislis nakon svih prolazaka na guzove??Zasluzili su da ispadnu,daBogda nikad ne otisli ni na jedno prvenstvo!Lopovi
Jedini prolazak koji je bio na guzove je onaj protiv Irske tj ona lakrdija od suđenja.
Protiv nas nije??

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 00:08

smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??

Šta je to bilo protiv nas ?

Ako misliš na penal on je čist ko suza, Spahić je napravio glupost.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 16 nov 2013, 00:14

Saurman je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??

Nista samo sto smo ih poderali ko kakve amatere u svakom segmentu igre!!!
Nebitno,ispodprosjecna reprezentacija ce ih ove godine izbaciti i ja zadovoljan...Ti Ribery-a mozes na youtube-u gledati svaki dan i rijesen problem!Vozdra

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 16 nov 2013, 00:14

Saurman je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??

Kakav penal jesi ti dobar šta braniš ove cigane,da je Spaha napravio glupost jeste,al tu istu glupost je napravio izvan šesnaesterca,a dok Francuze već poodavno guraju sjetimo se majstorije Henrya u stilu velikog Diega Armanda,da ne pričam o meču protiv nas.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 16 nov 2013, 01:15

saurman

[youtube][/youtube]

toliko :)

Pogba
Kontakt:

Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus

Post Postao/la Pogba » 16 nov 2013, 01:21

Valjda ce nadoknaditi ovo nekako, mada, mrka kapa prije. Nemaju napadaca ni za lijeka. Nasri propao strasno, na ziceru dodaje golmanu, involuirao bas kao i svi iz njegove generacije: Benzema, Menez, pa i Ben Arfa ili godinu stariji Gourcuff.

A imaju takav potencijal, prije svega u U-21 repki, aktuelnom svjetskom sampionu. Ukoliko se ne plasiraju trebaju napraviti korijenite promjene u vidu prekomandovanja velikog broja tih igraca.

Didier je na moju zalost ipak prosjek od trenera, a obecavao je, mada, nije ni do njega sve. Francuzi imaju probleme godinama.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 nov 2013, 11:43

vincenttan je napisao/la:saurman

[youtube][/youtube]

Ne vrijedi objašnjavati nekom ko ima kompleks niže vrijednosti. ;)
smopiBVB je napisao/la:
+1

Revanš će tek biti prava predstava u režiji Michela Platinija. Taj će uraditi sve da se Tricolori NEZASLUŽENO plasiraju na Svjetsko prvenstvo (kao dvije godine uzastopno). Eh, kad se sjetim da su mi nekad bili najdraža strana selekcija, vremena kada je Zidane žario i palio.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 nov 2013, 11:57

Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere. :lol:

Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga. :roll: :lol:

Pa ta ruka Henrya ili navodno pomoganje Francuskoj preko naših leđa je kap u moru onoga što se dešava u fudbalu, pogotovo na klupskom nivou.

Teoretičari zavjera, interesantan mentalni sklop.

#MaxOUT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 11:58

Pogba je napisao/la:Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere. :lol:

Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga. :roll: :lol:

Pa ta ruka Henrya ili navodno pomoganje Francuskoj preko naših leđa je kap u moru onoga što se dešava u fudbalu, pogotovo na klupskom nivou.

A zelis reci da sudac nije vidio ruku Henrya?

Nisu to nikakve teorije zavjere, to je istina. Vidjet cemo u uzvratu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 nov 2013, 12:05

Pogba je napisao/la:Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere. :lol:

Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 nov 2013, 12:24

Claus je napisao/la: Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.
Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?
Mozda u FIFI nema uticaja?

Sta je posrijedi?

Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!

Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.

#MaxOUT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2013, 12:39

Pogba je napisao/la:
Claus je napisao/la: Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.
Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?
Mozda u FIFI nema uticaja?

Sta je posrijedi?

Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!

Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.

Cekaj, mozda je Platini mislio da ce Francuska pobijedit jucer jer je bolje. Puno je prica, ali ne mozemo zanemarit da ce napravit sve kako bi oni otisli na SP sto je vec napravio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 nov 2013, 12:43

Pogba je napisao/la:Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?
Zato što ne želi riskirati i bacati dodatnu ljagu na svoje ime na gostujućem terenu, pred hiljadama Ukrajinaca. Mnogo bezblonije je da to učini na Stade de Franceu, iako će javnost svejedno biti upoznata s tim, no brže će pasti u zaborav.
Pogba je napisao/la:Mozda u FIFI nema uticaja?
Ima, ima. No ne koliko u krovnoj kući evropskog fudbala. ;)
Pogba je napisao/la:Sta je posrijedi?
Francuski lobi.
Pogba je napisao/la:Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!
Već objašnjeno. Uostalom, ne može sve sam, moraju i Galski pijetlovi nešto sami odraditi.
Pogba je napisao/la:Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.
Zato što od toga nema velike koristi. Ovako dobiva poštovanje nacije s jedne strane, a ruši već poljuljani ugled s druge strane. Dakle, mač s dvije oštrice. Podržavanjem kluba ne dobiva ništa, osim lične satisfakcije (šta će mu to :?: :roll: ).

Vidi, prijatelju, puno je dokaza koji ga kompromitiraju. Niti jednoj drugoj reprezentaciji se ne šilji toliko kao Francuzima, i to na uštrb svih ostalih. To je tako očigledno. Jedno je kada sudac na osnovu renomea i nekih skrivenih simpatija malo pogura "svoju" stranku, ali previd penala, ofsajda, igranja rukama, izmišljana faula i negiranja postojećih... To je malo previše, slažeš se?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2013, 15:57

Claus je napisao/la:
vincenttan je napisao/la:saurman

[youtube][/youtube]

Ne vrijedi objašnjavati nekom ko ima kompleks niže vrijednosti. ;)
slika

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 nov 2013, 16:12

Ako im već namještaju da ulaze na velika prvenstva,zašto onda im ne namjeste i da dođu daleko..po tome kako pričate ispada ko da Francuska dolazi daleko u takmičenjima i to sve namještanje..a ne da se zadnja 3 prvenstva "brukaju"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 nov 2013, 21:31

Francuzima poništen čist gol za 2:0.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 nov 2013, 21:35

Bravo, strašna igra, 2-0.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 19 nov 2013, 21:36

A sada zabijaju iz dvometarskog ofsajda, šta radi ovaj pomoćnik. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2013, 21:40

Prvo je Benzemi poništen čist gol zbog navodnog offsajda, da bi mu 2 min kasnije priznali drugi gol iz 3 metarskog offsjada. :lol:

Inače Francuska dominira.

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.