Jedini prolazak koji je bio na guzove je onaj protiv Irske tj ona lakrdija od suđenja.smopiBVB je napisao/la:Mislis nakon svih prolazaka na guzove??Zasluzili su da ispadnu,daBogda nikad ne otisli ni na jedno prvenstvo!LopoviSaurman je napisao/la:Nadam se da Trikolori neće imati problema,Ribery i ekipa su zaslužili to prvenstvo nakon svih problema u reprezentaciji.
Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Protiv nas nije??Saurman je napisao/la:Jedini prolazak koji je bio na guzove je onaj protiv Irske tj ona lakrdija od suđenja.smopiBVB je napisao/la:Mislis nakon svih prolazaka na guzove??Zasluzili su da ispadnu,daBogda nikad ne otisli ni na jedno prvenstvo!LopoviSaurman je napisao/la:Nadam se da Trikolori neće imati problema,Ribery i ekipa su zaslužili to prvenstvo nakon svih problema u reprezentaciji.
smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??
Šta je to bilo protiv nas ?
Ako misliš na penal on je čist ko suza, Spahić je napravio glupost.
Nista samo sto smo ih poderali ko kakve amatere u svakom segmentu igre!!!Saurman je napisao/la:smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??
Nebitno,ispodprosjecna reprezentacija ce ih ove godine izbaciti i ja zadovoljan...Ti Ribery-a mozes na youtube-u gledati svaki dan i rijesen problem!Vozdra
Kakav penal jesi ti dobar šta braniš ove cigane,da je Spaha napravio glupost jeste,al tu istu glupost je napravio izvan šesnaesterca,a dok Francuze već poodavno guraju sjetimo se majstorije Henrya u stilu velikog Diega Armanda,da ne pričam o meču protiv nas.Saurman je napisao/la:smopiBVB je napisao/la:
Protiv nas nije??
-
- Kontakt:
saurman
[youtube][/youtube]
toliko
[youtube][/youtube]
toliko

Fudbalska Reprezentacija Francuske - Les Bleus
Valjda ce nadoknaditi ovo nekako, mada, mrka kapa prije. Nemaju napadaca ni za lijeka. Nasri propao strasno, na ziceru dodaje golmanu, involuirao bas kao i svi iz njegove generacije: Benzema, Menez, pa i Ben Arfa ili godinu stariji Gourcuff.
A imaju takav potencijal, prije svega u U-21 repki, aktuelnom svjetskom sampionu. Ukoliko se ne plasiraju trebaju napraviti korijenite promjene u vidu prekomandovanja velikog broja tih igraca.
Didier je na moju zalost ipak prosjek od trenera, a obecavao je, mada, nije ni do njega sve. Francuzi imaju probleme godinama.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
A imaju takav potencijal, prije svega u U-21 repki, aktuelnom svjetskom sampionu. Ukoliko se ne plasiraju trebaju napraviti korijenite promjene u vidu prekomandovanja velikog broja tih igraca.
Didier je na moju zalost ipak prosjek od trenera, a obecavao je, mada, nije ni do njega sve. Francuzi imaju probleme godinama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne vrijedi objašnjavati nekom ko ima kompleks niže vrijednosti.vincenttan je napisao/la:saurman
[youtube][/youtube]
toliko

+1smopiBVB je napisao/la:Mislis nakon svih prolazaka na guzove??Zasluzili su da ispadnu,daBogda nikad ne otisli ni na jedno prvenstvo!LopoviSaurman je napisao/la:Nadam se da Trikolori neće imati problema,Ribery i ekipa su zaslužili to prvenstvo nakon svih problema u reprezentaciji.
Revanš će tek biti prava predstava u režiji Michela Platinija. Taj će uraditi sve da se Tricolori NEZASLUŽENO plasiraju na Svjetsko prvenstvo (kao dvije godine uzastopno). Eh, kad se sjetim da su mi nekad bili najdraža strana selekcija, vremena kada je Zidane žario i palio.
Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere.
Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga.
Pa ta ruka Henrya ili navodno pomoganje Francuskoj preko naših leđa je kap u moru onoga što se dešava u fudbalu, pogotovo na klupskom nivou.
Teoretičari zavjera, interesantan mentalni sklop.

Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga.

Pa ta ruka Henrya ili navodno pomoganje Francuskoj preko naših leđa je kap u moru onoga što se dešava u fudbalu, pogotovo na klupskom nivou.
#MaxOUT
#MaxOUT
A zelis reci da sudac nije vidio ruku Henrya?Pogba je napisao/la:Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere.![]()
Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga.![]()
![]()
Nisu to nikakve teorije zavjere, to je istina. Vidjet cemo u uzvratu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.Pogba je napisao/la:Kako su mi smiješni likovi koji vjeruju u ove teorije zavjere.![]()
Ono, da je Platini htio, mogao je već sinoć "pomoći" Francuskoj da se plasira, ali eto, ipak je to ostavio za domaći teren da svi mi budemo svjedoci toga.![]()
![]()
Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?Claus je napisao/la: Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.
Mozda u FIFI nema uticaja?
Sta je posrijedi?
Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!
Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.
#MaxOUT
#MaxOUT
Cekaj, mozda je Platini mislio da ce Francuska pobijedit jucer jer je bolje. Puno je prica, ali ne mozemo zanemarit da ce napravit sve kako bi oni otisli na SP sto je vec napravio.Pogba je napisao/la:Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?Claus je napisao/la: Ja bih to prije nazvao da neko, i pored zdravih očiju, ne (želi da) vidi.
Mozda u FIFI nema uticaja?
Sta je posrijedi?
Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!
Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zato što ne želi riskirati i bacati dodatnu ljagu na svoje ime na gostujućem terenu, pred hiljadama Ukrajinaca. Mnogo bezblonije je da to učini na Stade de Franceu, iako će javnost svejedno biti upoznata s tim, no brže će pasti u zaborav.Pogba je napisao/la:Ok, hajde ovako, posto je PlatiMi najmocnija figura UEFE, pretpostavljam da je i sinoc mogao obezbijediti svojoj domovini prolaz ili bar povoljan rezultat, zasto nije?
Ima, ima. No ne koliko u krovnoj kući evropskog fudbala.Pogba je napisao/la:Mozda u FIFI nema uticaja?

Francuski lobi.Pogba je napisao/la:Sta je posrijedi?
Već objašnjeno. Uostalom, ne može sve sam, moraju i Galski pijetlovi nešto sami odraditi.Pogba je napisao/la:Molim da meni koji ne vidim pojasnite sto je Platini ostavio svoje na cjedilu sinoc pa u uzvratu mora namjestiti mec koji ce biti u centru paznje fudbalskog svijeta?!
Zato što od toga nema velike koristi. Ovako dobiva poštovanje nacije s jedne strane, a ruši već poljuljani ugled s druge strane. Dakle, mač s dvije oštrice. Podržavanjem kluba ne dobiva ništa, osim lične satisfakcije (šta će mu toPogba je napisao/la:Zanemarit cu CL gdje ima ogromnog materijala da se i ozbiljno sumnja u neke meceve, ali opet ne vidim koga to Platini preferira, npr. mogao bi preferirati svoj omiljeni klub (Juventus), a ne vidim da je to slucaj.

Vidi, prijatelju, puno je dokaza koji ga kompromitiraju. Niti jednoj drugoj reprezentaciji se ne šilji toliko kao Francuzima, i to na uštrb svih ostalih. To je tako očigledno. Jedno je kada sudac na osnovu renomea i nekih skrivenih simpatija malo pogura "svoju" stranku, ali previd penala, ofsajda, igranja rukama, izmišljana faula i negiranja postojećih... To je malo previše, slažeš se?
Claus je napisao/la:Ne vrijedi objašnjavati nekom ko ima kompleks niže vrijednosti.vincenttan je napisao/la:saurman
[youtube][/youtube]
toliko![]()

Ako im već namještaju da ulaze na velika prvenstva,zašto onda im ne namjeste i da dođu daleko..po tome kako pričate ispada ko da Francuska dolazi daleko u takmičenjima i to sve namještanje..a ne da se zadnja 3 prvenstva "brukaju"
- IlCapitano
- Kontakt:
Francuzima poništen čist gol za 2:0.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bravo, strašna igra, 2-0.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
A sada zabijaju iz dvometarskog ofsajda, šta radi ovaj pomoćnik. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Prvo je Benzemi poništen čist gol zbog navodnog offsajda, da bi mu 2 min kasnije priznali drugi gol iz 3 metarskog offsjada. 
Inače Francuska dominira.

Inače Francuska dominira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.