Moguce, samo mislim da sama konstrukcija recenice ovog lika pokazuje totalnu neinformiranost i povrsnost. Nemogucnost dubljeg pogleda na tekst od obicnog, mehanickog. U nekom periodu svog zivota bi cak poceo i objasnjavat te stvari oko individue i kluba, ovako uzivam u ljepoti apsurda i samo potvrdujem dijagnozu naseg neupucenog naroda.Cartman je napisao/la:Fenomen koji je se pojavio zadnjih godina. Likovi navijaju za igrace, umjesto za klubove. Od nogometa probaju napravit NBA. Nema veze s mozgom, ali eto, neka djece. Valjda nekad nauce sta je smisao nogometa.
Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Baraž - SP 2014
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Kad neko koristi nepotrebne rijeci i misli da je pametan.RickBlaine je napisao/la:Moguce, samo mislim da sama konstrukcija recenice ovog lika pokazuje totalnu neinformiranost i povrsnost. Nemogucnost dubljeg pogleda na tekst od obicnog, mehanickog. U nekom periodu svog zivota bi cak poceo i objasnjavat te stvari oko individue i kluba, ovako uzivam u ljepoti apsurda i samo potvrdujem dijagnozu naseg neupucenog naroda.Cartman je napisao/la:Fenomen koji je se pojavio zadnjih godina. Likovi navijaju za igrace, umjesto za klubove. Od nogometa probaju napravit NBA. Nema veze s mozgom, ali eto, neka djece. Valjda nekad nauce sta je smisao nogometa.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RickBlaine
- Kontakt:
Eto kad covjek pogrijesi i nekome pruzi priliku za normalnom komunikacijom. Nemogucnost pogleda u drugu stranu, bezrazlozno, stereotipno napadanje sugovornika, nemoj bolan bit lobotomac. Vjerovatno bi ti neko drugi uzvratio tvojim tonom i rekao "sine moj, kad bi ja na forumu ispoljavao svoju zelju za pamecu...". Mada i ovaj odgovor tebi ne vodi nicemu jer ne ocekujem nista konstruktivno. Al' osjecam potrebu jeebiga da i tebi i onom kazem da ste se debelo zajebali u procjeni.
Da ne pisem vise jer iz tvoje perspektive "samo serem", da ne bude offtopic, moramo nesta nac u ova doba...
Nek bude ovo, :kava:
http://futbol.as.com/futbol/2013/11/15/ ... 38884.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne pisem vise jer iz tvoje perspektive "samo serem", da ne bude offtopic, moramo nesta nac u ova doba...
Nek bude ovo, :kava:
http://futbol.as.com/futbol/2013/11/15/ ... 38884.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može i ovako Portillo

Odgovor Ukrajinaca na ovu provokaciju Francuza

Odgovor Ukrajinaca na ovu provokaciju Francuza

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- alan_kardec
- Kontakt:
Grci su sinoć, malo je reći, uništili Rumune. Dali su im 3 gola, a lako su mogli još bar 2. Rumuni nisu napravili baš ništa osim tog gola Stancua. Grci su sad veliki favoriti jer znaju igrati ovakve mečeve. Ne vjerujem da Rumuni mogu zabiti dva gola Grcima.
Francuzi pred katastrofom. Navijao sam za Ukrajince, ali ovakav rezultat nisam očekivao. Francuzima će biti užasno teško igrati u revanšu, ogroman će biti pritisak, moraju da ganjaju 2 gola manjka, a Ukrajinci su jako opasni preko brzih Yarmolenka i Konoplyanke. Uz to su ih ranie, Ukrajinci znali pobijediti usred Pariza.
Da mi je samo vidjeti Portugalce na šta bi ličili bez Ronalda.
Dobar rezultat za njih.
Hrvati
... ja ne znam koji se klinac sa njima dešava. Nakon sjajnih igara na prethodnom EURU i nakon odlaska Bilića, hrvatska igra ne postoji. Jako loši su bili čitave kvalifikacije, a sinoć im se Island nudio čitavo drugo poluvrijeme. Da je ovo ona Bilićeva Hrvatska, riješili bi rutinski ovog igrača više sa 0:1 ili 0:2 i već sad se radovali Brazilu, a ovako im ostaje jako nezgodan rezultat za revanš u Maksimiru. Ja im ipak i dalje vjerujem, kvaliteniji su a što je još bitnije dosta su iskusniji, umuvaće ga nekako i otići na Mundijal.
Francuzi pred katastrofom. Navijao sam za Ukrajince, ali ovakav rezultat nisam očekivao. Francuzima će biti užasno teško igrati u revanšu, ogroman će biti pritisak, moraju da ganjaju 2 gola manjka, a Ukrajinci su jako opasni preko brzih Yarmolenka i Konoplyanke. Uz to su ih ranie, Ukrajinci znali pobijediti usred Pariza.
Da mi je samo vidjeti Portugalce na šta bi ličili bez Ronalda.

Hrvati

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovaj Portugal ima stvarno los sastav . Od trenutno prvih 11 protiv Svedske , jedino Ronaldo , Pepe i Moutinho su standardni u klubovima i igraju dobro. Nani , Coentrao skoro nikako ne igraju u klubovima , ovaj Meirelles je potrosen igrac a vec godinama nemaju postenog napadaca. I ovi ostali igraci sto nisam nabrojao su cisti prosjek.
Pa od Paulete nemaju napadaca, Postiga, pa pokusaj sa Liedsonom, sve mrtvi prosjek
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nije samo problem sa napadačima, oni nemaju ništa, samo tog Ronalda i ovog mladog Brumu. Doduše on napravio iskorak u karijeri i otišao u Tursku
U njihovim najvećim klubovima glavnu riječ vode strani igrači, tako da ništa bolje i ne mogu očekivati.

U njihovim najvećim klubovima glavnu riječ vode strani igrači, tako da ništa bolje i ne mogu očekivati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma ima Portugal vrlo solidnu ekipu i uvijek poprave igru na prvenstvima. Samo zanimljivo sto im je igrala identicna ekipa na EP-u kao i danas. Imaju problema sa novim generacijama, i cekaju te nove igrace da se to malo nadopuni. Ali i ovako imaju vrlo jaku i iskusnu startnu postavu.alan_kardec je napisao/la:Ma nije samo problem sa napadačima, oni nemaju ništa, samo tog Ronalda i ovog mladog Brumu. Doduše on napravio iskorak u karijeri i otišao u Tursku![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
U jedno sam bio siguran. U to da će Grci bez problema dobiti Rumunje.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja navijam za Ronaldinha i ne znamima me klub, ako nije Barca, u kojem igra. 
Navijat za Fracusku, navijat da bude 0-0 ili 1-0 ali da Ukrajinci prodju

Navijat za Fracusku, navijat da bude 0-0 ili 1-0 ali da Ukrajinci prodju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Sam si vec ranije dao odgovor zasto ih ima toliko, jednostavno i nemaju puno izbora u zivotu ali djaba svse moze ih biti jos dvaputa toliko tj. da budu apsolutna vecina, Francuzi ce biti kao i Africke reprezentacije. Bas me zanima kako je to npr. bogata hrvatska ulagala u taj razvoj 98. pa su stigli do polufinala sto vjerovatno Africke reprezentacije nikad nece ostvariti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zato što se ne ulaže isto u te iste Šveđane i te Bjelokošćane (u njihv razvoj i sve ostalo što prati razvoj nogometaša od malih nogu), na to sam mislio, a i pored toga oni uspijevaju iznjedriti odlične igrače i napraviti zavidne rezultate, dok ovi u Francuskoj uspijevaju imati više reprezentativaca od tzv autohtonih Francuza, iako ih je dvadeset puta manjeBigBigBang je napisao/la:cuj imaju manje novcapa ne kupuju reprezentacije igrace, saudi arabija ima novca ali djaba sve ne mozes mentalitet pobjednika kupiti. Zato ce Obala Slonovace uvijek takmicarski mec zijaniti npr. protiv Svedske...
Ti tamnoputi igraci osim mentaliteta nemaju osjecaj pripadnosti nacionalnom timu, jer oni su jednostavno drugi narod pa moze se 100 puta roditi u Francuskoj.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hrvatsku sa ovakvom igrom, BiH bi dobila makar sa 2 gola razlike. Dzeko i Pjanic su izmislili fudbal za Mandzukica i Modrica. U katastrofalnoj su formi sada, utakmica je predosadna bila za gledati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znbači trebali bi samo bijelce forsirati, iako su isti slabiji nogometaši i netalentovani ( u odnosu na svoje sunarodnjake tamnije puti, što je očito iz podataka koje sma ja naveo), samo zbog toga što su bijelci, da bi napravili bolji rezultatBigBigBang je napisao/la: Sam si vec ranije dao odgovor zasto ih ima toliko, jednostavno i nemaju puno izbora u zivotu ali djaba svse moze ih biti jos dvaputa toliko tj. da budu apsolutna vecina, Francuzi ce biti kao i Africke reprezentacije.

To da li će ili neće ostvariti, je teško znati, međutim i ta Hrvatska generacija je jedna od najtalentovanijih ikada na ovim protorima, a općepoznato da je većina produkt one predratne škole nogometa i da su imali prilično dobre uslove za razvoj do rata, te je poznato šta su napravili u Čileu '87 sa svojim vršnjacima iz drugih ex-yu zemaljaBigBigBang je napisao/la:Bas me zanima kako je to npr. bogata hrvatska ulagala u taj razvoj 98. pa su stigli do polufinala sto vjerovatno Africke reprezentacije nikad nece ostvariti.

Dakle, daleko bolji uslovi od onih koje uživaju ti afrički klinci

Ili jednostavno možeš priznati da nije problem u njima, već u postavci igre i selektoru (ili tome da su jednostavno slabiji nego što su nekad bili), ko je krivac sinoć Koscielnyu za crveni karton i penal, sigurno nema razvijen osjećaj pripadnosti prema FrancuskojBigBigBang je napisao/la:Ti tamnoputi igraci osim mentaliteta nemaju osjecaj pripadnosti nacionalnom timu, jer oni su jednostavno drugi narod pa moze se 100 puta roditi u Francuskoj.

Činjenica je da su ti igrači (djeca imigranata) činili i okosnicu onog tima iz '98 i to baš najbolji igrači tog tima, pa su opet napravili to što su napravili, a ja bih rekao da ovoj Francuskoj fali i jedan pravi vođa, za razliku od te iz '98

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Do kada ćemo čitati ove rasističke komentare ovog kretena Bigbang-a ? Sve dok moderacija ne počne obavljati svoj posao, ja se definitivno neću ovdje više javljati.
Pozdrav.
Pozdrav.
-
- Kontakt:
Jedini koji ovde ispoljava rasizam je ovaj rio fredi, koji bijele francuze prikazuje kao antitalente tj. crne smatra ubber talentima, a interesantno najbolji igrac svijeta a ujedno i ubjedljivo najbolji igrac francuske je Frank Ribery crnac ubber talenat iz Francuske
NEmam nista protiv tamnoputih igraca, to sto je nekome rasizam sto kazes da su mentalno slabi i da nisu pobjednici i nije moj problem. francuska nikad u historiji nije losija bila nego sada kad je najvise takvih igraca to je nepobitna cinjenica.

NEmam nista protiv tamnoputih igraca, to sto je nekome rasizam sto kazes da su mentalno slabi i da nisu pobjednici i nije moj problem. francuska nikad u historiji nije losija bila nego sada kad je najvise takvih igraca to je nepobitna cinjenica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vec ti je covjek rekao, pogledaj momcad kad su prvaci bili, pogledaj momcad 2006, ipak je do neceg drugog.BigBigBang je napisao/la:Jedini koji ovde ispoljava rasizam je ovaj rio fredi, koji bijele francuze prikazuje kao antitalente tj. crne smatra ubber talentima, a interesantno najbolji igrac svijeta a ujedno i ubjedljivo najbolji igrac francuske je Frank Ribery crnac ubber talenat iz Francuske![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Znaci Francuzi su slabiji jer sad imaju dosta crnih igraca u prvoj postavi? 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Inace, danas se nastavlja baraz tj. sada je Afrika na redu
.
Nigerija - Etiopija 16:00h
Senegal - O.Bjelokosti 20:00h
Volio bih vidjeti oba "iznenadjenja".

Nigerija - Etiopija 16:00h
Senegal - O.Bjelokosti 20:00h
Volio bih vidjeti oba "iznenadjenja".
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
francuski crnci kao i engleski su posljedica imperijalizma i kolonijalizma... nakon što su vijekovma isti tlacili svijetove izuzetno mi je drago što bivši građani trećeg reda(ako su uopšte i bili građani) danas su perjanice sport tih zemlja... baš me zanima gdje bi bili u košarci bez parkera, batuma, azinse, dijaoa, zelabala, u rukometu bez dinara, abaloa, narcisa, abatija, ricardsona, u fudbalu bez anrija vijere, zidana, đorkaefa, desaia, trezegea itd, itd... britanci bez sjajnih atletičara crne boje, pa fudbalera itd...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.