A sta podrazumjeva taj update?IlPrincipe je napisao/la:Sutra izlazi LFCMarsall-ov update u 10h ujutro, postavit cu ovdje pa da svi mozete skinuti ..
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
- IlPrincipe
- Kontakt:
transferi,povrede..klasik je napisao/la:A sta podrazumjeva taj update?IlPrincipe je napisao/la:Sutra izlazi LFCMarsall-ov update u 10h ujutro, postavit cu ovdje pa da svi mozete skinuti ..
- Managerial changes
- Summer transfers missed/ up to date free signings
- Promotions / Relegations ( at the end of the seasons)
- Position finishes
- Cup winners
- European coefficiants altered
- Contract changes
- Loans
- Edited CA/PA
- New owners
- Edited budgets
- amongst others updates
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Evo probao sam ovo, isao sam resign i prosao 9. sept. i onda kad hocu da se ponovo dodam da vodim klub odbiju me elegantnoSamir1989 je napisao/la:Ako ti se neda peglat oko nalaženja fixova probaj resign pa vidi oće proći taj dan.Ako da onda samo se ponovo dodaj u u klub koji vodiš i to je to.Čitao sam da su ljudi ovako rješavali taj problem.MirsoNi je napisao/la:Taman se zadubio u igricu kad ono pocinje crashati 9.tog septembra, do tad sve normalno radilo![]()
Da li neko mozda zna rjesenje (imam nosteam verziju i njihov update)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- IlPrincipe
- Kontakt:
LFCMarshall update .. uzivajte
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=8290" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=8290" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eh proradilo i meni, valjda ne krasha u septembru..nego ima li neko da predlozi kakav fin tim za voditi..ovako da ima nesto para (ne mora previse al da mozes dovest kojeg igraca), nekog ok igraca da gradis tim oko njega ,talente(moze a i ne mora da ima) i da te ne pritiscu prevelikim ocekivanjima..cisto da mozes da gradis tim prvi sezonu opusteno, ispast neces a nemas prevelikih ocekivanja...nebitna liga 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Imaš Lyon.Za pare ne znam al imaju finih igrača za budućnost.Kod mene njihov mladi Umtiti najbolji stoperultrasstyle_tz je napisao/la:eh proradilo i meni, valjda ne krasha u septembru..nego ima li neko da predlozi kakav fin tim za voditi..ovako da ima nesto para (ne mora previse al da mozes dovest kojeg igraca), nekog ok igraca da gradis tim oko njega ,talente(moze a i ne mora da ima) i da te ne pritiscu prevelikim ocekivanjima..cisto da mozes da gradis tim prvi sezonu opusteno, ispast neces a nemas prevelikih ocekivanja...nebitna liga
Jedina druga opcija je da ono retire pa ponovo napraviš profil menadžera i dodaš se u neki klub (ono add new manager sranje).A što se tiče verzije ja sam sa skidrow skino i onda je i meni crashalo 30 sept. i nakon ubacivanja update-a nemam više problema.Samo kod mene nije bilo instalacije nikakve samo sam raspakovo igru kad sam skino.MirsoNi je napisao/la:Evo probao sam ovo, isao sam resign i prosao 9. sept. i onda kad hocu da se ponovo dodam da vodim klub odbiju me elegantnoSamir1989 je napisao/la:Ako ti se neda peglat oko nalaženja fixova probaj resign pa vidi oće proći taj dan.Ako da onda samo se ponovo dodaj u u klub koji vodiš i to je to.Čitao sam da su ljudi ovako rješavali taj problem.MirsoNi je napisao/la:Taman se zadubio u igricu kad ono pocinje crashati 9.tog septembra, do tad sve normalno radilo![]()
Da li neko mozda zna rjesenje (imam nosteam verziju i njihov update)nezz sta da uradim (bgm sam uradio sve sto i treba, nosteam + njihov patch 14.1.3, i sve je normalno radilo do 9.tog septembra -.-)
- IlPrincipe
- Kontakt:
predlažem Everton ili Newcastleultrasstyle_tz je napisao/la:eh proradilo i meni, valjda ne krasha u septembru..nego ima li neko da predlozi kakav fin tim za voditi..ovako da ima nesto para (ne mora previse al da mozes dovest kojeg igraca), nekog ok igraca da gradis tim oko njega ,talente(moze a i ne mora da ima) i da te ne pritiscu prevelikim ocekivanjima..cisto da mozes da gradis tim prvi sezonu opusteno, ispast neces a nemas prevelikih ocekivanja...nebitna liga
Pa koji je 'rac ovom menadžeru. Počeo 2 puta s dvije različite ekipe i svaku tekmu po 2-3 povrede, odigram par tekmi i nemam više rezervi. 
Ja sam na starijim Managerima uvijek pocinjao sa Rengersima il' Ajaxom. I jak sam u svojoj ligi, dok ovamo ganjam mlade talente i pravim ekipu za Ligu Prvaka.
Najbolji uspjeh mi je bio jednom kad sam poceo Cardiffom i uveo ih u prvu ligu, te nakon 4 sezone je i osvojim. Od mojih 9 godina tamo jednom ligu, jednom FA Kup osvojio, 2 puta Carling kup . Imao sam straha ekipu i prvu sezonu koju sam zavrsio van top 4 oni meni otkaz
Na ovom novom sam vec dobio otkaz u QPR-u i dobio posao u Crawleyu (bar mislim da se teko pise:D) i ide mi solidno. Sredina tabele i jos malo ce kraj sezone. Ispunjena ocekivanja i nadam se sad nekim boljim parama , bar 100 000 funti da se malo pojacam.
Najbolji uspjeh mi je bio jednom kad sam poceo Cardiffom i uveo ih u prvu ligu, te nakon 4 sezone je i osvojim. Od mojih 9 godina tamo jednom ligu, jednom FA Kup osvojio, 2 puta Carling kup . Imao sam straha ekipu i prvu sezonu koju sam zavrsio van top 4 oni meni otkaz
Na ovom novom sam vec dobio otkaz u QPR-u i dobio posao u Crawleyu (bar mislim da se teko pise:D) i ide mi solidno. Sredina tabele i jos malo ce kraj sezone. Ispunjena ocekivanja i nadam se sad nekim boljim parama , bar 100 000 funti da se malo pojacam.
ma ovaj manager je meni bezveze
isto ko i onaj od prošle,samo je razlika što sam ovaj skin'o pirat,a fm13 platio 8,75 eura preko steama 
- supersonic83
- Kontakt:
Imas tutorijal u fm. Predlazem da ga isprobaš.19risha88 je napisao/la:ma ovaj manager je meni bezvezeisto ko i onaj od prošle,samo je razlika što sam ovaj skin'o pirat,a fm13 platio 8,75 eura preko steama
Prve sezone pala i liga i Lp. Bez ijednog pojacanja.
Juve je napravljen odlicno, a ona njihova taktika rastura.
Spremio sam 3 taktike, ali niti jednom u toku sezone nisam morao koristiti rezervne.
Jedino sam u kupu kiksao protiv Milana.
Evo nekoliko ss:
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
-
Panagiotis
- Kontakt:
ima li neki update s pravim imenima...manager mi dobro radi,nigdje ne crasha i samo mi hvale prava imena...pomozite...
- chelsea358
- Kontakt:
Imam problem u samoj igri ,dok igram odjednom se sve na manageru ukoci(freeza) mada je do tad sve radilo super i to mi se desilo vec par puta.Znal ko kako da to rijesim jel neko imao isti problem. 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U ovom su fm-u napravili neke kozmeticke izmjene pa nikako vise ne mogu da u taktici nadjem one opcije da ukljucim npr. da odbrana igra na offside zamke ili da namjestam zadnju liniju dal visoko ili duboko...Moze li pomoc , vjerujem da znate na sta mislim 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
I ja koliko sam vidio nema onih slideova.Ja sam ih tražio al ih nema.Jedino preko touchline instrukcija da probaš da uradiš to što hoćeš il u player instructions pa za svakog u zadnjoj liniji posebno.Jedino mi to pada na pamet.dr.van nostrand je napisao/la:U ovom su fm-u napravili neke kozmeticke izmjene pa nikako vise ne mogu da u taktici nadjem one opcije da ukljucim npr. da odbrana igra na offside zamke ili da namjestam zadnju liniju dal visoko ili duboko...Moze li pomoc , vjerujem da znate na sta mislim
- supersonic83
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:U ovom su fm-u napravili neke kozmeticke izmjene pa nikako vise ne mogu da u taktici nadjem one opcije da ukljucim npr. da odbrana igra na offside zamke ili da namjestam zadnju liniju dal visoko ili duboko...Moze li pomoc , vjerujem da znate na sta mislim

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Panagiotis je napisao/la:ima li neki update s pravim imenima...manager mi dobro radi,nigdje ne crasha i samo mi hvale prava imena...pomozite...
isti problem i kod mene,
hajd sto su i druga pogresna imena nego se i ta pogresna imena svako kolo mijenjaju dok osobine igraca ostaju isto(upratio pomocu starog dede od golmana 37 god mu a nonstop mijenja ime, kao i ostali igraci)
sta treba uraditi da dobijem prava imena, imal gdje patch crack ili sta god vec?
hvala
- IlPrincipe
- Kontakt:
Krenuo sa Evertonom. Evo sad će polusezona i sjajno mi ide.
3-ći sam na tabeli. Trio Mirallas-Jese-Deulofeu je sjajan.
Prodao Jelavića i još 2-3 igrača iz rezervne ekipe
Kupio Salihovića (Hoffenheim),Papadopoulosa (Schalke) i Jese-a (Real Madrid)
Sve sam ih kupio na način 48monthly installatment.
3-ći sam na tabeli. Trio Mirallas-Jese-Deulofeu je sjajan.
Prodao Jelavića i još 2-3 igrača iz rezervne ekipe
Kupio Salihovića (Hoffenheim),Papadopoulosa (Schalke) i Jese-a (Real Madrid)
Sve sam ih kupio na način 48monthly installatment.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@supersonic83
hvala na detaljnom upustvu al znam ja za to...nije to ono sto trazim...u ovoj verziji su definitivno izbacili te opcije :/
hvala na detaljnom upustvu al znam ja za to...nije to ono sto trazim...u ovoj verziji su definitivno izbacili te opcije :/
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.