Odgovorit cu tebi, posto smo uvijek imali korektnu prepisku. Ja ne podrzavam nikoga, ja samo kazem sta je i kako je. Niko nece nista unerediti i niko nece nista lose uraditi. Sukob sa Acom na prvenstvu u Sloveniji? Molim te ne nasjedaj na ove gluposti i mahalske price. To ti govori covjek koji je puno vremena proveo sa reprezentacijom ovog i proteklog ljeta i kako odlicna atmosfera je vladala. Svi su disali kao jedan. Ja cu opet da ponovim, ako su se pravili rezultati sa Mirom Gugicem kao predsjednikom Saveza koji je bio indiferentan za ovu reprezentaciju, sto to ne bi bilo i sa Konakovicem? Vrijeme ce pokazati..bhsport je napisao/la:@neno, stvarno sam cijenio tvoj rad i trud i javljanje na forumu i tebe kao licnost, ali mi nije jasno kako mozes podrzavati sve ovo sa Dinom?
Pa valjda smo naucili da se njemu ne moze vjerovati kroz KK Bosnu i sta sada, treba da i repku uhelaci.
Kako komentarises taj sukob sa Acom u Sloveniji? Nisi se osvrnuo na to?
I sta mislis, kada vec podrzavas Dinin dolazak, da ce on uraditi da doprinese i unaprijedi BH kosarku?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- skyisthelimit
Pa bolje biti i indiferentan prema svemu nego lopov...
15.10 - 15.06 ...
Igokea otpustila Bajica nedaj boze da to bude znak nasem savezu da ga angazuje za selektora
Inace Bajic poznat po jucerasnjoj izjavi
Ne želim da kritikujem Savez, ali mi jednostavno nije jasno kako selektor i njegovi pomoćnici mogu biti iz druge države'', istakao je Bajić.

Inace Bajic poznat po jucerasnjoj izjavi
Ne želim da kritikujem Savez, ali mi jednostavno nije jasno kako selektor i njegovi pomoćnici mogu biti iz druge države'', istakao je Bajić.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pisao sam o tome jučer, dakle, izjava godine. Koji paradoks :ugeek:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gledam ovo i opet me neka tuga uzela

Gledam ovo i opet me neka tuga uzela
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Danas je postalo i zvanicno!
Domacin smo turnira do 20 godina B divizije

Domacin smo turnira do 20 godina B divizije
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E svaka cast.Znaci Juka,Buza,Vrabac jos kad bi i Sulejmanovic dobio dozvolu da igra za nas bila bi top ekipa-dream teamneno#4 je napisao/la:Danas je postalo i zvanicno!
Domacin smo turnira do 20 godina B divizije![]()
Pa i bez Sulejmanovica nasi ce imati dream team za sve reprezentacije u B Diviziji, a i u A diviziji bili bi ozbiljan takmac svima, cak stavise mozda bi bili u borbi za medalju....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
aBd da bude kako kazes i da na dobro izadje, vidjet cemo sa izborom selektora na cemu smo i koji su nam planovi, da ne bude kao u KK Bosna preprodaja igraca i slicne malverzacije. I definitivno imas mustuluk za U20 repku, kapa dole Harunu jos jedan put.neno#4 je napisao/la:Odgovorit cu tebi, posto smo uvijek imali korektnu prepisku. Ja ne podrzavam nikoga, ja samo kazem sta je i kako je. Niko nece nista unerediti i niko nece nista lose uraditi. Sukob sa Acom na prvenstvu u Sloveniji? Molim te ne nasjedaj na ove gluposti i mahalske price. To ti govori covjek koji je puno vremena proveo sa reprezentacijom ovog i proteklog ljeta i kako odlicna atmosfera je vladala. Svi su disali kao jedan. Ja cu opet da ponovim, ako su se pravili rezultati sa Mirom Gugicem kao predsjednikom Saveza koji je bio indiferentan za ovu reprezentaciju, sto to ne bi bilo i sa Konakovicem? Vrijeme ce pokazati..bhsport je napisao/la:@neno, stvarno sam cijenio tvoj rad i trud i javljanje na forumu i tebe kao licnost, ali mi nije jasno kako mozes podrzavati sve ovo sa Dinom?
Pa valjda smo naucili da se njemu ne moze vjerovati kroz KK Bosnu i sta sada, treba da i repku uhelaci.
Kako komentarises taj sukob sa Acom u Sloveniji? Nisi se osvrnuo na to?
I sta mislis, kada vec podrzavas Dinin dolazak, da ce on uraditi da doprinese i unaprijedi BH kosarku?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
16.11.2013.
Grosuplje 63 - 65 Rogaska / Jozo Brkić - 10 poena, 4 skoka
Kapfenberg 63 - 85 Klosterneuburg / Ramiz Suljanović - 24 poena, 4 skoka
(http://basketball.eurobasket.com/player ... burg/10323" onclick="window.open(this.href);return false;)
Ostrava 68 - 80 Decin / Admir Alić - 9 poena
(http://basketball.eurobasket.com/player ... rava/28206" onclick="window.open(this.href);return false;)
Igokea 72 - 58 Szolnoki Olaj / Nemanja Gordić - 8 poena, 9 asistencija
Zadar 72 - 70 MZT / Marko Šutalo - 14 poena, 1 asistencija
Energia Rovinari 93 - 78 BC Timisoara / Zlatko Jovanović - 7 poena, 4 asistencije
Ermin Jazvin - 13 poena, 3 skoka
CSKA 2 70 - 95 Enisey / Elmedin Kikanović - 7 poena, 3 skoka
Feve Oviedo 94 - 68 Barcelona B / Emir Sulejmanović - 6 poena, 5 skokova
Sloboda Užice 87 - 91 OKK Beograd / Stefan Lakić - 10 poena, 3 skoka (
)
Grosuplje 63 - 65 Rogaska / Jozo Brkić - 10 poena, 4 skoka
Kapfenberg 63 - 85 Klosterneuburg / Ramiz Suljanović - 24 poena, 4 skoka
(http://basketball.eurobasket.com/player ... burg/10323" onclick="window.open(this.href);return false;)
Ostrava 68 - 80 Decin / Admir Alić - 9 poena
(http://basketball.eurobasket.com/player ... rava/28206" onclick="window.open(this.href);return false;)
Igokea 72 - 58 Szolnoki Olaj / Nemanja Gordić - 8 poena, 9 asistencija
Zadar 72 - 70 MZT / Marko Šutalo - 14 poena, 1 asistencija
Energia Rovinari 93 - 78 BC Timisoara / Zlatko Jovanović - 7 poena, 4 asistencije
Ermin Jazvin - 13 poena, 3 skoka
CSKA 2 70 - 95 Enisey / Elmedin Kikanović - 7 poena, 3 skoka
Feve Oviedo 94 - 68 Barcelona B / Emir Sulejmanović - 6 poena, 5 skokova
Sloboda Užice 87 - 91 OKK Beograd / Stefan Lakić - 10 poena, 3 skoka (
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
neno ima li nekih novih igrača koje bismo mogli očekivati u rosteru u-20 ili idemo sa istom postavom?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Gotive nas iz Fibe pravo a i ne gotivili organizacija bude na vrhunskom nivou, vec sad racunam da smo A divizijaneno#4 je napisao/la:Danas je postalo i zvanicno!
Domacin smo turnira do 20 godina B divizije![]()
Ima nekih novih imena, ali tek je poceo ozbiljan rad i na tu temu..Ja ocekujem spektakl i punu dvoranu stalno na Ilidzi..Da nas Jusuf jos jednom povede ka A divizijiPauleta je napisao/la:neno ima li nekih novih igrača koje bismo mogli očekivati u rosteru u-20 ili idemo sa istom postavom?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
JA cu se ponoviti što se tiče DIne. Također, koliko vidim na sc ovaj njegov intervju neće biti konkursa. Ko zna kako stoje stvari ovaj izbor DIne je samo promjena u titulama a u konkretnom radu za KSBiH sve će ostati isto. ISto tako nikakva svađa na EP nije bila čak suprotno mnogo su bolji odnosi bili na odlasku sa EP nego na početku priprema mada ni tada odnosi nisu bili loši. Ta priča izbaci broj 12 je istinita ali je loša samo ako je gledaš izolvano kao što je vi gledate, a ona ustvari nije ni blizu toga kako vi to ovdje tumačite. Uživajte i ne brinite.zaboljisportuBiH je napisao/la:Dino je i do sada bio desna ruka Harunu. Dobri su prijatelji i zato nema da brinete jer je i DIno bio jedan od ljudi koji su pomogli usponu KS od dolaska Haruna. To šta je bilo u Bosni će kad tad izaći na vidjelo. NE mogu reći da li je uzimao i krao dok ne uđe inspekcija i o tome je glupo pričati jer to niko ne zna tačno, samo ću vam reći da su vam pogrešne informacije da je on srozao Bosnu. Znači dug nakon odlaska DIninog nije bio veći od duga prije dolaska. To je ono što ja znam. Također, Bosna je bila u ABA ligi kad je on otišao. Informišite se malo. Prema tome opustite se. Oko trenera neću da komentarišem dok ne vidim ko će biti nasljednik. Nije mi se Aco sviđao u nekim stvarima kako vodi ekipu i nije ni njegovo malso za Ramazana ali hvala mu na svemu jer je bilo dosta i pozitivnih stvari i bio je najbolji u tom momentu.
Danas slučajno skontah da Predrag Benaček ima sina u NCAA. Visina 206. Možda je talenat. Ima li ko kakvih informacija dodatnih.
Ekstra link za Cedevita-Radnički, samo treba registracija:
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-17" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-17" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo na ovom ne treba se registrovati http://www.sportlemon.tv/20131116/vv528 ... 85305.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aaa Nurkic za 3 minute 4 poena , 2 rampe , 2 skoka i ukradena 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dominacija Nurkića

Hohohoho, koja masina!
:lol:
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Raul_64 je napisao/la:Aaa Nurkic za 3 minute 4 poena , 2 rampe , 2 skoka i ukradena
Kakve dvije bolkade i kucanje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.