Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Jel imas slike na kompu il bi ih kopirao s nekog web portala?
-
- Kontakt:
Ma, imam ih na kompuSignore je napisao/la:Jel imas slike na kompu il bi ih kopirao s nekog web portala?

Udjes na imageshack.us/?no_multi=1 i ucitas tu slike. Nakon toga otvoris ovdje odgovor, kliknes gore povis na ono img, zalijepis link u sredinu i kad objavis post slika se vidi.
-
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Udjes na imageshack.us/?no_multi=1 i ucitas tu slike. Nakon toga otvoris ovdje odgovor, kliknes gore povis na ono img, zalijepis link u sredinu i kad objavis post slika se vidi.
Hvala!
-
- Kontakt:
Stadion u Montrealu, ništa posebno, al' ovako nešto se može napraviti i u BIH

U BIH se jedan moderan zahod ne moze napraviti,a kamo li stadion!!!! Gdje su sad one price kao na proljece 2013 dize se Bilino...Ostale tribine...Dize se al nesto drugo! Semafor pišljivi niko nema u drzavi da iole valja...A u ARENI u Zenici 2 semafora i 2 displeja u dvorani! Milina vidjet! Teško onako nešto da savez nabavi za repku kada igra??? ****** ti ovaj savez,kada sve koristi tudje što neko napravi!!!! Oni teško šta ulazu u bilo koji stadion!
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
dok se savez bavi repkom,stadioni truhnu,lider prvenstva svako kolo pod suspenzijom,...rjesenje je po meni privatizacija,ali ni to nece da izglasaju,stadioni i fudbal su u k...cu sa kojeg nema stepenica za sic 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
S ovom izjavom 'dok se savez bavi repkom' pogadjas u srz problema. BiH do sad nije bila uspjesna, al sad kad konacno uspijeva da se plasira na veliko natjecanje problemi za klupski nogomet bit ce puno veci. Jednostavno znam iz primjera Hrvatske. Uvijek se pricaju bajke o uspjehu reprezentacije i to se podmece kao uspjeh Hrvatskog nogometa i to im je glavni argument da nogomet ne propada. Klubovi se gase, svi u dugovima, tek ovi s par privatnika na celu uspijevaju nesto. Ista stvar ce biti i u BiH. Sto je najveci problem, ljudi u BiH ne navijaju za BH klubove pa ce im reprezentacija biti jedino i bitno u nogometu ove drzave. Daj Boze da se nadje koji privatnik i ulozi sicu u neki klub, cisto da igraci imaju place, nista vise. Al dobro, necu da zabusavam temu, o ovome se moze do sutra pricati.
Inace, taj stadion u Montrealu je malo pretjerivanje. Takvo nesto se dugo nece vidjeti u BiH. Onaj montazni u Senicama i slicni su nasa realnost, ili bolje receno, nas maksimum, mada i taj stadion je svjetsko cudo, ali kapacitet nije pretjeran pa mozemo reci da je to nesto realno.
Inace, taj stadion u Montrealu je malo pretjerivanje. Takvo nesto se dugo nece vidjeti u BiH. Onaj montazni u Senicama i slicni su nasa realnost, ili bolje receno, nas maksimum, mada i taj stadion je svjetsko cudo, ali kapacitet nije pretjeran pa mozemo reci da je to nesto realno.
Ma sto kazes skoro ne navijaju ni ljudi koji zive u BiH, a kamoli dijaspora. Ja dok sam bio dijete, "navijao" sam za Hajduk sa tatom i gledao Slogine utakmice iz Doboja redovno, a kad sam odrastao, nekako sam za Zelju poceo kofol da navijam, medjutim, ni to ne pratim vise. Iskreno receno ne interesuje me ni klub ovde gdje zivim, vec navijam za Arsenal. Ja licno ne vidim nista u iducih 10-20 godina da ce se fudbal kod nas nesto promjeniti. Mislim da ce ostati nivo koji je i sad, a svi nasi igraci koji imaju potencijal, ice u inostranstvo i samim tim ce liga uvijek biti slaba. Kakva ekonomija i politika, takve su i druge stvari kao npr. fudbal i stadioni.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- 7aprildomemoj
+1Murga je napisao/la:Ma sto kazes skoro ne navijaju ni ljudi koji zive u BiH, a kamoli dijaspora. Ja dok sam bio dijete, "navijao" sam za Hajduk sa tatom i gledao Slogine utakmice iz Doboja redovno, a kad sam odrastao, nekako sam za Zelju poceo kofol da navijam, medjutim, ni to ne pratim vise. Iskreno receno ne interesuje me ni klub ovde gdje zivim, vec navijam za Arsenal. Ja licno ne vidim nista u iducih 10-20 godina da ce se fudbal kod nas nesto promjeniti. Mislim da ce ostati nivo koji je i sad, a svi nasi igraci koji imaju potencijal, ice u inostranstvo i samim tim ce liga uvijek biti slaba. Kakva ekonomija i politika, takve su i druge stvari kao npr. fudbal i stadioni.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jos dugo ce prazan bitiProbisvjet je napisao/la:

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Pozz imali neko iz travnika da kaze oceli ova nova tribina ici duzinom terena,posto vidim sredili su zemlju za nastavak pa ako neko ima upucen da kaze hvala...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakva je situacija u Vitezu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Evo vlada TK-a usvojila budžet za 2014 godinu od 300+ miliona KM, razvojni programi planirani su u iznosu od 25 miliona KM ali veliko je pitanje hoće li i marka od toga biti odvojena za stadion Tušanj
opet će izgleda sve pasti na leđa opštine Tuzla tj. na njihovu sadaku i koliko će moći da odvoje za stadion naredne godine...

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Rekao sam vam je davno, ova Tuzla ce ostati kao i Grbavica. Nesto sto je pocelo i sto se nije na vrijeme zavrsilo, nece se nikada zavrsiti. To je tako, nazalost...
FK Sloga Simin Han (predgrađe Tuzle), nakon što smo osvojili 5. ligu sada smo prvi u 4. ligi naravno ambicije za napredak.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bravo za ove tuzlake. Stvarno svaka cast. Eto klub iz cetvrte lige napravi normalnu tribinu koja lici na nesto. Jos im samo stolice fale. Pored tog najvise pohvala sto infrastrukturom prate ambicije kluba. Danas je brdo primjera gdje svi lete u rang vise, a gdje ce taj rang vise igrati uopce se ne pitaju.
Po broju redova, na ovu tribinu stane 1300-1500 stolica.
I treba napomenut da je predsjednik Slobode (Azmir Husic aka Amerikanac) takodje i glavni sponzor Sloge SImin Han, i da se ovo pravi od njegovih para. Ja se nadam da ce ovo da bude dobra filijala Slobode, jednog dana kad sv edodje na svoje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hvala mnogo, naša tajna je Azmir Husić poduzetnik iz Amerike, koji je trenutno predsjednik i FK Sloboda i našeg kluba. U rekonstrukciju stadiona je uloženo 120 hiljada KM. Stolice su spremne, tačnije 500, vjerovatno ti na slikama tribina izgleda veća.Signore je napisao/la:Bravo za ove tuzlake. Stvarno svaka cast. Eto klub iz cetvrte lige napravi normalnu tribinu koja lici na nesto. Jos im samo stolice fale. Pored tog najvise pohvala sto infrastrukturom prate ambicije kluba. Danas je brdo primjera gdje svi lete u rang vise, a gdje ce taj rang vise igrati uopce se ne pitaju.
A evo u maju kako je to izgledalo.

@klasik
Vala ja se ne bi bunio kad bi bili kao Mladost iz Velike Obarske, a ne filijala Slobodi kojoj će trebati godine da se izvuče iz govana.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.