FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
hajde Svraka zapali jednu na poluvremenu pa nisi robot...
ako ga je pogodila u ruku penal se svira na svim livadama svijeta, ako nije boli nas sviraju svima, nek i nama jedan ove sezone,,,,bordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
kupuj amareeeeeeeeeeeeeee, kupuj amareeeeeeeeee hahahah, nemamo za plata a deremo sve
čist penal iako nisam gledaobordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
-
bordobijeli
- Kontakt:
nisam ja ni rekao da nije bio ,ja mislim da ga je pogodila u rukuamko27 je napisao/la:ako ga je pogodila u ruku penal se svira na svim livadama svijeta, ako nije boli nas sviraju svima, nek i nama jedan ove sezone,,,,bordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
kupuj amareeeeeeeeeeeeeee, kupuj amareeeeeeeeee hahahah, nemamo za plata a deremo sve
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pirati, vjesajte se...

BABO Sredio...

BABO Sredio...
Odličan rezultat. Ovaj trener Travnika iznerviran do neba. Stvarno u NK Travnik bez uvrede previše seljačkih manira, igrači, publika...
Kad se vraća Ćirso opet kod nas? Danas solidno dosta igra.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Osim - drugo ime za Želju !
pogodila ga je, ali da ga nije pogodila, zavrsila bi u golu, tako da je ovo 100 % bio penalbordobijeli je napisao/la:nisam ja ni rekao da nije bio ,ja mislim da ga je pogodila u rukuamko27 je napisao/la:ako ga je pogodila u ruku penal se svira na svim livadama svijeta, ako nije boli nas sviraju svima, nek i nama jedan ove sezone,,,,bordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
FKŽ !
Yaaaaani zvijer!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
pinki je napisao/la:čist penal iako nisam gledaobordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Penal je sredio gospodin Tan iz Malezije 
Jos jedan u drugom pol i to je to... 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
onda jos nismo poceli steliti, znaci jedino vama do sada se stelilo; salim se malo, nemaju sudije kod nas pojma, dobro su placeni od saveza tesko ih moze ko kupiti (osmi tanabordobijeli je napisao/la:nisam ja ni rekao da nije bio ,ja mislim da ga je pogodila u rukuamko27 je napisao/la:ako ga je pogodila u ruku penal se svira na svim livadama svijeta, ako nije boli nas sviraju svima, nek i nama jedan ove sezone,,,,bordobijeli je napisao/la:eto i vama penal da ne kazete da samo nama sviraju
na polusezoni sad.rossoner je napisao/la:.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Proradio stream na volimtezeljo..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ekipe kao sto je Travnik niĐe na svijetu nema
Sto se nas tice 40 min nista i onda 5 min iz snova..Nadam se da cemo uspijeti odoljeti naletima,ali bukvalno,domaceg tima..Ocekujem i veliki pritisak na sudiju,i tu treba biti oprezan da se ne prave neke gluposti u i oko naseg senaesterca..Ocekujem i crveni karton ( ako sudija bude imao damu ) za domacina..Sijaset ih je sa zutim..
P.S.
Evo sad opet gledam usporeni snimak-penal cist ko suza! Pa jbt ni igraci Travnika se nisu bunili,sta serenda onaj Arapovic..

Sto se nas tice 40 min nista i onda 5 min iz snova..Nadam se da cemo uspijeti odoljeti naletima,ali bukvalno,domaceg tima..Ocekujem i veliki pritisak na sudiju,i tu treba biti oprezan da se ne prave neke gluposti u i oko naseg senaesterca..Ocekujem i crveni karton ( ako sudija bude imao damu ) za domacina..Sijaset ih je sa zutim..
P.S.
Evo sad opet gledam usporeni snimak-penal cist ko suza! Pa jbt ni igraci Travnika se nisu bunili,sta serenda onaj Arapovic..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 nov 2013, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma radilo je to cijelo vrijeme, za odreni krug...MirsoNi je napisao/la:Proradio stream na volimtezeljo..
- diplomatija
- Kontakt:
pa dajte nam bolan da gledamoDzoleZeljo je napisao/la:Ma radilo je to cijelo vrijeme, za odreni krug...MirsoNi je napisao/la:Proradio stream na volimtezeljo..
ne pričaj o stvarima u koje nisi upućenDzoleZeljo je napisao/la:Ma radilo je to cijelo vrijeme, za odreni krug...MirsoNi je napisao/la:Proradio stream na volimtezeljo..
Another hero - another mindless crime.
Hvala. A zašto našeg Chamakha izbaci na poluvremenu? Je li povreda neka u pitanju?ZZtop10 je napisao/la:na polusezoni sad.rossoner je napisao/la:.
Sa Tomićem sam dosta zadovoljan i danas.
Zadnja izmjena: rossoner, dana/u 16 nov 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], onajlikk, PeppermintSA i 44 gosta.