HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Crnov igrač utakmice po meni.Realno Mile je sasvim prosječan igrač za ove lige ali ja ga volim jer igra sa velikim srcem za Zrinju.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Evo Amera !!Lillard je napisao/la:Sad ce Amer uci i zabit.
Bravo Mile, evo nam i Denija - ocu jos jedan gol
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma samo mirno privest ovo kraju da ne bude panike.Lillard je napisao/la:Bravo Mile, evo nam i Denija - ocu jos jedan gol![]()
.
Svaka cast,unatoc ovolikom broju izostanaka 3 boda stizu u Mostar
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bravo!
Ostaju nam jos Zvijezda kod kuce i Travnik u gostima. 6 bodova je imperativ
.
Ostaju nam jos Zvijezda kod kuce i Travnik u gostima. 6 bodova je imperativ

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bravo momci , odlično odrađeno.Ovo se mora potvrditi protiv Zvijezde
.

Bravo momci!
Čestitke! Na ovakvim pobjedama se vidi moć i znanje momčadi i trenera!
-
- Kontakt:
Konacno dobra reakcija strucnog stozera u svakom pogledu velike pohvale, uvodjenje Graovca na desni bok i vracanje Muminovica u vezni red je kluc utakmice! Seljacki komentator totalno ne informiran kao i standardno lose sudjenje! Nego me zanima sta je bilo "iza gola"?

ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju 

www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Ma Karačić zna svoj posao,samo mozemo zaliti zbog prosutih bodova kod kuće,inače bi bili na konju 

Doktor baluna...
A moj Edine to ti ni Karačić ne zna kazatiEdin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju

Po meni ovo je prvih 11: Dujković,Brković,M.Aničić,Radeljić,Stojkić,Muminović,Đurić,Barišić,Milićević,Simeunović,Bekić.
A sto se dogadja sa tim Arezaninom ?Pauleta je napisao/la:Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Momak očito misli da je uhvatio boga za bradu i glumi igračinu.Zna igrati lopte ali ima problem sa "igrom glavom".Izgleda da više voli trenirati po kavanama nego na zelenom terenu a to ne prolazi kod Karačića i ove uprave Zrinjskog.Koliko znam čak su mu unatoč glupostima koje je napravio jesenas izašli u susret i pustili ga u Čelik jer ga je Jagodić tražio da ne bi propao ali on je izgleda nepopravljiv slučaj pa je i to uprsko i sad sadi glavati kupus u Uskoplju.Nek mu je sa srećom.England je napisao/la:A sto se dogadja sa tim Arezaninom ?Pauleta je napisao/la:Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
svaku utakmicu se počelo u formaciji 4-2-3-1 i najčešće je to izgledalo ovako...Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju
_____________Dujković______________
Brković___Radeljić___M.Aničić__Stojkić
_________Barišić____Muminović______
Simeunović______Đurić_________Crnov
________________Bekić______________
#SuningOUT
Šteta.zrinja05 je napisao/la:Momak očito misli da je uhvatio boga za bradu i glumi igračinu.Zna igrati lopte ali ima problem sa "igrom glavom".Izgleda da više voli trenirati po kavanama nego na zelenom terenu a to ne prolazi kod Karačića i ove uprave Zrinjskog.Koliko znam čak su mu unatoč glupostima koje je napravio jesenas izašli u susret i pustili ga u Čelik jer ga je Jagodić tražio da ne bi propao ali on je izgleda nepopravljiv slučaj pa je i to uprsko i sad sadi glavati kupus u Uskoplju.Nek mu je sa srećom.England je napisao/la:A sto se dogadja sa tim Arezaninom ?Pauleta je napisao/la:Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
Meni je bio najbolji igrač U21 na početku ovih kvalifikacija.
Nego, koliko sam ja upućen, može biti i da griješim, Zrinjski je suspendovao Arežinu i stavio ga na transfer listu, tako da ukoliko neko hoće da ga dovede mora platiti određeni iznos.
Koliko tačno?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.