FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja sam znao i osjecao da cemo slativi ali eto, rezultat nisam pogodio. Mislio sam da ce biti 3:1 za nas. Svejedno, definitivno nisam razocaran.
Za nadati se da ce Borac kiksati a onda ih na Grbavivi prestici.
Ne valja ovo sto su Zrinjski i Siroki uzeli u gostima ali sta je tu je. Sarajevo ce zato podijeliti bodove sa Slavijom i popraviti nam i sutrasnji dan.
Za nadati se da ce Borac kiksati a onda ih na Grbavivi prestici.
Ne valja ovo sto su Zrinjski i Siroki uzeli u gostima ali sta je tu je. Sarajevo ce zato podijeliti bodove sa Slavijom i popraviti nam i sutrasnji dan.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Cestitke svima zaista...
Nego, iskreno ne znam sta Brune kenja u vezi sudenje. Penal iskreno nisam vidio pa ne mogu da komentarisem, ali u drugom dijelu njegov igrac rusi Svraku (a ima zuti) bas krkanski i stvar je bio za drugi zuti, a i da nije sudio zelio da mu da, trebao je radi pokusaja ulaska u fizicki kontakt sa Svrakom...
Nego, iskreno ne znam sta Brune kenja u vezi sudenje. Penal iskreno nisam vidio pa ne mogu da komentarisem, ali u drugom dijelu njegov igrac rusi Svraku (a ima zuti) bas krkanski i stvar je bio za drugi zuti, a i da nije sudio zelio da mu da, trebao je radi pokusaja ulaska u fizicki kontakt sa Svrakom...
Husnija se pjeni al ja mislim oko pogresne situacije, penal je cist ko suza i dobijen je na fazon kako ste Zvijezdi dali gol, al je diskutabilan faul prije penala ono na ivici 16 m, i bezveze onoliko produzivat prvi diohamzaTM87 je napisao/la:Što je Husnija zapjenio![]()
Alarmantno stanje kod ostalih prvoligaša. Mašina se zahuktala!
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ista situacija i kod drugog golaRios je napisao/la: P.S. Evo sad gledam reprizu golova i primjetio sam da je onaj djecak sto dohvaca lopte iza gola Travnika skocio od radosti kad ga ja zabio Yani..Znam da imamo dosta navijaca u Travniku,ali eto..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- diplomatija
- Kontakt:
Moj husnija moj, olosu, olosu stari, okorjeli, pa nije ti ovo 96. Godina majmune jedan pitarski, cestitaj na pobjedu i budi gospodin
-
RiverPlate
- Kontakt:
Husnija najjači teoretičar zavjera u Bosni
SRETAN ROĐENDAN TOMISLAVU TOMIĆU
SRETAN ROĐENDAN TOMISLAVU TOMIĆU
Grbavica naš je Hram!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
Travnik je bolest naše lige, što manje "travnika" u ligi to bolje za bh fudbal!
klasični brđanski seljački klub sa stilom igre "OJHALAAAAAA UDRI GA", sa facama u ekipi kojih bi se postidilo i najmanje seoce u BiH!
klasični brđanski seljački klub sa stilom igre "OJHALAAAAAA UDRI GA", sa facama u ekipi kojih bi se postidilo i najmanje seoce u BiH!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj faul diskutabilan, odnio čovjeka ko bager.Tkanton je napisao/la:Husnija se pjeni al ja mislim oko pogresne situacije, penal je cist ko suza i dobijen je na fazon kako ste Zvijezdi dali gol, al je diskutabilan faul prije penala ono na ivici 16 m, i bezveze onoliko produzivat prvi diohamzaTM87 je napisao/la:Što je Husnija zapjenio![]()
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Odlicno odradjeno, rutinski. Sada lagano pobjediti Vitez, a onda napuniti Dolinu protiv Borca. ZELJO !
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- zeljo4life
- Kontakt:
ako je ono diskutabilan faul onda stvarno nemate pojma o fudbalu,serete da bi srali...frajer ne gleda loptu,gleda u naseg igraca,i to je zadnji pred golmanom,dobro je prosao bez crvenog,slijedeca situacija je penal gdje je igrac travnika takodzer dobro prosao bez crvenog...daleko ruka od tjela,lopta ide u gol...a ovom pitaru sto se prepo i sere nesto...pa bolan nebio vi znate da cemo mi biti ispred vas,dzaba vam raznorazni kurci palci...sisajte ga
Amare hvala ti...
I,tako ,ponovo nigdje streama ,linka ili slicno,ali zna se da je Kerla kriv.Pa stvarno,samo on igra ,kriv je i kad drugi grijese,kriv je jednostavno za svaki gol,on je cjelokupan tim.I kad je kontra i kad je offside,ne morate ni gledati utakmicu ,samo naprijed,imate dezurnog krivca.Ne daj,Boze,greske, koje se svima desavaju,ili pogresan pas,taj je kloc ,nema pojma ,ograjisao ,zalutao u fudbal a drugima se i vece oprastaju.Bravo !TeaM87 je napisao/la:Kerla opet kriv za go, pa dokle vise
E nisam primjetio kod drugog gola..ceze je napisao/la:Ista situacija i kod drugog golaRios je napisao/la: P.S. Evo sad gledam reprizu golova i primjetio sam da je onaj djecak sto dohvaca lopte iza gola Travnika skocio od radosti kad ga ja zabio Yani..Znam da imamo dosta navijaca u Travniku,ali eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije diskutabilan faul na šesnaestercu nego čista pogreška stopera Travnika koji se postavio kao neki amater. I meni se na prvi mah učinilo dosta sumnjivo, ali nakon usporene snimke se odlično vidi naivnost stopera i lukavština napadača Želje, u ovom slučaju Armina Hodžića.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
11 utakmica bez poraza 4 pobjeda u nizu... bravo ljoze
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne kazem da nije vec sam samo na izjavu trenera da nije penal rekao na penalu nista nemoze trazit ako ima sta moze jedino faul a penal cist, klsican, ni igraci travnika se ne bunezeljo4life je napisao/la:ako je ono diskutabilan faul onda stvarno nemate pojma o fudbalu,serete da bi srali...frajer ne gleda loptu,gleda u naseg igraca,i to je zadnji pred golmanom,dobro je prosao bez crvenog,slijedeca situacija je penal gdje je igrac travnika takodzer dobro prosao bez crvenog...daleko ruka od tjela,lopta ide u gol...a ovom pitaru sto se prepo i sere nesto...pa bolan nebio vi znate da cemo mi biti ispred vas,dzaba vam raznorazni kurci palci...sisajte ga
Kerla nije kriv za gol, nego vezni red koji nije napravio prekršaj na igraču Travnika još na sredini terena, nego ga je pustio da dođe do 16 metara i stvori višak. Kerla je bio na vjetrometini, aposlutno nemoćan da bilo šta učini.TeaM87 je napisao/la:Kerla opet kriv za go, pa dokle vise
Konacno da pobjedimo na Piroti
uh, kako je ovo dobar vjetar u ledja, slobodno smijem reci da se lokomotiva zahuktala. Dakle drago mi je stvarno da se neugodna tradicija nepobjeđivanja na Piroti okoncala, drago mi je i zbog Urdinova sto ga zabi, a i zbog omladinca Hodžića sto su bas oni strijelci u ovoj prvoj gostujucoj pobjedi nad Travnikom nakon sedam il osam godina. Vitez iduce kolo, netreba ih potcjeniti svakako, al mislim da smo favoriti apsolutni, a vec iduce kolo mozda izbijemo i na vrh, jer:
Mi smo Željini, Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Cestitke nasim momcima na pobjedi,na onakvoj oranici je izgledalo dobro,mada to moze puno bolje,a neka se Husnija pjeni do sutra,sto netko prije rece nije ovo 96-97 da se Zelji deru guzovi po selima.
Mehmed Mesa Bazdarevic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, LukavacBHF, Paromlinac i 50 gostiju.