De ba dijete uozbilji se, ja sam za svoje tvrdnje dao argument, i nisam rekao da su antitalenti bijelci, nego da su crnci očito talentovaniji, ovi u Francuskoj, što se može vidjeti iz priloženih podataka, ko je kriv bijelcima što ih nema više u repci, da nisu možda crnciBigBigBang je napisao/la:Jedini koji ovde ispoljava rasizam je ovaj rio fredi, koji bijele francuze prikazuje kao antitalente tj. crne smatra ubber talentima, a interesantno najbolji igrac svijeta a ujedno i ubjedljivo najbolji igrac francuske je Frank Ribery crnac ubber talenat iz Francuske![]()

Dakle 51mil bijelaca i 2 mil crnaca i opet ovih drugih više u repci, ko je kriv za to

Jeste to je tvoj problem, i to je svakome rasizam, ne samo meni, to je definicija rasizma, jer su ti stavovi davno prevazidjeni, tako da je očito tvoj problem sa kojim bi se trebao pozabaviti i potražiti stručnu pomoćBigBigBang je napisao/la:NEmam nista protiv tamnoputih igraca, to sto je nekome rasizam sto kazes da su mentalno slabi i da nisu pobjednici i nije moj problem.

Činjenica je da ti igrači, djeca imigranata, su bili nosioci repke '98 god, kad je Francuska bila na tronu, dakle to što ti tvrdiš nije činjenica, već obični rasistički stav, kojem ne bi trebalo biti mjesta na jednom sportskom forumuBigBigBang je napisao/la:francuska nikad u historiji nije losija bila nego sada kad je najvise takvih igraca to je nepobitna cinjenica.