Poraz od Željezničara za nogometaše Travnika bio je osmi ovosezonski, a trener Vezira Husnija Arapović bio je itekako nezadovoljan suđenjem glavnog arbitra ovoga susreta Predraga Stankića iz Bijeljine.
Preporuči
“Dobro smo igrali skoro tokom svih 90 minuta, ipak kardinalne greške koje smo napravili ponovo sun as koštale, a svakako tu je problem i u dužini klupe. Mislim da je Željezničar zasluženo slavio, ali da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica na kraju okončana remijem”, kazao je šef stručnog štaba Travnika, Husnija Arapović, te dodao:
“Ako treba Travnik istjerati iz lige, nije problem, neka kažu. Ukoliko se nastavi sa ovakvim suđenjem mislim da mi nemamo šta tražiti. Mi smo ti, sljedeći, koji treba da ispadnu. Nezamislivo je da nam utakmicu prije susreta sa Borcem nam sudi sudija iz Banje Luke, naredno kolo gostujemo Radniku, nama danas sudi sudija iz Bijeljine. Nema korektnog suđenja, to je najveći problem u našoj ligi”.
Na kraju se “šef” Vezira osvrnuo i na penal do kojeg je Željezničar stigao do izjednačenja.
“Niko od igrača nije vidio penal, samo sudija”, kazao je vidno iznervirani Arapović.
Sigurno je da se Arapovićevo “ocjenjivanje” suđenja neće svidjeti odgovornim komisijama pri N/FSBiH
Ma neka se i ne svidi ko im yebe ..... i savezu i svima njima.Nismo nikada igrali za sarajevske klubove i zato im smetamo.Ma nema veze neka oni igraju ,eto im Mladosti i razna Bratsva i Jedinstva neka se nafuravaju do besvjesti.Ne mogu sa Travnikom odigrati utakmicu u kojoj će pošteno dobiti.
Odigrati ligu pošteno do kraja pa kako god Travnik prodje igramo je 10 sezona i mnogi su nas dobro zapamtit,možda je i dobro da se otjera ova uprava koja stvarno više svima u gradu ide na qurac.**** klub na čiju utakmicu protiv aktuelnog šampiona dodje bukvalno 300 ljudi iz grada.Da je bar liga nešto zanimljiva pa da čovjeku bude krivo zbog nečeg.Sada se vraćamo s Pirote i komentarišemo kako je ovo sve i liga i sve oko nje više stvarno smješno gledati.Dno dna .Nema Travničanima više zbog čega biti žao i da ispadnemo.Bar je bio prije neki ćeif gledati ove fazon veće klubove u Travniku,ali kada vidiš da te ekipe veze nemaju ,što se danas najbolje vidjelo i kakav nogomet igraju,onda postaje besmisleno i pratiti sve to.
I da Travnik je u drugoj ligi ,a vi ste šampioni,svaka vama čast.Ja giganata