FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I ovaj Messi zna fuliti to je cudo
Zijanit cemo izgleda,ali ako cemo u revansu igrat sa najacim timom onda ih uzimamo 100%...fulili smo puno sansi da bi dobili utakmicu...
Zijanit cemo izgleda,ali ako cemo u revansu igrat sa najacim timom onda ih uzimamo 100%...fulili smo puno sansi da bi dobili utakmicu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MElloo je napisao/la:hajde nije jos sve gotvoomerbavarac je napisao/la:I vi ofalili pravo......
Hajde malo, trgnite se.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da primite jos koji
![]()
![]()
a vidi ko se javlja rodila majka

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
rodila rodila,to je onaj sto je predvidjo real 3-0 Osasuna pa se posteno zahebo19TM87 je napisao/la:
a vidi ko se javlja rodila majka

a Negredo zabio pa zna se odakle je na posudbi i ciji je talenat

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ufff izgubili 2-1
Dva gola ponistena nidje veze,prvi zbog cega ne znam ni ja sam,drugi kofa offside,al hajd,al veceras sudija katastrofa,pa sve svira protiv nas.
Jbg,idemo dalje,bice tesko u revansu,moramo dat 2 gola.

Dva gola ponistena nidje veze,prvi zbog cega ne znam ni ja sam,drugi kofa offside,al hajd,al veceras sudija katastrofa,pa sve svira protiv nas.
Jbg,idemo dalje,bice tesko u revansu,moramo dat 2 gola.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Unisti vas onaj ukrainko. Veze s vezom covjek.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ok nista lose,Sevilli puno vise znaci kup sto se i vidjelo jel su i protiv nizeligasa igrali u najacem sastavu mi izveli tim bez pola prvotimaca,sa prvim sastavom u revansu nebi trebali imati problema...
Nego nevezano za tekmu
Yaya Toure dobio nagradu za najboljeg nogometaša Obale Bjelokosti!
Nego nevezano za tekmu
Yaya Toure dobio nagradu za najboljeg nogometaša Obale Bjelokosti!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Posteno. Sta je tu je, idemo dalje! Nije htjela u go i ne treba sad odmah dramatizovati, ima i druga utakmica. A nije ni bezveze protivnik. Ovo je druga utakmica u nizu da je Barsa imala kao domacin manje izvedenih kornera i druga u nizu bez pobjede. Kazem ja danas da ih je uhvatila neka mini kriza ..
Steta je sto je Sevilla kroz prvenstvo osakacena povredama i izostancima jer bi sigurno bili odmah iza Barse i Reala s obzirom kako igraju i kakva im je ekipa.
Sto se to na temi o Realu ne pise kako su igrali u kupu ..
Steta je sto je Sevilla kroz prvenstvo osakacena povredama i izostancima jer bi sigurno bili odmah iza Barse i Reala s obzirom kako igraju i kakva im je ekipa.
Sto se to na temi o Realu ne pise kako su igrali u kupu ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
hajde nije smak svijeta

ja nisam gledao parove skim real igra ???IME je napisao/la:normalnoMElloo je napisao/la:rodila rodila,to je onaj sto je predvidjo real 3-0 Osasuna pa se posteno zahebo19TM87 je napisao/la:
a vidi ko se javlja rodila majka![]()
![]()
![]()
a Negredo zabio pa zna se odakle je na posudbi i ciji je talenat![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvi ponisteni go tu i tamo je diskutabilan ali drugi je ponisten sa razlogom. Bio je ofsajd 100%.
AMAR OSIM
hbg izvnite braaca katalonciIME je napisao/la:meloo ti si malo previše na njihovom topiku znam da imaju problema,ali mi više imamo
ime ili ti ga King James u pravu si ....

- nidjo_barca
- Kontakt:
Nemamo nikakvih problema.IME je napisao/la:meloo ti si malo previše na njihovom topiku znam da imaju problema,ali mi više imamo

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Igra moze se reci i nije losa za razliku od rezultata...al dobro...zna se kako Barca igra...
gledo sam negdje od 65 minute...nisam vidio prvi gol...
Pinto je imo nekoliko rizicnih poteza, odnosno dodavanja, kao i Chygrinski...trebali su se ranije oslobadjati lopte...na srecu dobro je sve zavrsilo....
Alves u ovom dijelu utakmice sto sam gledo najbolji je bio...
Ibrahimovic se cesto vraco prema nazad pokusavo malo razigravati al nista...
a sto se sudjenja tice, ono je kriminalno...dva gola su ponistena Barci...OK onaj alvesov uredu...alves je bio u ofsajdu, al Bojanov...zbog cega ...neznm...ono uopste nije bio faul...pa jbt mora malo kontakta biti...pa igra se fudbal al ne balet...al eto...nadam se najboljem u sljedecem mecu protiv Seville i prolazu...
a jos nesto...Busquets je pruzio finu loptu Ibri za gol, a ovaj majstorski zaobiso golmana i poentiro...svaka cast..
gledo sam negdje od 65 minute...nisam vidio prvi gol...
Pinto je imo nekoliko rizicnih poteza, odnosno dodavanja, kao i Chygrinski...trebali su se ranije oslobadjati lopte...na srecu dobro je sve zavrsilo....
Alves u ovom dijelu utakmice sto sam gledo najbolji je bio...
Ibrahimovic se cesto vraco prema nazad pokusavo malo razigravati al nista...
a sto se sudjenja tice, ono je kriminalno...dva gola su ponistena Barci...OK onaj alvesov uredu...alves je bio u ofsajdu, al Bojanov...zbog cega ...neznm...ono uopste nije bio faul...pa jbt mora malo kontakta biti...pa igra se fudbal al ne balet...al eto...nadam se najboljem u sljedecem mecu protiv Seville i prolazu...
a jos nesto...Busquets je pruzio finu loptu Ibri za gol, a ovaj majstorski zaobiso golmana i poentiro...svaka cast..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
eh ovako...cesto sam tu i samo citam komentare...al veceras reko da i ja napisem nesto...
cigrinski totalni promasaj, zasluzio je zvizduke.. u dosadasnjem dijelu sezone nista nije pokazao...al eto i barca da fuli u nekom transferu
sto se tice bojana!!!!...sve kontam ajd doci ce njegovo vrijeme...al on iz utakmice u utakmicu, godine u godinu.... SVE GORI...nema tehnike, nema snage, nema glave....NISTA
pa thiago dobio prvu priliku na nou camp-u i baca one igrace kao da igra godinama u prvoj...
nadam se prvom sastavu u revansu i prolazu na g*zove
cigrinski totalni promasaj, zasluzio je zvizduke.. u dosadasnjem dijelu sezone nista nije pokazao...al eto i barca da fuli u nekom transferu

sto se tice bojana!!!!...sve kontam ajd doci ce njegovo vrijeme...al on iz utakmice u utakmicu, godine u godinu.... SVE GORI...nema tehnike, nema snage, nema glave....NISTA

nadam se prvom sastavu u revansu i prolazu na g*zove

Nema vam više trofeja, imali ste vi dosta sreće lani
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
jel ima revans ovdje?
DaWolverine je napisao/la:jel ima revans ovdje?
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Nema vam više trofeja, imali ste vi dosta sreće lani

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
zaje.bana ova Sevilla i nas su 2:1 pobjedili ako vam je to za utjehu 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Barcelona_1899
- Kontakt:
nije fer, izveli su prvu postavuJameS je napisao/la:zaje.bana ova Sevilla i nas su 2:1 pobjedili ako vam je to za utjehu

2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7

David Villa #7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.