Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mah pustio ga sa 20 ili 23 godine ista stvar, jer taman kad stasaju kad steknu to prijeko potrebno iskustvo, Wenger ih shikanira i normalno je da nema nista od trofeja, Wenger pravi igrace drugim timovima i to je cinjenica, Flaminija nije uspio zadrzat, otiso mu sa 24 godine kad je u top formi bio, Adebayor jest kloc al je bolji 10 puta od Bendtnera, Eduarda i slicnih, i Cesc ce odigrat jos ovu sezonu eventualno sljedecu i kad ostane opet bez trofeja ode lagano sa 24 kuke u najboljim godinama u Real ili Barcu.
U redu bi sve ovo bilo, pravi ti igrace drugima ali se ne kurci i ne ocekuj nake trofeje sa obdanistem ccc
U redu bi sve ovo bilo, pravi ti igrace drugima ali se ne kurci i ne ocekuj nake trofeje sa obdanistem ccc
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Haj dobro,to je tvoje misljenje.Sve cemo vidjeti na kraju sezone.Flamini se zajebo kao i svi ostali igraci koji su otisli,valjda je Cesc izvukao pouku iz togabelafonte je napisao/la:Mah pustio ga sa 20 ili 23 godine ista stvar, jer taman kad stasaju kad steknu to prijeko potrebno iskustvo, Wenger ih shikanira i normalno je da nema nista od trofeja, Wenger pravi igrace drugim timovima i to je cinjenica, Flaminija nije uspio zadrzat, otiso mu sa 24 godine kad je u top formi bio, Adebayor jest kloc al je bolji 10 puta od Bendtnera, Eduarda i slicnih, i Cesc ce odigrat jos ovu sezonu eventualno sljedecu i kad ostane opet bez trofeja ode lagano sa 24 kuke u najboljim godinama u Real ili Barcu.

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- jalehordas
- Kontakt:
jeli neko zna sta je sa onim senderosom
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
jos uvijek je u arsenalu, ali najvjerovatnije odlazi u januaru posto zeli vise igrati pred SP. najozbiljniji kandidat je everton, a spominje se tu jos i getafe pa cak i bayernjalehordas je napisao/la:jeli neko zna sta je sa onim senderosom
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Samo ne znam sto ga Wenger nije pustio jos ovo ljeto kad ionako nije planirao da mu daje sansu, a vec tada je postojao interes Evertona.dinko_x je napisao/la:jos uvijek je u arsenalu, ali najvjerovatnije odlazi u januaru posto zeli vise igrati pred SP. najozbiljniji kandidat je everton, a spominje se tu jos i getafe pa cak i bayernjalehordas je napisao/la:jeli neko zna sta je sa onim senderosom
Što se tiče tih odlazaka, pa, pogledaj šta je sa Flaminijem, gdje je ?! Koliko je tekmi odigrao u Milanu ?! Pogledaj Adebayora, gdje je, hočel osvojit išta ove godine, 100% neće, šta je uradio, otišo za lovom... Toure je po meni najveći promašaj Arsenala, što se tiče ovogodišnjih i svih ostalih odlazaka, al jbg.njegov izbor...
Senderos, sjedi kući i trenira, jednostavno nije za Arsenal... Svaka čast njegovoj pameti al... Everton je se spominjao i valjda će otić...
Senderos, sjedi kući i trenira, jednostavno nije za Arsenal... Svaka čast njegovoj pameti al... Everton je se spominjao i valjda će otić...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
- jalehordas
- Kontakt:
Ode Merida u Atletiko
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ma ko mu je kriv.Sad ce propasti ko Flaminijalehordas je napisao/la:Ode Merida u Atletiko

Ja dok ne vidim na službenoj stranici arsenala, ja ne vjerujem u to, tako da...
i to sto kazes brate Henry,Viera,Flamini ima ih jos al se ne mogu sjetitiIME je napisao/la:MA JEST VALA SVI PROPADNU KAD ODU IZ ARSENALA btw sad se javljam na vašem topiku nema ljubaviCesc Fabregas 4 je napisao/la:Ma ko mu je kriv.Sad ce propasti ko Flaminijalehordas je napisao/la:Ode Merida u Atletiko

et jedino sto je Lass uspio

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ma nije Henry propao, otišao je da zaradi love čoek
malo više 

I da usput podigne koji trofejGunnerS je napisao/la:Ma nije Henry propao, otišao je da zaradi love čoekmalo više

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- jalehordas
- Kontakt:
danas bolton dobijamo 3-0
Jarane/ice on je podigao 2 puta trofej sa Arsenalom
FA Cup i EPL
Prvo se malo info pa onda komentariši 

Nisam ja kriva sto je dugo proslo od tadGunnerS je napisao/la:Jarane/ice on je podigao 2 puta trofej sa ArsenalomFA Cup i EPL
Prvo se malo info pa onda komentariši

Ajd nemoj se ljutit, vi ste perspektivna momcad

Jaranica
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Koliko dugo ?! 4-5 godina ?! A sve od tad nam igra prosjek godina 22-23... a bili smo uvjek u prvih 4, 3... Ove godine se vidi da nam je ekipa dobila iskustva iako je prosjek 22 i nešto...
Pa bez brige ti, ti se okreni, lovi i rusu ( ako navijaš za chelski ) ili ostalim amerima... mi ćemo igrat fudbal samo 

- jalehordas
- Kontakt:
ma kakav chelsea za njih se nije culo dok im nije dosao Abramovic
Ma, nećemo o tome ovdje, sve se tu dosta ispričalo i dosta je, tema je Arsenal...
Večeras zaostala protiv Boltona i nadam se pobjedi, jer odavno upisujemo ta tri boda pa nadam se da će ih upisat večeras 100%
Večeras zaostala protiv Boltona i nadam se pobjedi, jer odavno upisujemo ta tri boda pa nadam se da će ih upisat večeras 100%

GunnerS je napisao/la:Koliko dugo ?! 4-5 godina ?! A sve od tad nam igra prosjek godina 22-23... a bili smo uvjek u prvih 4, 3... Ove godine se vidi da nam je ekipa dobila iskustva iako je prosjek 22 i nešto...Pa bez brige ti, ti se okreni, lovi i rusu ( ako navijaš za chelski ) ili ostalim amerima... mi ćemo igrat fudbal samo
Hello football, nisam vas prepoznala

Jale, mozda ti nisi cuo, al do tebe je

Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.