FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

h1a2s3o
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la h1a2s3o » 16 nov 2013, 14:12

http://sportsport.ba/blabla/skandal-u-i ... eza/118091" onclick="window.open(this.href);return false;

Imamo i mi svog Terija. :D

A sad ozbiljno, ako je ovo istina onda Icardi nije nikakav covjek. Maxi mu sve vrijeme pomagao, a ovaj mu na ovako loš način vrati za to sve. Sramota za njega.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 nov 2013, 14:15

slika

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 nov 2013, 15:12

mene bi pojele(a vec me jedu :mrgreen: ) ove 3 utakmice sto fale :oops:

koga bi vi Dzeku il njega? :)

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 16 nov 2013, 16:09

adointer je napisao/la:mene bi pojele(a vec me jedu :mrgreen: ) ove 3 utakmice sto fale :oops:

koga bi vi Dzeku il njega? :)

[youtube][/youtube]
Mitroglu je brži od Džeke, mlađi je, zna se pozicionirati, ima dobar šut, i cini mi se da je bolji dribler od Džeke.

Džeko se vec dokazao na velikoj sceni i ono zbog cega je u stagnaciji jeste sto igra u prejakom klubu gdje je konkurencija velika tako da nema puno prilike da igra, ali i do njega je jer ne moze da se nametne.

Mitroglu je sigurno iznadprosječan napadač koji bi nas kostao jeftinije od Džeke, i ne bih se ljutio kad bi dosao.. cak sta vise bilo bi mi drago. Ali bih vise volio vidjeti Džeksona kojeg puno volim u dresu mog omiljenog tima, puno bi mi srce bilo. A i vise bi zaradili na prodaje dresova od Edina nego od Konstantinosa.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 nov 2013, 16:19

dobio bi Thohir jos duplo navijaca u Bosni :)

evo Thohir nam donio srecu,prvu utakmicu i odmah popusili :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 16 nov 2013, 16:25

pleme im jadno **** u usta, od onakvog kluba da izgube pa to ej sramota,, oni akcije nisu sastavili kako treba i oni lafo nade intera lafo 2 ekipa koja ceka ulazak u 1 ekiupu smijesno cccc..

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 16 nov 2013, 16:51

adointer je napisao/la:dobio bi Thohir jos duplo navijaca u Bosni :)
Zna se koliko Bosna ima simpatizera u svijetu, nase gostujuce utakmice su kao domace :D. Znaci kupit Džeku bi se marketinški sigurno isplatilo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 nov 2013, 17:08

seyoniii je napisao/la:pleme im jadno **** u usta, od onakvog kluba da izgube pa to ej sramota,, oni akcije nisu sastavili kako treba i oni lafo nade intera lafo 2 ekipa koja ceka ulazak u 1 ekiupu smijesno cccc..
Smijesno da netko ovakve utakmice shvaca ozbiljno.

FG14
Kontakt:

Post Postao/la FG14 » 16 nov 2013, 17:22

seyoniii je napisao/la:pleme im jadno **** u usta, od onakvog kluba da izgube pa to ej sramota,, oni akcije nisu sastavili kako treba i oni lafo nade intera lafo 2 ekipa koja ceka ulazak u 1 ekiupu smijesno cccc..
sta ti je lafe :mrgreen:

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 16 nov 2013, 18:32

Dzeko je bolji od Mitrogluo u svim aspektima samo sto je ovom prednost mladost,... pa sjetimo se Dzeke u Wolfsburgu sta je sam oradio ... Man City ga **** jer igraju neka sranja uvjek ali Dzeko bi u Italiji briljiro sasvim sigurno.. Daj boze da ga dovedu ..
Interista al 100 %

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 nov 2013, 20:14

Meni se Mitroglu jako svidja kao igrac + sto nije skup jer igra u grckoj ligi. I ljetos su ga povezivali sa nama, tako da ne bi bilo lose mozda na ljeto tamo pokusati ga dovesti. Izuzetno podsjeca na imperatora Adriana.

[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 nov 2013, 22:58

Ma Belfodil je bolji igrac od Kostasa.
Upgrade za ekipu je npr. Cavani :mrgreen: dok je Mitroglou samo prinova, mozemo mi to bolje sigurno.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 nov 2013, 03:50

Pupi04 je napisao/la:Ma Belfodil je bolji igrac od Kostasa.
Upgrade za ekipu je npr. Cavani :mrgreen: dok je Mitroglou samo prinova, mozemo mi to bolje sigurno.
Alzirac ne moze u istu recenicu sa Mitrogloum ali nikako..Grk bi bio fenomenalno pojacanje u napadu, pravi posao..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2013, 11:17

[youtube][/youtube]

Samuel se opet ozlijedio na ovoj pripremnoj.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 nov 2013, 12:04

Grk je u ovom trenutku bolji od Dzeke igra odlicno sa obe noge brz je a realizacija na odlicnom nivou od 2 sanse zabija 1 ;)

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 nov 2013, 12:10

grcki ganci je obicna karrina za dzeku .

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 nov 2013, 12:16

Da je Grk taka zvijer plus jos jeftin kao di nas zapao :roll: :roll: Solidan napadac i nista vise! 8-)
Dzeko trenutno ne pokaziva ni 50 % svojih mogucnosti! Mislim da bi ga Mazzari preporodio!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2013, 12:52

Neće doći niti jedan niti drugi tako da se bezveze prepirete.

Walter Mazzarri stopped to talk to Inter Channel following his side's friendly against Chiasso: "We were looking to get everyone involved in this game, to end a week's work by playing the guys who feature less often, and we were looking to keep the whole squad fit."

Hugo Campagnaro was one of the faces who came on in the friendly, with the Nerazzurri coach underlining how "important it was that he didn't suffer any relapses in the half an hour he played: he actually looked better than I expected."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 nov 2013, 13:06

Ma da hoce pojacati vezu i bekove, za napad nije problem, a mislim da u tome idu u prilog i statistike o Interovoj efikasnosti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 17 nov 2013, 17:57

Vidim na pdf-u niceg novog. :) Spekulacije i spekulacijice...

Sto se tice prosle tekme – Kapiten se vratio i ne mogu opisati svoju srecu u trenutku kada sam vidio da ulazi... :cry:

Vidim, iako su se isticali neki pojedinci Livorna, da niko nije pomenuo Mbayea i kako je stavio japoneza u dzep.po meni on i Bardi u nekom Interu buducnosti imaju mjesta...Ovo ostalo talasika..

Sto se tice transfera bezveze je pisati rano je josh.Ipak :D ,

Dzeku bih s jedne strane volio u klubu, pisao sam to vec – omiljeni igrac u omiljenom dresu, ali sa druge strane kada vidim kako nashi papci pljuju po Cityu upravo zbog Dzeke, neka hvala.Drugim rijecima svaki papak bi imao misljenje o ligi, klubu, treneru itd.

Kostas je dobar igrac, ali kao krajnji domet mu vidim bundes ligu, za vece razmjere po meni nije . Dobar, okretan za svoju visinu, brz, dobar sut i nogom i glavom, ali generalno poglup i sebican igrac.

@Puma statistika znash da nista ne znaci, svjestan si toga. Pogotovo ako pogledash da je od napadaca jedino Rodrigo pridonijeo toj statistici.Ostali napadaci su mislim na 3 gola ukupno, koliko je dao i Juto.

Mozda nije tolika hica, ali na ljeto novi napadac treba definitivno.Nostro Rambo ode, Icardi gotivan malac, legao na prvu, ali ako ce biti ko sa Obijem...
Amar Osim selektor BiH

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.