Imamo i mi svog Terija.

A sad ozbiljno, ako je ovo istina onda Icardi nije nikakav covjek. Maxi mu sve vrijeme pomagao, a ovaj mu na ovako loš način vrati za to sve. Sramota za njega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mitroglu je brži od Džeke, mlađi je, zna se pozicionirati, ima dobar šut, i cini mi se da je bolji dribler od Džeke.adointer je napisao/la:mene bi pojele(a vec me jedu) ove 3 utakmice sto fale
koga bi vi Dzeku il njega?![]()
[youtube][/youtube]
Zna se koliko Bosna ima simpatizera u svijetu, nase gostujuce utakmice su kao domaceadointer je napisao/la:dobio bi Thohir jos duplo navijaca u Bosni
Smijesno da netko ovakve utakmice shvaca ozbiljno.seyoniii je napisao/la:pleme im jadno **** u usta, od onakvog kluba da izgube pa to ej sramota,, oni akcije nisu sastavili kako treba i oni lafo nade intera lafo 2 ekipa koja ceka ulazak u 1 ekiupu smijesno cccc..
sta ti je lafeseyoniii je napisao/la:pleme im jadno **** u usta, od onakvog kluba da izgube pa to ej sramota,, oni akcije nisu sastavili kako treba i oni lafo nade intera lafo 2 ekipa koja ceka ulazak u 1 ekiupu smijesno cccc..
Alzirac ne moze u istu recenicu sa Mitrogloum ali nikako..Grk bi bio fenomenalno pojacanje u napadu, pravi posao..Pupi04 je napisao/la:Ma Belfodil je bolji igrac od Kostasa.
Upgrade za ekipu je npr. Cavanidok je Mitroglou samo prinova, mozemo mi to bolje sigurno.
Walter Mazzarri stopped to talk to Inter Channel following his side's friendly against Chiasso: "We were looking to get everyone involved in this game, to end a week's work by playing the guys who feature less often, and we were looking to keep the whole squad fit."
Hugo Campagnaro was one of the faces who came on in the friendly, with the Nerazzurri coach underlining how "important it was that he didn't suffer any relapses in the half an hour he played: he actually looked better than I expected."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.