Skver je napisao/la:Koga ono danas Smail pozdravlja prije utakmice, nisam vidio a ni skontao, da se ne pozdravlja sa svojim prijateljom staromgardom, vidim malo se opustio.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Jojjj...u pravu si,Benjo_AFC86 je napisao/la:Pored sjajnog driblinga golmana u 9. minuti i još boljoj reakciji stopera Muminovića kad je fulao loptu posle toga.. zeznuo si se malozlajci je napisao/la:Meni je momenat utakmice penak za Gradinu...i uzima Popara loptu, al hoće i Likić (bar mi se čini da je i Likić htio)...i ganjaju se oni po terenu,al Popara prvi uzeo loptu i ne da...a momci s D tribine podršku Popari![]()
Kada je dao gol prvo je pozz momke s D tribine![]()
btw, sjajan gol Ome glavom
Dvije situacije ravnopravno dijele momenat tekme
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al samo poluvrijemezlajci je napisao/la:Ipak je jače od tebestaragarda je napisao/la:ja sam odlucio da sutra ne idem jer necu izdrzat da DRVETU ne opsujem sve zivo a posto je predsjednik rekao da im treba mir i da ih ljudi podrze a ja se necu suzdrzat bolje mi je ovako...sretno nam sutra...trebat ce
SLOBODA DO GROBA
Kod: Označi sve
iDA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi''
čestitam dotičnim
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja ba, što onoBenjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi''čestitam dotičnim
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa eto, u znaku nekog prijateljstva , komšije i tako. A onda to neki iskoriste da onako kažu, svaštaCoraco je napisao/la:Ja ba, što onoBenjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi''čestitam dotičnim
inače, lijepo urađeni šalovi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Haj valjda i ovi naši isto urade na proljeće. Aa to sa slikama je zaje.ancija baa 
-
fukara1919
- Kontakt:
Benjo moze slika da i ja to vidimBenjo_AFC86 je napisao/la:Naši igrači vam dali šalove, a onda pojedini iz Fukara slikali se i rekli ''pali su vam šalovi''čestitam dotičnim
bezveze ako je se tu uradilo i osudjem postupke pojedinaca ponovo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eo vako...da prokomentarisem ovo zadnje kolo i tekmu u konjicu..ova danasnja je smijesna i za komentarisanje....prava prijateljska ako me razumijete
..znaci..ide se novajliji u ligi kojem i vise nego gori pod nogama...kuci su zijanili samo protiv biscana i to jos u prvom kolu...misljenja sam da nam je ovo tekma sezone i to iz vise razloga...mi ovo ako ne dobijemo a tesko cemo, sezona ce najvjerovatnije bit gotova...mislim,najavljivat ce se ta Premijer liga i te lozione za siroke narodne mase al od povrataka realno nece bit nista...bas kao i proljece prosle sezone....najave,lozione,kalkulacije...te ako ovaj dobije ovog,te ako mi dobijemo dole a ovi zijane gore itd,itd......biscani ce gotovo sam ubjedzen uzet najmanje bod u bugojnu i SIGURNO nece ispustit veliku prednost na proljece...sto na kvalitet sto na kvarnjaka ce to odrzat a mislim da su u igri i rudar i moooozzzda gracanlije...mi porazom dole definitivno ispadamo iz svih kalkulacija i samo nas cudo na proljece moze vratit u rang vise....za to cudo ti trebaju DOBRI igraci iz premijerke i da sve redom demoliras na proljece uz recimo kiks svakih 5,6 kola i to kiks u vidu nerjesenog rezultata u gostima...to je za nas trenutno SF....ambicije ce se najbolje pokazat po kraju tekme u konjicu i ako DRVO ostane na klupi to je to...jer niko pa ni azmir nije lud da baca kesh na trenera u izgubljenoj sezoni...u svakom slucaju,pred nama je
da,umalo zaboravih...zamisli ti kolki je ovo odron od lige kad smo mi 3. na tabeli
..golemo,jbt

da,umalo zaboravih...zamisli ti kolki je ovo odron od lige kad smo mi 3. na tabeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
ma hajde mozda nas azmir i smajlic sve iznenade,vidices na kraju sezone kada smajli stane pred kamere,pa kaze,
cilj je bio premjer liga,na nasu radost,a zalost konkurenata izgleda da smo ga ispunilicestitam igracima,publici,bezbeli i sebi,cestitam svima
cilj je bio premjer liga,na nasu radost,a zalost konkurenata izgleda da smo ga ispunilicestitam igracima,publici,bezbeli i sebi,cestitam svima
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
čuvena 1986
2:1 za nas,mi ostali u ligi,velež "izgubio" titulu i tuča sa mostarcima..

2:1 za nas,mi ostali u ligi,velež "izgubio" titulu i tuča sa mostarcima..

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo..fukaratz je napisao/la:Benjo sta bi 5 do 12
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo..fukaratz je napisao/la:Benjo sta bi 5 do 12Providan je bio prvi gol
Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Rudar Kakanj !!!
Dosadni ste vise sa tim namjestanjem, eto Sloboda jedina namjesta utakmice u BIH, kad god udjem vi o tome pisete, u Turskoj, Italiji, Grckoj , Holandiji itd se namjetaju utakmice a da kod nas nema toga, nego pobijedili smo i sta sad mi trebamo da udaramo upravu zbog toga ako je kupljena utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
imperator10
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ
"momcima čestitam na potvrđenoj pobjedi potvrđili smo ona 3 boda iz bugojna"
- Probisvjet
- Kontakt:
Ti prijatelju isto kao da nisi iz grada rudara.GK1996 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Kao sto sam i rekao.. Smijesno.. Dosao sam sa igracima tako da sam cuo stanje i ispred svlacionice kad kapiten kaze mora se pustiti i za to je bilo dovoljno par njih da pusti i da se izbace 4 igraca sto su bila standardna. Posle tekme vasi igraci govore nismo znali, a drugih pola jeste znalo..fukaratz je napisao/la:Benjo sta bi 5 do 12Providan je bio prvi gol
Smijesno je to sto se radi kod vas,gdje je taj rivalitet,zasto Fukare dopustate da vam mazu oci domacom kupljenom tekmom ? Zar se tolike pare za pripreme moraju davati,tolike plate igracima davati,i jos na kraju im moraju kupovati domace tekme koje igraju s Gradinom,i vi podrzavate tu upravu ?
Ispali ste iz Premier Lige zbog tog namjestanja,doduse smjestili su vama na kraju i vi opet poceli tim :S
Obit ce vam se opet o glavu,kad tad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ
O cemu ti druze ? Jesil dobar ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
imperator10
- Kontakt:
kako si momčiluko?fukara87 je napisao/la:imperator10 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gGV_c835WnQ
O cemu ti druze ? Jesil dobar ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.