Ja se isto kao i vecina nadam debiju za Kolu, svi bi mi zeljeli da vidimo jednog od najvecih talenata na djelu.
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ma nabrijace se nasi taman da igraju Svraka i Sesar.
Ja se isto kao i vecina nadam debiju za Kolu, svi bi mi zeljeli da vidimo jednog od najvecih talenata na djelu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i njegovu ogromnu betonsku glavu u dresu BiHOmerbavarac je napisao/la:svi bi mi zeljeli da vidimo jednog od najvecih talenata na djelu.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
I ovo je photoshop, vidis da je linija oko glave ostrija od ostalih linija konture tijela, ali bitno da je Seo u St. Louisuzizu1991 je napisao/la:Jbt, ne mogu nikako doći sebi da je ovo on u našoj opremi. Koliko su ljudi fotošopirali njegov lik u našem dresu, i slično, čudno vidjeti da je ovo sve konačno postalo stvarnost.TheSpecialOne je napisao/la:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ja očekujem da Avdija napokon eksplodira u najdražem dresu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sabella, selektor Argentine: Bosna je odlicna ekipa, gledao sam njihovu utakmicu protiv Litvanije. Imaju par odlicnih igraca, posebno su me odusevili Pjanic i Vrsajevic.
NavlakušaGoalgetter je napisao/la:Sabella, selektor Argentine: Bosna je odlicna ekipa, gledao sam njihovu utakmicu protiv Litvanije. Imaju par odlicnih igraca, posebno su me odusevili Pjanic i Vrsajevic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što, Vrša je bio baš agilan protiv Litvanaca. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ajde da je protiv Lihtenštajna , pa bi bilo normalno da ga je avdija malo zavarao izuzetnim prodorima i asistencijama
ali protiv litvanije .. tad je kod svakog prodora cilj bio izboriti korner 
A tek da je gledao Hajduk protiv Intera...Goalgetter je napisao/la:Sabella, selektor Argentine: Bosna je odlicna ekipa, gledao sam njihovu utakmicu protiv Litvanije. Imaju par odlicnih igraca, posebno su me odusevili Pjanic i Vrsajevic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tri kornera: penal.JaSamOpet je napisao/la:ajde da je protiv Lihtenštajna , pa bi bilo normalno da ga je avdija malo zavarao izuzetnim prodorima i asistencijamaali protiv litvanije .. tad je kod svakog prodora cilj bio izboriti korner
Ma dobar je, dok ne naleti bolji... Samo, bit će mi žao ako naleti pravo dobra zamjena za Mujdžu, i onda Vrša ne krene za Brazil. Zalud poklon Hajduka, zalud sve...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne vjerujem da će ga se Pape tako lako odreći, nakon svega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jel se šuta od gola do gola , il' na jednoj nozi ?BaDa12 je napisao/la:Tri kornera: penal.JaSamOpet je napisao/la:ajde da je protiv Lihtenštajna , pa bi bilo normalno da ga je avdija malo zavarao izuzetnim prodorima i asistencijamaali protiv litvanije .. tad je kod svakog prodora cilj bio izboriti korner
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2![]()
Od gola do gola, gol prazan. Naravno.JaSamOpet je napisao/la:jel se šuta od gola do gola , il' na jednoj nozi ?BaDa12 je napisao/la:Tri kornera: penal.JaSamOpet je napisao/la:ajde da je protiv Lihtenštajna , pa bi bilo normalno da ga je avdija malo zavarao izuzetnim prodorima i asistencijamaali protiv litvanije .. tad je kod svakog prodora cilj bio izboriti korner
![]()
![]()
![]()
@Virtu, i ja mislim. Pape je poprilično tvrdoglav čovjek.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Yebiga, tako je kad ides na SP, moras nekoga razocarat. Kako je tek Brazilcima. Ili recimo McCarthy koji je bio najbolji igrac Juzne Afrike godinama, i onda ispao iz forme pred SP na doamacem terenu, i nije bio na spisku. Tako je. Jer ako ide Avdija, onda vjerovatno ne ide Vranjes ili Pandza. Zasluzuju i oni. Mora se gledat samo kvalitet igraca, i nista drugo.
To je već malo teža zadaća, nije on Begović.BaDa12 je napisao/la: Od gola do gola, gol prazan. Naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ovo nema Gringa da on kaze koju svoju, naravno kritiku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čeka da nam Argentina utrpa pet komada, on i dobar dio forumaElegant je napisao/la:Sta ovo nema Gringa da on kaze koju svoju, naravno kritiku.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne moze, Pjanic igra previse dobro.Elegant je napisao/la:Sta ovo nema Gringa da on kaze koju svoju, naravno kritiku.
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
Sorry za Off-Topic,ali nazalost ne znam gdje bi mogao objavit ovu veoma zanimljivu informaciju za sve Bosance i Hercegovce.
Na najpopularniju njemacku televiziju Pro 7(isti kanal kada je Stefan Raab opjevao pjesmu za BiH i nas plasman na SP-u) prenosi iduce subote jos jednu novu epizodu "Joko gegen Klaas"("Joko protiv Klaas",vrlo interesanta serija).Oni igraju jedan protiv drugog sirom svijeta i putuju izmedu ostalog u strane drzave gjde imaju zadatke da ispuniju.Ovaj put ce ici u nasoj domovini i zemlji,Bosna i Hercegovina!
http://www.prosieben.de/tv/joko-gegen-k ... ode-4-clip" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasu zastavu mozete vidjeti u "traileru",od 10 sekunde!
Na najpopularniju njemacku televiziju Pro 7(isti kanal kada je Stefan Raab opjevao pjesmu za BiH i nas plasman na SP-u) prenosi iduce subote jos jednu novu epizodu "Joko gegen Klaas"("Joko protiv Klaas",vrlo interesanta serija).Oni igraju jedan protiv drugog sirom svijeta i putuju izmedu ostalog u strane drzave gjde imaju zadatke da ispuniju.Ovaj put ce ici u nasoj domovini i zemlji,Bosna i Hercegovina!
http://www.prosieben.de/tv/joko-gegen-k ... ode-4-clip" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasu zastavu mozete vidjeti u "traileru",od 10 sekunde!
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina, i ja sam sad vidio, sta li ce raditi u BiH
TheSpecialOne, mogao si na temi Chat postaviti.
TheSpecialOne, mogao si na temi Chat postaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.