zlaja igra sto posto....jucer je bio na pregledu u beogradu, sve je ok......igrat ce, koliko moze da pomogne to je druga prica.......muamer_15 je napisao/la:danas bi se trebalo vidjeti za jovanovica moze li nastupati protiv olimpije,sa ova tri igraca vec smo neka ekipa
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Al termin utakmice je najbolji u istoriji kluba. Nedelja u 12:15. Kosarka tacno u podne. Na tribinama ocekujem 20 ljudi.
ovo je onaj termin koji je uveden jos prosle godine......ali svi iz kluba kazu da je termin rezerviran u 15.00 u zetri, sada ko tu igra gluhih telefona to je pitanje..........dnalydal je napisao/la:Al termin utakmice je najbolji u istoriji kluba. Nedelja u 12:15. Kosarka tacno u podne. Na tribinama ocekujem 20 ljudi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Na tv-u je najavljeno isto u 12 i 15 h..............neno#4 je napisao/la:ovo je onaj termin koji je uveden jos prosle godine......ali svi iz kluba kazu da je termin rezerviran u 15.00 u zetri, sada ko tu igra gluhih telefona to je pitanje..........dnalydal je napisao/la:Al termin utakmice je najbolji u istoriji kluba. Nedelja u 12:15. Kosarka tacno u podne. Na tribinama ocekujem 20 ljudi.
odvratan termin meni nikako ne odgovara...neno#4 je napisao/la:ovo je onaj termin koji je uveden jos prosle godine......ali svi iz kluba kazu da je termin rezerviran u 15.00 u zetri, sada ko tu igra gluhih telefona to je pitanje..........dnalydal je napisao/la:Al termin utakmice je najbolji u istoriji kluba. Nedelja u 12:15. Kosarka tacno u podne. Na tribinama ocekujem 20 ljudi.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
uz oporavljenog jovanovića, te ova dva nova igrača, bosna ima nekakve šanse za to predzadnje mjesto u NLB, ali, u biti, ništa to ne miijenja, nema sistema, nema ničeg, sve će biti opet po starom, i **** tih zadnjih 3-4 mejsta u nlb ligi za koje će se bosna, u najboljem slučaju boriti...to je obično tavorenje...a ove godine teško i na titulu u državnom prvenstvu da može računati, pa i ako se desi, opet ništa ne mijenja na stvari...
zato meni, sad kad se došlo na ovako niske grane, i nije neka tragedija ne igrati tu nlb ligu dogodine (naravno, bolje je igrati), nego puno važnije je mijenjati nešto u upravi , ovo ovako više ne može, ne znam više kome to nije jasno, pa i najpovršnijem navijaču ili simpatizeru kluba.
jbt, napraviše privatno-stranačku prćiju od tog kluba, stalno iste face, isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
zato meni, sad kad se došlo na ovako niske grane, i nije neka tragedija ne igrati tu nlb ligu dogodine (naravno, bolje je igrati), nego puno važnije je mijenjati nešto u upravi , ovo ovako više ne može, ne znam više kome to nije jasno, pa i najpovršnijem navijaču ili simpatizeru kluba.
jbt, napraviše privatno-stranačku prćiju od tog kluba, stalno iste face, isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
Imas li ti jos koga tako kvalitetno ispljuvati i pateticno pokusati biti humoristican u isto vrijeme? Naravno, oni su svi prdimahovine za tebe i tvoj kapacitet.. Pitam se samo sta li si ti postigao u zivotu.frenki je napisao/la:isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Ako ništa, onda vjerujem da čovjek nije lopov....u današnje vrijeme je to veoma teško postići.....a možda i griješimMegaloman je napisao/la:Imas li ti jos koga tako kvalitetno ispljuvati i pateticno pokusati biti humoristican u isto vrijeme? Naravno, oni su svi prdimahovine za tebe i tvoj kapacitet.. Pitam se samo sta li si ti postigao u zivotu.frenki je napisao/la:isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
vjerovatno da je lopov u rangu sa ovima sto ih je ispljuvao ne bi imao vremena da pise po forumima nego bi pare brojaodnalydal je napisao/la:Ako ništa, onda vjerujem da čovjek nije lopov....u današnje vrijeme je to veoma teško postići.....a možda i griješimMegaloman je napisao/la:Imas li ti jos koga tako kvalitetno ispljuvati i pateticno pokusati biti humoristican u isto vrijeme? Naravno, oni su svi prdimahovine za tebe i tvoj kapacitet.. Pitam se samo sta li si ti postigao u zivotu.frenki je napisao/la:isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
drag mi bio, moj pokušaj uopšte nije bio megalomanskiMegaloman je napisao/la:Imas li ti jos koga tako kvalitetno ispljuvati i pateticno pokusati biti humoristican u isto vrijeme? Naravno, oni su svi prdimahovine za tebe i tvoj kapacitet.. Pitam se samo sta li si ti postigao u zivotu.frenki je napisao/la:isti se smjenjuju, dinu stipendiju konakovića samo zamijeni neki admir stranko moja bukva, ovoga će zamijeniti neki drugi mujo menadžer prdimahovina i sve tako ukrug, a odozgo konce vuče nihad firmine pare imamović.
u životu sam postigao dovoljno da ne dozvoljavam da mi raznorazni instant-menadžeri i direktori, svršenici fakulteta u ginisovom rekordu i ostali ispiraju
mozak pričama o evropskoj bosni, o kvalitetnom omladinskom pogonu, o sistemskom radu, o boljem sutra ili da mi na moje argumente odgovaraju "argumentima" tipa šta ti znaš, šta si ti postig'o u životu, šta se javljaš kad ne znaš kako je teško biti u upravi bosna, kako je to težak i odgovoran rad, volonterski uz to, iz čist eljubavi prema klubu blabla njaa njaaa
napisao si tako glup post, isto kao kad bih ti ja sad napisao - jes' to, druže, portir u trećoj smjeni, kad ovako kasno pišeš, u gluha doba noći
- vajza_fcbm
- Kontakt:
znali ko na kojem kanalu na tv imaju utakmice nlb lige ????

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
bht1vajza_fcbm je napisao/la:znali ko na kojem kanalu na tv imaju utakmice nlb lige ????![]()
![]()
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Mislim da je nermin prvi nazvao naseg kapitena L.J.!.. meni se to jako svidjelo,jer fakat ima nesto njegovo:) sala..neno#4 je napisao/la:@deniso je naseg kapitena prozvao L.J......sjecam se jer smo to komentirali na tekmama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd dobro je da se situacija u klubu smirila,cuo sam da uprava marljivo radi kako bi nase umazene bebe dobile svoje nezasluzene place! Sto se tice termina utakmice,fakat je smjesan,ali et..ocekujem da cemo se boriti do kraja,iako sumnjam da mozemo pobjediti fvorizovanog euroligasa,prije svega jer smo totalno neuigrani,tek smo se okupili kako treba!.. al zato u Sirokom ocekujem pobjedu,iz prostog razloga jer smo (ovako kompletni) kvalitetniji od njih!
-
Steve Urkel
- Kontakt:
haha samo se nadaj pobjedi u širokom,sportski se nadati ali kako ti uvjereno govoriš kako ste kvalitetniji a u sarajevu ste razbijeni,i ležite na dnu nlb-a,pa realno kakav je ovaj milošević igrac,nije mogao u zvezdi igrat koja ove godine i nije nešto posebno da bi se od nje moralo strahovatbosnas_ je napisao/la:Mislim da je nermin prvi nazvao naseg kapitena L.J.!.. meni se to jako svidjelo,jer fakat ima nesto njegovo:) sala..neno#4 je napisao/la:@deniso je naseg kapitena prozvao L.J......sjecam se jer smo to komentirali na tekmama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd dobro je da se situacija u klubu smirila,cuo sam da uprava marljivo radi kako bi nase umazene bebe dobile svoje nezasluzene place! Sto se tice termina utakmice,fakat je smjesan,ali et..ocekujem da cemo se boriti do kraja,iako sumnjam da mozemo pobjediti fvorizovanog euroligasa,prije svega jer smo totalno neuigrani,tek smo se okupili kako treba!.. al zato u Sirokom ocekujem pobjedu,iz prostog razloga jer smo (ovako kompletni) kvalitetniji od njih!
opet stara prica,bolji,kvalitetniji,uigraniji i onda dobijemo klempu.bosnas_ je napisao/la:Mislim da je nermin prvi nazvao naseg kapitena L.J.!.. meni se to jako svidjelo,jer fakat ima nesto njegovo:) sala..neno#4 je napisao/la:@deniso je naseg kapitena prozvao L.J......sjecam se jer smo to komentirali na tekmama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pobjeda se ne ostvaruje supljim pricama na forumu nego na terenu, tako da mi je vise postalo smijesno to sigurno dobijamo! Ako ne znas sta ces pisati bolje nemoj nista ,nego ove suplje price bez pokrica!!!!
Da,pobjedili ste nas u Sarajevu ito zasluzeno,ali nezaboravi da smo mi u toj utakmici igrali bez Coplenda,Jovanovica,Milosevica,Rakocevica! sa ta 4 igraca u ekipi bolji smo od vas! pa Jovanovic je vasem Masonu redovno ubacivao 20,30.40 koseva,i zamisli sad kad se taj isti Jovanovic uigra sa ekipom.. A sto se tice Milosevica,pa i o je na Pecari redovno imao ucinak 20 poena,8 skokova,6 asistencija itd..zar milis da je u medjuvremenu zaboravio igrati kosarku!?Steve Urkel je napisao/la:haha samo se nadaj pobjedi u širokom,sportski se nadati ali kako ti uvjereno govoriš kako ste kvalitetniji a u sarajevu ste razbijeni,i ležite na dnu nlb-a,pa realno kakav je ovaj milošević igrac,nije mogao u zvezdi igrat koja ove godine i nije nešto posebno da bi se od nje moralo strahovatbosnas_ je napisao/la:Mislim da je nermin prvi nazvao naseg kapitena L.J.!.. meni se to jako svidjelo,jer fakat ima nesto njegovo:) sala..neno#4 je napisao/la:@deniso je naseg kapitena prozvao L.J......sjecam se jer smo to komentirali na tekmama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Steve Urkel
- Kontakt:
pa moj bosnas vidiš kako si bahat ni tvoji drugovi se ne slažu s tobom,jovanović redovno ubacivo 40 pa on je svakom dok je bio u slobodi toliko ubacivao,ubacivao je i mason zadru,budućnosti pa opet nek zaigra za real ili barcu ne bi ubacivao toliko,a što se tiče copelanda jedan od najlošijih amera što jw igra u bosni,eto čut ćemo se nakon tekme u širokom
- vajza_fcbm
- Kontakt:
jel bht prenosi nlb ??????????????????????????????????????
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
vajza_fcbm je napisao/la:jel bht prenosi nlb ??????????????????????????????????????
prenosi
kada igra bosna
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.