e u pmanell je napisao/la:Evo Xabi Alonso izašao zbog povrede protiv Gvineje.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Koristim metodu zavaravanja u svrhu promocije Top pjevaca ikada. :kava:andro234 je napisao/la: volim i ja Springsteena ali kakve veze ima on s Realom?

'tibog jes' ga slomio
" onclick="window.open(this.href);return false;
Strasno...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
jedan po jedan, na kraju ce nam faliti veznih igraca 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo se nadati da ovo sa Xabiem nije nista ozbiljno ako jeste poselamiti se sa sezonom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- anonymousHD
- Kontakt:
Nije mu ništa.emir18 je napisao/la:Samo se nadati da ovo sa Xabiem nije nista ozbiljno ako jeste poselamiti se sa sezonom.
Dobro jeanonymousHD je napisao/la:Nije mu ništa.emir18 je napisao/la:Samo se nadati da ovo sa Xabiem nije nista ozbiljno ako jeste poselamiti se sa sezonom.
- anonymousHD
- Kontakt:
Mourinho ga zadnju sezzonu sve manje i manje koristio. Više Essiena koristio nego Khediru, shvatio lik koliko je lik nepotreban igrač na terenu. Ovu i prošlo sezonu brat bratu nije uzeo 20 lopti. Jednostavno limitiran igrač, od kojeg nemaš nikakve koristi. U napadu truba, u odbrani mutav, lopte uzet ne može. Bespotrebno trči, trči i trči. S 10 igrača igramo stalno, ali hajde. Sad će sve da bude lepše kako se on povredio.Neutral je napisao/la:LenBias je napisao/la:nadam se samo da ce illara uspjeti raditi ono sto je khedira radio, sumnjam ali se nadam, pojma nemate vi koji koji omalovazavate standardnog igraca prve postave jednog real madrida i njemacke reprezentacije
Znalci
Valja Mourinho-u, valja Ancelotti-u, valja Low-u, ali ne valja forumašima jer je "loš"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Naile jesi živ, jave se barem na onoj dole temi, spoilaj nam nešto 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ima li kakav mocan stream za kosarku ? 
Toliko ga je malo koristio da je Khedira prošle sezone odigrao 45 utakmica.anonymousHD je napisao/la:Mourinho ga zadnju sezzonu sve manje i manje koristio. Više Essiena koristio nego Khediru, shvatio lik koliko je lik nepotreban igrač na terenu. Ovu i prošlo sezonu brat bratu nije uzeo 20 lopti. Jednostavno limitiran igrač, od kojeg nemaš nikakve koristi. U napadu truba, u odbrani mutav, lopte uzet ne može. Bespotrebno trči, trči i trči. S 10 igrača igramo stalno, ali hajde. Sad će sve da bude lepše kako se on povredio.Neutral je napisao/la:LenBias je napisao/la:nadam se samo da ce illara uspjeti raditi ono sto je khedira radio, sumnjam ali se nadam, pojma nemate vi koji koji omalovazavate standardnog igraca prve postave jednog real madrida i njemacke reprezentacije
Znalci
Valja Mourinho-u, valja Ancelotti-u, valja Low-u, ali ne valja forumašima jer je "loš"
Jedino simpatizer Reala slavi povredu svojih igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto Khedira kloc...
Covjek igra u jednoj od najjacih svjetskih repki i klubova... Preko 80 nastupa za Real, preko 40 za repku, te odlicna karijera u Stutgartu, itd...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Vrijeme ce pokazati koliko je Khedira bio bitan ili ne Realu.
dojam svih onih koji pratimo tekme , makar i lajicki
da nije previse doprinosio
jer box to box sto je trebao biti barem
ofanzivno je bio i ostao totalno neupotrebljiv u bilo kojoj situaciji
dok defanzivno njegov doprinos nije nezamjenjiv , ako pogledate obicne statse. vidjet ce te da Modric krade vise lopti od njega ili slicno
a kaem opet , cemo vidjet
3,5 god. je bio nominalni starter pa je vrijeme vidjeti Madrid i bez njega
dojam svih onih koji pratimo tekme , makar i lajicki
da nije previse doprinosio
jer box to box sto je trebao biti barem
ofanzivno je bio i ostao totalno neupotrebljiv u bilo kojoj situaciji
dok defanzivno njegov doprinos nije nezamjenjiv , ako pogledate obicne statse. vidjet ce te da Modric krade vise lopti od njega ili slicno
a kaem opet , cemo vidjet
3,5 god. je bio nominalni starter pa je vrijeme vidjeti Madrid i bez njega
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Više nisu klasni napadači na meti madridskog giganta, i najboljeg tima svih vremena Real Madrida, već je Real Madrid na meti klasnih napadača.
Bendtner već dugo želi napustiti redove Tobdžija, gdje ne dobija dosta prilike za igru, a za danske medije izjavio je kako bi u januaru želio preći u Real Madrid ili Barcelonu...
"Ne trčim za novcem, jer je ovo ipak sport. Idem negdje gdje ću biti sretan, gdje mogu postizati golove i osvajati trofeje. Ne želim sjediti na klupi želim igrati", rekao je Bendtner, a potom je i otkrio gdje bi želio igrati:
"Želio bih otići u Real Madrid ili Barcelonu", dodao je Bendtner, koji je za Arsenal u ovoj sezoni odigrao samo 32 minute.
Ko zna, možda mu se želja i ispuni...
Bendtner već dugo želi napustiti redove Tobdžija, gdje ne dobija dosta prilike za igru, a za danske medije izjavio je kako bi u januaru želio preći u Real Madrid ili Barcelonu...
"Ne trčim za novcem, jer je ovo ipak sport. Idem negdje gdje ću biti sretan, gdje mogu postizati golove i osvajati trofeje. Ne želim sjediti na klupi želim igrati", rekao je Bendtner, a potom je i otkrio gdje bi želio igrati:
"Želio bih otići u Real Madrid ili Barcelonu", dodao je Bendtner, koji je za Arsenal u ovoj sezoni odigrao samo 32 minute.
Ko zna, možda mu se želja i ispuni...
naprijed rejal
Onda slobodno mogu i ja biti kandidat za desno krilo u redovima Reala.
Čuj Bendtner.

Čuj Bendtner.
najbolja konstatacija je da ne trči za novcem. Kao već unaprijed pravda svoj odlazak u jedan od ova dva klubamandraX je napisao/la:Onda slobodno mogu i ja biti kandidat za desno krilo u redovima Reala.![]()
Čuj Bendtner.![]()
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Sta fali Bendteru.
Call me crazy,ali ja bih ga bas volio vidjeti u Barceloni.
Za dzaba se tesko moze uzeti bolji napadac,a to je ono sto Barceloni treba.Neka grije klupu kao i sada u Arsenalu,njega mi nije zao,uvijek moze umjesto Messija uzeti zadnjih 10 minuta.Ako Alves nauci centrirati,tu on moze glavom,kao sto je nedavno dao Italiji dva puta.
Jak je,moze se boriti u sesnaest.
Za dzaba se tesko moze uzeti bolji napadac,a to je ono sto Barceloni treba.Neka grije klupu kao i sada u Arsenalu,njega mi nije zao,uvijek moze umjesto Messija uzeti zadnjih 10 minuta.Ako Alves nauci centrirati,tu on moze glavom,kao sto je nedavno dao Italiji dva puta.
Keep walking.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Okej, de samo post prebaci u temu Barcelona ili najsmiješniji postovi na forumu. Svejedno.Cautinho je napisao/la:Sta fali Bendteru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.