3D Radovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bijeligolub
- Kontakt:
Re: 3D Radovi
^^ Napravi cu nesto, Sad moram zavrsiti ovaj stadion za Elchea

morao sam kompjuter reformatirati(?) pa su mi se sve fajlovi izgubili. Sad sam napravio stadion za Radnicki Nis za jedno takmicenje (stavi cu link poslije). Neznam kapacitet jos ali nadam se oko 30-31 000. Sta mislite?
Stadion je 95% gotov!

Stadion je 95% gotov!

Moze neko reci ko igra na stadion u hrasnici i koje boje ima na dresovime etc.? Evo pokusam da napravim rekonstrukciju stadiona pa da znam
Hvala!

ETSman, da li bi mogao naći vremena da porazgovaramo o jednom projektu/ideji?
Bilo bi mi zadovoljstvo ako bi mogao bar razmisliti o nečemu...ako želiš, javim ti se na PP
Bilo bi mi zadovoljstvo ako bi mogao bar razmisliti o nečemu...ako želiš, javim ti se na PP

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:ETSman, da li bi mogao naći vremena da porazgovaramo o jednom projektu/ideji?
Moze, posalji mi, pa cu viditi sta mogu napraviti

Fk Famos, plavo bijeli dresovi...ETSman je napisao/la:Moze neko reci ko igra na stadion u hrasnici i koje boje ima na dresovime etc.? Evo pokusam da napravim rekonstrukciju stadiona pa da znamHvala!
Hvala! 

no problem, samo mogo bi sta pokusat i za FK Igman s Ilidže 

Evo kako stadion u Hrasnici izgleda za sad. Sta mislite? 

odlican, mada bi ja volio da vidim neki tvoj prijedlog recimo sa jos kojom manjom tribinom, nekom ogradom, itd...
Nova Grbavica, Kapacitet oko 13.000
Creator: ETSman 

Nesto novo sto sam poceo